Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Beldeyama Aş Teşekkür

REKLAM ALANI
    istburak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ya yanlız benim anlamadığım bişey yani bu yapılanlar çok iyi bişeymi? yani anormal bişeymi bence gayet normal ve yerinde kararlar bence herzaman böyle olması gerekiyo ama malesef burası türkiye olmuyo ondan beldeyamanın yaptığı normal ama türkiyede o kadar uyulmayan kural varki ondan bize bu çok ilgi ve alaka gibi geliyo bence herzaman olması gereken bişey buuu
    Drift Religion
    fatih şubesi

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    denizcimuzaffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Beat ve denizciforesight :))
    Enginn Ağabey,
    Geçmiş olsun, tadıyla binersin artık. Bu örnek servisi bizimle paylaştığın için teşekkürler.
    Motorumuzu gösteripte düzeldiğini görmek şahane bir duygudur, bendeniz çoğu zaman işkillenip motorumu servise bırakıyorum, bakıyorlar ediyorlar, ya bişiy yok abii diyorlar, ya da tamam abiy hallettik diyorlar Sonuç: ben aynı sorunları hissetmeye devam edebiliyorum
    Sevgiler
    Poturdak

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı denizcimuzaffer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Enginn Ağabey,
    Geçmiş olsun, tadıyla binersin artık. Bu örnek servisi bizimle paylaştığın için teşekkürler.
    Motorumuzu gösteripte düzeldiğini görmek şahane bir duygudur, bendeniz çoğu zaman işkillenip motorumu servise bırakıyorum, bakıyorlar ediyorlar, ya bişiy yok abii diyorlar, ya da tamam abiy hallettik diyorlar Sonuç: ben aynı sorunları hissetmeye devam edebiliyorum
    Sevgiler
    muzaffer abi geçenlerde bir mesaj attım görmedin veya görmezlikten geldin...mesaj topik içinde kaynadı...bizim serviste bir sorunmu var...söylermisin...hemen kulaklarını çekeyim...

hem motoru devirdiğinde nereye yaptırdın..motörü aldıktan sonra yolunu unutmuşun servisin reis...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    Engin abi sorunun çözüldüğüne sevindim.
    Acaba ECU yu tekrar mı programladılar yoksa yenisi mi takıldı?
    Eğer değiştirildiyse ve motor eskisinden farklı çalışıyorsa, fazer da ecu ayarları zamanla bozuluyor mu?

denizcimuzaffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Beat ve denizciforesight :))
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    muzaffer abi geçenlerde bir mesaj attım görmedin veya görmezlikten geldin...mesaj topik içinde kaynadı...bizim serviste bir sorunmu var...söylermisin...hemen kulaklarını çekeyim...

hem motoru devirdiğinde nereye yaptırdın..motörü aldıktan sonra yolunu unutmuşun servisin reis...
    Bunnar çok önemli konular ve gissli sevgili Pandam, o yüzden alenen yazamadım, (Len olm, ben senin meşajını ne zaman atlamışım
    Yav, kazadan sonra pek sürmeye fırsatım olamadı, herkes kafamı Sevdi ben de az ara verdim. Ancak, motor biraz çekişten düştü ve yakmaya başladıydı? Dedim servis zamanı geldi de ondan. Servis herbir şeyi değiştirdi bakımda, hatta gerekli olmayanları bile benim zorumla. Buji-hava filtresi-yağ- (gerekli değil dediler ama sübap ayarları) vs... Ama motor aynı, az bişiy düzelir gibi oldu. Ama nerde o canavar çekiş, gaza cevap veriş, az yakış?? Servisinde suçu yok, ben de bildiğim herşeyi söyledim ama, sonuç bence değişmedi Dönünce bakacağım nedenmiş
    Askerde 140 civarlarındaydın biliyom, askerden sonra bir zaafiyet, bir tatsızlık çöktü demek sana
    İnnova ya gelirsem, şahane bir ufaklık, dediğin gibi üzerine az motor bulunur
    Poturdak

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı denizcimuzaffer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bunnar çok önemli konular ve gissli sevgili Pandam, o yüzden alenen yazamadım, (Len olm, ben senin meşajını ne zaman atlamışım
    Yav, kazadan sonra pek sürmeye fırsatım olamadı, herkes kafamı Sevdi ben de az ara verdim. Ancak, motor biraz çekişten düştü ve yakmaya başladıydı? Dedim servis zamanı geldi de ondan. Servis herbir şeyi değiştirdi bakımda, hatta gerekli olmayanları bile benim zorumla. Buji-hava filtresi-yağ- (gerekli değil dediler ama sübap ayarları) vs... Ama motor aynı, az bişiy düzelir gibi oldu. Ama nerde o canavar çekiş, gaza cevap veriş, az yakış?? Servisinde suçu yok, ben de bildiğim herşeyi söyledim ama, sonuç bence değişmedi Dönünce bakacağım nedenmiş
    Askerde 140 civarlarındaydın biliyom, askerden sonra bir zaafiyet, bir tatsızlık çöktü demek sana
    İnnova ya gelirsem, şahane bir ufaklık, dediğin gibi üzerine az motor bulunur
    abi heman gerekli teknik dürtükleme yapılacaktır motörüne...hiç şüphen olmasın...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

kıllıtarkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ALMAYACAĞIM!!!!!!!
    vay be böyle esnaf galdımı

bakın şimdi gözüme girdi bu firma moturumu ordan mı alsam
    [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::

nitrious81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Octavia
    Valla bende tebrık ettım davransılarını helal olsun butun fırmalar boyle olsun.Bi arkadasımızın BMW facıasını hatırlıyorsunuz degılmı.Neyse demekkı Yamaha Hayat Onda mış
    Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!

headquarters - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ...................
    Teşekkürler demek marka kolay olunmuyor..
    Hasan..

ennginn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Süper Yamaha K12
    herkesin iyi dileklerine teşekkür ederim. Olması gereken bu ama bu etik kurala çoğu firma uymayınca yapılanlar anormal gibi geliyor insana. Yukarıda bir kaç arkadaşta değinmiş demekki Beldeyama bunu hep yapıyor.

O zaman Beldeyama yı tekrar tebrik etmek gerekiyor.
    AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR

Motosikleti
    yamaha fjr1300 '01
    geçen ay 2005 model xt660 aldım, ilk kullandığımdan beri düşük devirlerde sabit hızda gidememe problemi vardı, süleyman memnun servise götürdüm, normal olduğunu, bunların hepsinin böyle olduğunu söylediler, daha sonra yabancı forumları araştırmaya başladım ve ilk üretilen modellerde ECU üretim hatası olduğuydu, 014xxxx le başlayan şasi numaralı modeller etkilenenlerdendi ve benim şasi no 011xxxxxxx le başlıyor, yani üretim hatalı, beldeyama'ya durumu bildiren bir mail attım, 2 gün yanıt gelmeyince fabrikayı aradım, ilker bey ile görüştüm, beni daytona servise yöneltti, şimdilik haber bekliyorum, çarşamba bıraktım, arıza tespiti yapılıp gerekiyorsa parça siparişi verilecek fabrikaya. benim merak ettiğim garanti süresi dolmuş araçların üretim hatalı parçaları ücretsizmi değiştiriliyor? benden ücret talep ederlerse ne yapmalıyım?

ennginn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Süper Yamaha K12
    garanti süresi dolan motosiklette parça değişimi mal sahibine aittir.

Ancak hatalı üretilen bir parçanın da değişmesi gerekir. Buda Türkiye'de servislere bildiriliyor. Motosiklet servise bakıma gittiğinde de servisin uyarıp bildirmesi gerekiyor.

Aldığın motorda servis kitapçığında bakımlarının tam olarak yapılıp yapılmadığı gözüküyormu. Tam olarak yapılmışsa ve de servis uyarmadıysa bedelsiz olarak değiştirmeleri lazım.

Yok bugüne kadar servise gitmemiş bir motor ise ve de üretim hatası ise Beldeyama genede iyi niyetle bakacaktır olaya diye düşünüyorum.

Sonuçları yazarsan sevinirim. Çünkü bende 3 tane yamaha var ileride garanti süresi bitince ne yapılıyor bu gibi konularda bilgimiz olur.

kolay gelsin.
    AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR

Diyarbakırlıyım ama şimdi İzmirde okuyorum
    Motosikleti
    TVS Apache
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ne tatlı şeysin sen yavrucum
    hakkaten öyle abi ya..gülmekten öldüm izninlesaygılar abi
    [B]O[/B]LMAZSA [B]O[/B]LMAZIN [B]O[/B]LMASIN:wiinkk:

Motosikleti
    yamaha fjr1300 '01
    motosikletin 3. sahibiyim ve bana bir bakım kitapçığı vermedi satan arkadaş, zaten kendiside az kullanmış ve sadece yağ değiştirmiş, daha önce hangi servise gitti bilmiyorum ama örnek olarak ingilteredeki yamaha bütün yetkili servislerine fax çekerek hangi şasi no.lu motosikletlerin üretim hatasından etkilendiğini bildiriyor motorları geri çağırıyor ve parçayı değiştiriyor, beldeyama böle bir uygulama yaptımı bilmiyorum, gelişmelerden haberdar edeceğim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Honda Titan 125(mavilim), XT600(Haydut)
    Satış sonrası hizmeti yerine getirdikdiklerinden ötürü TEŞEKKÜRLER Beldeyama

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler