oncellikle hayırlısı olsun. bende buyuk ihtimal yakın zmanda Z750 yada Er6-N almak istiyorum ikisi arasında cok kararsızım. nsl motor alışmakta zorluk falan cekiliomu?
oncellikle hayırlısı olsun. bende buyuk ihtimal yakın zmanda Z750 yada Er6-N almak istiyorum ikisi arasında cok kararsızım. nsl motor alışmakta zorluk falan cekiliomu?
su anki motorun 150cc sanirim . tek silindirli bir makineden dort silindirliye gecmek pek akillica olmaz kanimca . onun icin z750 fazla gelir . er6n daha cok tecrube edemedim ama kullanici dostu , limitleri zorlanmadikca sakin ve kompakt bi naked. sana tavsiyem er6n alman yonunde...
Hayırlı olsun. İyi araştırma yaptın motorlar için en son bunu aldığına göre sağlam motordur diye düşünüyorum. Artık GSR 600 bana kaldı , ve ya Fazer daha karar veremedim.
çok güzel kazasız belasız kardeşim
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullan tekerin düz bassın...
Hayırlı olsun, kazasız belasız kullan...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
hehe ankaraya taşınmaktansa kargo ile getirtirimmm
hayırlı olsun,güle güle kullanmak nasip etsin yolun ve farın daima açık olsun
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
kazasız belasız kullanın.Kullandıkdan sonra düşüncelerinizi yazarsanız motor hakkında seviniriz.Saygılar
lezzet gider,mesuliyet kalır...
Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. Maşallah...
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
Hayırlı uğurlu olmasını diler,kazasız belasız sürüşler temenni ederim
Herkes birgün MT'li olacaktır.
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanmanız dileğiyle
hayırlı olsun
güle güle kullan kazasız belasız
gusel motor ii gunlerde kullan da ne kadara aldın onu yasmamısın harbıden sık motor
temiz bişeye benziyor güzle güle kullan
SATILIK XL 200 ( 05398171540 )
hayırlı olsun güle güle bin..
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)