Buraaaaak,şimdi girdim siteye yeni haberim oldu,doğum günün kutlu olsun yanaklarından öperim,sevgili eşinle ömür boyu mutluluklar dileriz sana. Mükerrem-İhsanhakan
Buraaaaak,şimdi girdim siteye yeni haberim oldu,doğum günün kutlu olsun yanaklarından öperim,sevgili eşinle ömür boyu mutluluklar dileriz sana. Mükerrem-İhsanhakan
Herkes birgün MT'li olacaktır.
Drift Religion
fatih şubesi
Burak nice mutlu senelere
atilla abi çok teşekkürler beni mutlu ettin valla özledik seni yaaaa artık dön aramıza çok ayrı kaldık valla seni sevdiğimi billll enkısa görüşmek dileğiyleee
ah kjardeşim benim düşünmen güzel merak etme fatihi movistarlarla inletmemize az kaldııı senin güzel kalbin ferah tut seni sevdiğimi billl çok öpt seni
Drift Religion
fatih şubesi
doğum günün kutlu olsun burak
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
ihsan babacım sayın yengecim beni cidden çok mutlu ettinizzzzzçok duygulandım allah acımızı birbirine göstermesin tekrardan teşekkürlerrr
çok teşkkürlerrrr düşündüğün için sağollll
eyvallah kardeşim sağollll düşündüğün için hep beraber olmamız dileğiyleeeee
Drift Religion
fatih şubesi
len burak ne iş doğum günü he çok şanslısın
hadi neyse doğum günün kutlu olsun .......
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
hafta sonu bi atraxyon yaparız hele bi olsun baakalım görüşürüz ya bende isterim valla
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
Oley be artık bı alırsın 600rr abım senı cok severıs bılırsın ınsallah hayırlısıyla yaza doqru cekerıs altına ...
burak bu ne demek oluyo anlamadım bunlara bi açıklık getirirsin umarım
Etiketler: cacik, cenevar, eski kasar, yesil
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
mutlu yıllar nice senelere
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)