sevdiklerinle beraber sağlıklı, mutlu nice yıllara doğum günün kutlu olsun cengiz abi.
sevdiklerinle beraber sağlıklı, mutlu nice yıllara doğum günün kutlu olsun cengiz abi.
Rüzgar ne kadar sert eserse essin kayadan alıp götürecegi sadece tozdur.
doğum günün kutlu olsun cengiz abi
Ride your way
Mutlu yıllar AK47
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
nice mutlu yıllara sevdiklerinle inşallah
Nice mutlu yıllara Cengiz abicim Güzelde bi keklendim zaten bekiri keklemişler ama benimde haberim oldu ama sonra iyiki keklenmişim dedim
Nice yıllara, hoşgeldin kırklı yaşlara..
[B]“Şairim/ Zifiri karanlıkta gelse şiirin hası/ Ayak seslerinden tanırım/ Ne zaman bir köy türküsü duysam/ Şairliğimden utanırım“...Bedri Rahmi[/B]
Doğum günün kutlu olsunnnnnnnnn
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
nice mutlu yıllara, her beraber cengiz abicim
Doğum günün kutlu mutlu olsun bol mangallı yıllara Cengiz abi
Sadece sanal ortamda yazılarını okuduğum ve fotoğraflarını gördüğüm birine bu kadar sempatiyle baktığım çok az kimse olmuştur.Faaliyet ve organizasyonlardaki girişimci ve icraacı yapınızın gayet iyi niyetle yoğrulduğunu görüyorum.Sizin gibi abilerimizin ve arkadaşlarımızın olması sitemizi gerçek bir organizma olmasını sağladıklarını görmek mutluluk verici.Bu sebeple aramızda olmanızdan ve nice yaşgünlerini birlikte kutlayacağımızdan şüphem yok.En yakın zamanda tanışmak dileğiyle,yeni yaşınızda ailenizle birlikte sağlık,mutluluk ve bolluk içinde bir yaşam sürmenizi dilerim.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
dogum gunun kutlu olsun abı nıckınde sniperlere benzıyor he
bir ömür akıp geçiyor iyisiyle kötüsüyle gelenlerle gidenlerle getirenlerle götürenlerle 40 oldum belki ama neler verdim neler kazandım bu yaşa kadar kimini ardımda bıraktım kiminin ardından baktım dilerim hepiniz bu yaşlara gelin sağlıkla mutlulukla benimde burada büyüklerim var ve yürekten inanıyorumki MT AİLESİ kendi ailenizden sonraki en değerli aile bende bu ailenin içinde olmaktan mutluyum hepinize tek tek teşekkür ediyorum
YOLU BU SEVDADAN GEÇEN HERKEZLE BİRGÜN BİR YERDE KARŞILAŞIRIZ
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
abiş doğum günün kurtlu böcekli olsun ALLAH uzun ömürler versin..
Doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce.. Nice mutlu huzurlu senelere ustam.. Saygılar..
Nice mutlu,huzurlu senelere
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
doğum günün kutlu olsun abicim..mutlu huzurlu nnice yıllara inşallah
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
Cengizz Abicimm, Doğum günün kutlu olsun..
Sağlıkla, mutlulukla, huzurla, sevgiyle, yanında hep sevdiklerinle beraber nice yaşam dolu yaşlar diliyorumm..
Ne iyi etmişsin de doğmuşsun ve bizim abimiz olmuşsunn..
İyi ki varsınn..
Kucak Dolusu Sevgilerr..
nice mutlu senelere, abicim..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)