Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
gömün tarihin tozlu sayfalarına
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Nice Mutlu Yıllara
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
kalbimizde yerin yurdun paftan belli...bu kalpte taht kurmuşsun artık...temelide derin kazmışın...istesekde çıkaramayız...
ulan sayın arkadaşım daha İzmirde 1.yılın bile dolmadı...Ankaranın puslu sisli soğuk havasında münasip yerleriniz donuyodu...40 yıllık İzmirli oldun başımıza...ulan dedim kusura bakma sayın arkadaşım...
bu arada Yöneticimisiniz bu forumda...taze gelin gibin hemen atladınızda lafa...onuda öğrensek biyo...
bak BİYO dedim...sen bilmezsin ben Uşaklıyım ege civarında çok denir bu..hani bu ne diye sorma babında çakma İzmirli sayın arkadaşım...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Herkesin bir derdi var..Kaldıki bu derdi bütün izmir olarak paylaşıyoruz.... Hiç dikkat etmedinmi o günden beri hiç bir İzmirli arkadaşımız bir şeyler yazmamış?...
Bu günü İki arkadaşımızın doğum günü olarak hatırlamak istiyoruz... Bırakta tadını çıkaralım....
Dua et ki bir gün yönetici olmayım..İlk atacaklarımdan biri sensin zaten.....
Bari yazan arkadaşlara biraz saygı.... Senin gibi yapayım ... Hade naş naş topiğine...Burası benim topiğim....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
ben anlamadım...hayırdır ya ...bi mevzumu var..hangi gün...anlamadım valla...
Özel messajlar ve MSN yazışmaları sonucunda malum yerde gizlice buluşarak baskın yapmak üzre yola çıktık, bakın neler yaptık
Çaldık- Söyledik
Yükssek sanat yaptık
Fotolar geciktiği için özür dilerim, ancak bu güne yetiştirebildim...
...Sergerdan...
Fotoğrafların geç de olsa gelmesi iyi olmuş,eline sağlık gittardandom
hey hey heyyy...kimler varmış be...Allahınıza kurban sizin...sevdiğim kişileri bir arada görmek çok güzel...
Doğum günü çocuğu Cenkiz abe...
adamım (acil durumda ilk kurtarılacaklar..) Ugly...
namı değer Son Mohikan Tuncer...
eski kankasıyım (benden tiksinir)ama bizim Kampana Kafa Alp Tunga...
İzmire kucak dolusu sevgiler...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)