[MT-İZMİR] GÖKMEN GÖK Adlı Arkadaşımızı Ziyaretimiz....
Reklamlar
-
Allah razi olsun, cok fazla sey yazmama gerek yok.... Izmir Mt ye ozellikle de Cengiz vé Alper abilere onculuk yaptiklari icin cok tesekur ederim...
Ama bu sadece Izmir le sadece il gruplari ve sadece motosiklet.net le kalmamali, motosiklete gonul veren tum dostlarin bú konuda duyarli olmasi gerekli...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Reklamlar
-
gerçekten çok zor bir durum .. allah yardımcıları olsun ,, elimden geldigince yardım etmeye çalışıcam .. 2000 senesinde olmuştu kaza sanırsam okumuştum dergide .. gülperi anneminde ellerinden öperim,, sevgiler jesse
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
Hadi Mete'cim! Herkes yapmak ister ama harakete geçmek çoğu zaman zordur.Birinin mutlaka önderlik etmesi lazım.Seninde girişkenliğini bildiğimden sende ricacıyız bu konuda.Manevi destek İzmir'li kardeşlerden başlamış ama maddi desteğin mutlaka bize yakışan şekilde olması gerekir.Annemizi yalnız bırakmayalım.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
isanbullu kardeşlerimizde sizinle merak etmeyin onlarda gereken hassasiyeti göstereceklerdir
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
En azından bu akşam bu başlık anasayfadan düşmesin arkadaşlar.Mümkün olduğunca çok motorcunun okuyup hem ders çıkarması hemde yardım için harakete geçmesi için arada başlığı güncelleyelim.
Oğuz
-
arkadaşların bu konuda elinden geleni yapacağından hiç şüphem yok, hele kış olduğunu ve bu ailenin ısınma giderlerinin olduğunu düşünerek aciliyet kazandığını hiç hatırlatmaya gerek bile olduğunu sanmıyorum
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
Önceden planladığınız bir yemeğe çıkmasak Onları ne kadar ısıtabiliriz sizce?
Oğuz
-
ya dünden beri söylemim dedim ama dayanamadımmmm yaaa arkadaşlarrrr nerde bu miillet anlamadımmmm şuraya bak 26 cevap atılmış ala alah millet contayı sıyırmaya mı başladı anlamadımmmm geçen bizim sarp erem davasından gerçi alışığım ben ama hadi erken dedik hadi millet çalışıyo dedik ya bari buna bi yorum yapsınlar ama millete izmire gidin diyende yok ama bune ya hatalıysam söyleyinn bi yorum yapınnn bariii
Drift Religion
fatih şubesi
-
CENGOMOTO
-
damlaya damlaya göl olur. bende yardımda bulunacağım.
-
-
allah kimseye göstermesin ne diyeceğimi bilemiyorum 20 yıl öncede araba önümde ani dönüş yaptı elektirik tellerine az kalmıştı 2 hafta yattım şükür yine motosiklet kullanıyorum çok geçmiş olsun allah şifa versin doğan motor safranbolu
-
PIERzig adlı üyeden alıntı
Mete abi İstanbul'da tv programcılığı ile uğraşan üyeler vardı yanlış hatırlamıyorsam.Bu olayı yardım toplayan programlara taşırsak nasıl olurr ?
DARKDIAMOND adlı üyeden alıntı
Hadi Mete'cim! Herkes yapmak ister ama harakete geçmek çoğu zaman zordur.Birinin mutlaka önderlik etmesi lazım.Seninde girişkenliğini bildiğimden sende ricacıyız bu konuda.Manevi destek İzmir'li kardeşlerden başlamış ama maddi desteğin mutlaka bize yakışan şekilde olması gerekir.Annemizi yalnız bırakmayalım.
