bende isterim! 25kere isterim!
bende isterim! 25kere isterim!
god is busy ! can i help you!
Hayırlı olsun..bende sarısı var.Çok güzel bir makina, güçlü ve ekonomik.
ama ön cam gerekli...160 sonrası kullanman çok zor..cam takarsan 220 sorunsuz gidersin.tabii iyice yatman şartıyla
hayırlı olsn kazasız belasız inşllh.
-C¤- Tuяki§h - ЯoMεO -C¤-
[MT]Eskişehir Ben GeLdimmm aranıza kabul ediomusunuz bni...
evet arkadaşlar motorumu yaklaşık 500 km kullandım sizlere izlenimlerimi aktarayım belki bu motoru almak isteyen arkadaşlara yardımcı olur :
1- 1 silindirli bir makineden 4 silindirli bir makineye sakın geçmeyin zira 2 silindirli bir makineyi kullanması çok daha kolay ve avantajlı. er6n de bu konuda en iyi motorlardan birine sahip
2- 500 km lik kullanımda ortalama 4.28 lt / 100 km gibi bir yakıt tüketimi oldu. tahmini 350 km lik yolu 110 km /h hız ortalamasıyla kat ettim , geri kalanı şehir içi trafikde.
3- selesi ve oturuş pozisyonu çok rahat , poponuz hiç rahatsızlık çekmiyor , eski motorumda 100 km den sonra her tarafım ağrırdı bunda öyle bir problem yaşamadım.
4- motoru almadan önce f800 s ile er6n arasında kalmıştım . iki motoruda almadan önce test ettim . er6n kullanması daha kolay bir motor , rahat ve kompakt.
5- 5 bin 6 bin devirlerde motorda belirgin bir titreşim var , sağ aynamda pek bir şey göremiyorum , bu olumsuz bir tarafı ama 2 silindirli olacak o kadar diye tahmin ediyorum.
6- üzerinde gelen lastikler çok geç ısınıyor ve özellikle geceleri soğuk asfaltta bayağı bir kayıyor dikkat etmek gerek , en yakın zamanda lastikleri değiştirecem ne de olsa fitil de yediler
7- motor tekere çok rahat geliyor ve ben böyle şeylerden hiç hoşlanmıyorum onun için benimle yarışmak isteyen gt lerden uzak duruyorum
8- arka teker kolay pati atıyor dikkat etmek lazım , performans kullanımında motor garipleşiyor ve arka taraf kayıyor onun için erken vites değiştiriyorum zira tam olarak alışmak zaman istiyor.
9- 150 km/h hızdan sonra rüzgar dayanılmaz oluyor onun için ön cam şart gibi
fazer almak isteyen bir arkadaşı vazgeçirdim bile , er6n alacak sanırım ya da er6f şimdilik bu kadar
bende er 6n almak istıyorum hatta bu gunlerde baktıım bır makıne var sanırım buyuk ıhtımalle er6n olucak yalnız acele etmek ıstemıyorum bakıp doğru karar vermek ıstıyorum. seni tebrik ederim kazasız belasız kullanman dileğiyle.
2012 model er 6n'nin 100 km de yakıt tuketımı nedir? ayrıca en fazla kaç basıyo bu makına
günaydın gangam, bu hafta gececi çalıştık ya.. vücut alışık lanet olsun... 6 da kalktım
sen ne yapıyon.. irfan aganın konuda konuşalım yada ybr topiğinde
Ben de görünce yeni başlık sanmıştım.
Ama gene de ER-6'nın güzel bir motosiklet oduğunu söylemeden geçemeyeceğim.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
resmen hortlatmışsınız .D
Madem biliyorsun malum yerinin huyunu, neden içiyorsun turşunun suyunu
Hayırlı Olsun allah kaza bela vermesin
konu 2008de açılmış...
bu motorun üstüne kaç tane gelmiştir belkide...
Ölümüne gidelim dedinde benzin mi yok dedik
çok hoş.. hayırlısı olsun.
Kim olduğumu biliyormusun ? O zaman sus dalgana bak !
3 sene geçmiş ama Darısı "0" olarak başımıza
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)