ümmet babacım çok geçmiş olsunnnn ne dicemi bilmiyorum allah bize bağışlamış eğer kereken bişey varsa hemen söyleee işte adaletimizdeki bu koca delikler oldukça malesef bu tür şeyler olcak neyse diyicek kelime bulamıyorummmm:(:(:(:(:(:(:(:(
ümmet babacım çok geçmiş olsunnnn ne dicemi bilmiyorum allah bize bağışlamış eğer kereken bişey varsa hemen söyleee işte adaletimizdeki bu koca delikler oldukça malesef bu tür şeyler olcak neyse diyicek kelime bulamıyorummmm:(:(:(:(:(:(:(:(
Drift Religion
fatih şubesi
Geçmiş olsun ümmet abi.... Allah beterinden saklasın. Kaçan herifte Allahından bulsun....
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Geçmiş olsun Ümmet abi.
[B][COLOR="Red"]MEYDANLARDA GÜMBÜR GÜMBÜR KAVGALAR DÖNER DURUR,OLMUŞUM ÜÇ BEŞ PUŞTUN KATİLİ[/COLOR][/B]
Geçmiş olsun sevgili Ümmet ağbimiz. Çok üzüldük
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
Ümmet abi çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış.
Rüzgarın yüzünü okşamasına izin ver ama şeytanın kulağına fısıldamasına asla!
abi çok geçmiş olsun allah daha beterinden korusun
Abi çok geçmiş olsun. Keşke şu çarpıp kaçanı bulabilsek de hakkettiği dersi verebilsek.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
geçmiş olsun, Allah hepimizi kazadan beladan muhafaza eylesin.
abı ıyı olduguna cok sevındım cok gecmıs
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
BÜYÜK GECMIS OLSUN ümmet agabeeey!!!
al sana bir demet cicek, kolonyayi sile yolunda veririm insallah.
Geliyorsun bizle Sileye?
"yook cocuklar ben korktum motordan, birdaha binmem X-MAX i da uygun fiyatan vericegim" filan demiyeceksin dimi??
birdaha gecmis olsun!
all you need is love
çok geçmiş olsun ümmet abi,
98 Beygir.....
buyuk gecmis olsun umarım bir daha boyle bir olayla karsılasmazsınız.
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN USTUNDEKI KANDIR TOPRAK UGRUNDA OLEN VARSA VATANDIR
Üzüldüm ya, çok geçmiş olsun.
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Ümmet abinin kendine çok daha fazla dikkat etmesi gerekiyor,
geçenlerde de olmuştu bir ufak kaza, artık kaza yapma hakkın doldu
abi ona göre geçmiş olsun.
[COLOR="Red"] Özgürlük ona bağımlı olunduğu sürece diğer bağımlılıklardan uzak tutandır[/COLOR]
[B] [COLOR="navy"]Bu dünyada çok güzel yaşanabilir, yeterki isteyelim![/COLOR][/B]
ümmet babaya çok geçmiş olsun 'şimdi öğrendim üzücü ama' birşeyi olmaması sevindirici sağlık dilerim ümmet abime...
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
ümmet abi çok geçmiş olsun, haberimiz yoktu
yapabiliceğim bişi olursa numaramı biliyosun..
Allah daha kötüsünü vermezde nazarlık olur umarım
GKN MOTORS
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)