abiler manevi destek dediğimiz sanal elde tutulmayan işe yaramayan bişey...ateş düştüğü yeri yakar ne desek boş...anlamayız bu acıyı...anlayamayız...evlad göz göz göre yatağa mahkum kalmış...annesi perişandır...ne kadar güçlü olmaya çalışsada her insanın kaldırabileceği bir yaşam bir acı değil bu...maneviyata inanan biri iseniz dua edersiniz RAB bın takdiridir hayat denen ölüm denen şey...
haklarında hayırlısı diyelim...
bizim yapabileceğimiz şey maddi destek...gücümüzün yettiği kadarıyla damlaya damlaya gerçektende Okyanus olur diyorum...biraz süre verin..İstanbul MT den paraı nasıl talep ederim...bu konuda teşviği bilgi aktarımını organizasyonu nasıl sağlarız diye...site yönetimiyle konuşmam lazım...
resmi iznimiz var ama yardımı kimin toplayacağı vs detaylarda önemli...dediğim gibi 1 ay içinde ben bu paraları toparlayıp ilgili hesaba yatırır dekontuda buraya koyarım...basit bir iş olmasın istiyorum...şartları zorlamak istiyorum..biraz müsade...hedefim alt limit 1000ytl yi bi şekilde bulabilmek...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
metehan kardeşim kendine bir limit belirleme, az olsun zamanında ellerine yetişsin yeterli çünki harcamaları günlük bez ve sağlık malzemeleri sıkıntıdan ötürü günlük olarak temin edilebilecek durumda, şimdilik biz birkaç hafta onlara yetecek miktarda yardımda bulunduk ve çalışmalarımız devam ediyor, biz bir günlük tencereyi bile kaynatabilirsek ne mutlu bize
CENGOMOTO
-
APV41 adlı üyeden alıntı
metehan kardeşim kendine bir limit belirleme, az olsun zamanında ellerine yetişsin yeterli çünki harcamaları günlük bez ve sağlık malzemeleri sıkıntıdan ötürü günlük olarak temin edilebilecek durumda, şimdilik biz birkaç hafta onlara yetecek miktarda yardımda bulunduk ve çalışmalarımız devam ediyor, biz bir günlük tencereyi bile kaynatabilirsek ne mutlu bize
abi tüm il MT leri kendi içlerinde organize olacak...toplanan ne kadarsa artık...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Alper, Cengiz bey,
Benim bir yardımım olabilir mi? İlaç temini, rapor çıkartılması, muayene, pansuman, sonda işleri filan filan.. Tuncer'e söylemiştim, sen bizden haber bekle dedi. Birşey yapabilirsem ne mutlu...
Üç boyoz bir kola
-
bu olayın çıkış noktası sensin, tüm gelişmeler sana bildirilecek izmir bu olayın peşinde
CENGOMOTO
-
85 yaşında bir babaanne 56 yaşında bir anne ve Gökmen...Sadece 3 ü var.... Anne nin emekli maaşı ameliyat için aldığı bireysel krediye gidiyor... 200 ytl de günlük harcamaları kredi kartıyla yaptıkları için karta gidiyor...
Annenin tek amacı oğlunun bir an önce sağlığına kavuşabilmesi...
Gerçekten çok iyi bir bakım yapıyor Gökmene... 8 yıldır bıkmadan usanmadan.... Karısı bile 2 yılda kaçmış terketmiş....
Eli değil ayakları öpülesi bir ana...
-
Rigel adlı üyeden alıntı
Alper, Cengiz bey,
Benim bir yardımım olabilir mi? İlaç temini, rapor çıkartılması, muayene, pansuman, sonda işleri filan filan.. Tuncer'e söylemiştim, sen bizden haber bekle dedi. Birşey yapabilirsem ne mutlu...
rigel senden bahsettik aileye ve çok memnun oldular seninde bir şekilde ziyaretini bekliyorlar elinden gelen yada çevrendeki dostlarından alacağın her yardıma hazırlar ziyaret etmen dahi onları çok mutlu edecektir tuncerle irtibatı koparma seninle bir müsait zamanda bir ziyarete gelmek isteyecektir
CENGOMOTO
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler