Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız sürüşler diliyorum
Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız sürüşler diliyorum
hayırlı olsun.. kazasız belasız kullanmanı dilerm..
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Teşekkürler ..en kısa zamanda ekliyorum...departed
Teşekkürler....ferotr
Teşekkürler.. 2 senede kaç km oldu?Yakıt konusunda bir test içindeyim şu anda (arabamda)olumlu sonuç alırsam sizlerle paylaşmak istiyorum,araçlarda kullanılan bu sistem motorsiklerde de uygulanabilir....
Piagggio nun bravo 50 cc iki zamanlı(şu bisiklet büyüklüğünde olan) modeliyle yakşaşık 18 000 km yaptım sadece bir kere kalbüratör temizlendi ve periyodik bakımlarını yaptırdım.Beverly alternatifler arasında yer alıyordu...250 cc modeli
Teşekkür ederim...maverıck
Bazıları vitrinde sergilemek için alıyor,bazıları kullanmak için....
Teşekkür ederim..Korumalar konusunda bu motor için uygun olan tavsiyelerinizi almayı uygun görüyorum..Şu anda kullanmadığım için araştırma yapıyorum..
Teşekkür ederim.......
Teşekkür ederim....
sorması ayıptır kac para verdın o muhendıslık harıkasına hayırlı olsun kazasız belasız surusler dılerım
yenı motorun hayırlı olsun..bu yaz kısmet olursa gezerız arrtık
Motosiklet bir tutkudur..vazgecilmez
Teşekkür ederim...Fiyat malum,mühendislik harikası için normal bi fiyat,daha önce ET 4 kullanma fırsatım olmuştu....
İnşallah Sakarya mt yi takip ediyorum.Mart ayındaki fuara gitmeyi düşünüyormusun ?Lubimaya victor 54 e mesaj attım cevap gelmedi ...
Teşekkür ederim dilekleriniz için..........
Hayırlı olsun arkadasım gercekten efsane ve saglam bı marka nın gule gule kullan kazasız belasız.Ama bana sorsan ufacık scootera o para verırmıydım tabıkı hayır.
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
Hayırlı uğurlu olsun, güle güle pin işallah
Marka tutkunluğum yoktur elbette ama, gerçekten kendini kanıtlamış iyi bir motor almışsın. Kazasız belasız sürüşler
Ama bööle olmamış, bir askerlik hatırası fotosu gerekir en azından
Poturdak
Tabni ya sağlamdır Vespa...
Metahandro babam zeki de zeki kim
Ben söyledim kararımı verdim kankayıda (aye)kandırmaya çalışıorum bu raalar o da vespa diye tutturdu... Ama Cbr 125 olcak
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
cok guzel bir motor gule gule kullan kazasız belasız
hayırlı olsun tekerin düz bassın
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
Hayırlısı olsun,scooterda İtalyanı tercih etmen çok iyi seçim yıllarca sorunsuz binersin.
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
güle güle kullan hayırlı olsun
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Teşekkür ederim......
Teşekkür ederim...Herkese kazasız belasız sürüşler
Teşekkür ederim...Ben motosikleti garajda saklayanlardan değil kullananlardan olduğum için sorunsuz bir motor olması gerekiyordu,bu yüzden fiyat konusunu düşünmedim.Uzun soluklu bir araştırma sonucu Suzuki 125 cc-Honda Activa ve Beat-100cc alternatifler arasındaydı.
Teşekkür ederim.Marka takıntısı bende de yok önemli olan kalite....Fotolar yakında....
Vespa yakışır,Metehan arkadaşa destek veriyorum
Bizim sözümüzü dinle pişman olmayacaksın....
Teşekkür ederim..Cümlemize......
Teşekkür ederim,fazla yatırmadığımız sürece sorun yok...
Teşekkür ederim...................
Aynen katılıyorum,TUĞÇE DUY SESİMİZİ
Teşekkürler Tarkan..............
Eyvallah arkadaşım,teşekkür ederim.........Hepinize....
hayırlı ugurlu olsun pısman olmayacaksın o motoru aldıgın ıcın =)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)