waaaaaaaaaaaaaayyy emunn abiiimm hayırlıı olsunn almısın cbf =))=))=)) hayırlı ugurlu olsun tekerın düz bassın =)) kazasız belasız sürüşler inşallah sana ve hepimize....
waaaaaaaaaaaaaayyy emunn abiiimm hayırlıı olsunn almısın cbf =))=))=)) hayırlı ugurlu olsun tekerın düz bassın =)) kazasız belasız sürüşler inşallah sana ve hepimize....
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
sağolasın taylocum amin cümlemize
0900 910 19 91 ya kanka, bu numarayı aradım bayan gibi konuşan bi abi açtı telefonu jesse çıktı dedi sana emesen memesen yok, korktum şimdi
muhahaha o zaman ara sıra gelinde size akıl vereyim
evet o benim benim
emünnnnnnnnnnnnn hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnn
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
hayırlı olsun
Allah kaza bela vermesin
KaLbİnDe ŞeYtAnLaRıN mElEkLeRdEn FaZlA oLmAsInA iZiN vErMe!!!
by tpr.
cbf 150 hayırlı olsun allah kaza bela vemresin,
iyi seçim yapmışsın,
ya ben bu plakayı bi yerden gördüm gibi,bende gaziosmanpaşa dayım,ama nerde görmüşüm acaba?
98 Beygir.....
sağolasın abicim delümavülüm
tuğpercim sağolasın kardeşim cbr a niyet cbf e kısmet ama kesinlikle pişman değilim hakkaten çok güzel bir makinaymış, kendimin olunca daha iyi inceleme fırsatım oldu
teşekkür ederim amin cümlemize doğrudur görmüşsünüzdür istanbul küçük
bahtsız emin motor alır çölde kar yağar...şansına havalar düdütto düdütto galiba...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
puhahahhaha abi devamını getireceksin sandım bi ara, kısmet ne yapalım
Emincim yeni haberim oldu malum
Hayırlı olsun...
Oh kavuştun hadi iyisin
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
hayırlııı olsunnnn eminnnnnnnnnn
walla sanada ne yakışmışşşş artık vıınnnnnn geçersin yanımızdan yeşilll yeşillll
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
teşekkür ederim tuğçecik apticim daha iyisi senin olsun inşallah, dediğim gibi antreman için bi motorun daha oldu hadi bakalım darısı başına
sağolasın abicim daha iyilerinide Allah sana nasip etsin, vınnnn da kelime mi? yanından tekerle geçicem tekerle
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
hayırlı olsun emin abi cbr cbr dedin sonunda cbf aldın o içine sindi demekki
allah kaza bela ceza vermesin...
hayırlı olsun......... .
[I][COLOR="Blue"]Sevgiyi sev, nefretten nefret et![/COLOR][/I]
tmm tuçi anlaştık o tipitipleri bende tanıyorum heralde, aslında bende onlardan ders alsam hiç fena olmaz park etmesine ederimde sen geldiğinde yerinde bulabilirmisin bilemem
Allah razı olsun kardeşim ya aynen dediğin gibi oldu, cbr ın parça fiyatıyla uğraşamazdım çünkü, hem cbf te kullananlardan gördüğüm kadarıyla çok çok kaliteli bir motor.
teşekkür ederim sağolun
Doğrusu= Kısmette
Yanlış= Kısmetde
Sert ünsüzle(T sert ünsüzlerdendir) bitiyor ise yanına yine bi sert ünsüz gelir (D yumuşak ünsüzlerimizdendir)..
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)