Arkadaşlar bel fıtığı olmuşum 6 aydır motosiklete binemiyorum :(
Sadece paylaşmak istedim...
Arkadaşlar bel fıtığı olmuşum 6 aydır motosiklete binemiyorum :(
Sadece paylaşmak istedim...
Satılık Asya125t-Spidi mont
geçmiş olsun acil şifalar dilerim... bu nasıl bir şeydir tedavi sonunda tamamen geçio mu?.. ne kadar sürüo tedavisi?..
dilerim ilaç tedavisi kafi gelir, ileri safhaları görmezsin hiç. tekrar geçmiş olsun...
geçmiş olsun acil şifalar diliyorum ilaç tedavisinden işşallah iyi sonuç alırsın
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
Geçmiş olsun.
Motor neydi acaba? Oturuş pozisyonu ile alakası var mı ki bu rahatsızlığınızın?
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim ne gibi etkenler buna sebep oldu?
Geçmiş olsun .Umarım en kısa sürede tedavi olursun
Eski motoru neydi bilmiyorum ama avatarda 2008'de tekrar alacagını yazmış.Bel fitığını yeterli düzeyde tedavi ettirebilirse bundan sonra kullanacagı motor yumuşak süspansiyon ve dik oturuş pozisyonuna sahip bir motor olması lazım.Yani arkadaşımızı bundan sonraki hayatında binecegi tek motor enduro olacak..
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
bende dik oturuyordum scooter la belim cok agrıyordu şimdi sank harley suruyormusum gıbı arkaya yaslanıyor ozamandan berı olmuyor bell sorunum ...
mıllet dıyor harleymı suruyon bea sen nasıl oturuyorsun böle...
bende de var motor sürmeyi yasakladı doktor ama ben sürüyorum ölüne kadarda sürerim
müşteri - Bir sinek ilacı alabilir miyim?
satıcı - Sineğinizin nesi var acaba?
Geçmiş olsun Talkie, umarım ameliyata gerek kalmadan iyileşirsin.Ben 2004 yılın'da kaçınılmaz olarak ameliyat oldum ve 4 senedir hiç bir şikayetim yok.Motora'da biniyorum ama tabiki ameliyat sonrası çok dikkat etmek gerekiyor.Allah acil şifalar versin.!!
Geçmiş olsun bel ağrısı nedir bilirim... Allah korusun...
mşo çok geçmiş olsun...aman hemen iyileş...Allah şifa versin...Site eski modu Tekirdağlı Recep abide boyun fıtığı ameliyatı oldu...oda choppercıydı...bir bağlantısı varmı acaba...
http://www.motosiklet.net/forum/tazi...shadow-vt.html
kanka Allah akıl fikir versin o zaman...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Geçmiş olsun , zor bi hastalık , amcamdada var beline korse falan bağlıyor ; Allah acil şifa versin...
öncelikle geçmiş olsun...
benimde belimde küçük bir sakatlanma var yüklendiğimde ağrıyarak kendini belli ediyor ama işe gelip giderken servisi kullanırsam ağrım artıyor ...
motosikletimi kullanırsam belirgin bir düzelme hissediyorum.
artık köprü trafiğinde servis yoculuğunun verdiği psikolojik gerginliklemi alaka kuracağız , yoksa motosikletletin egzersiz etkisi yaptığınımı düşüneceğiz bilemiyorum ama ;
benim bel ağrılarıma motosiklet çok iyi geliyor, onu biliyorum
aman derim kardeşim alkol kötü bir artçıdır.....
Herkese iyi niyetlerinden ötürü teşekkür ederim.Sorularınıza cevap vereyim:
Doktor muhtemelen boş bulunup ağır kaldırmaktan olabileceğini söyledi.30 yaşındayım ve evim sobalı.3 kat kova taşıyordum hergün sanırım bu sebep oldu.Daha önce Regal Raptorum vardı.Ne olursa olsun motosikletten vazgeçemiyeceğimi biliyorum.2008 yılında Hyo-Gt(naked)650 almayı düşünüyordum fıtık olayı olmadan önce.
Satılık Asya125t-Spidi mont
geçmiş olsun kardeş ağır kaldırmamaya dikkat et daha kötü olmasın iyileşirken.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)