Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Sarp Erem için adliyedeydik

Motovento
    REKLAM ALANI
    hoxy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-07
    Evet arkadaşlar herkesin bilmesinde bir sakınca yok ilk mahkeme malum geç duyuruldu ve katılım az oldu.Bu mahkemede bütün duyuruları bizzat kendim yaptım ve 1 hafta öncesinden bana haberi geldi tarihin ve hemen tüm forumlara facebook taki tüm gruplara anında bildirdim.Gönülleri bizlerle olanlar, gelemeyeceklerini bildirenler, tarafsız olanlar, işi olanlar vs. sonuç olarak bugün Sultanahmet Adliyesi nünde olan destek buluşmasında ilk önce 3 arkadaşım toplu sürüş yaparak geldiler.Kendileri yeni kurulan CBF150.net yöneticileri, EMOK Genel sekreteri Uğur Becerikliler, Av.Erem Yüce ve Av.Suheyl bey bizzat yakından takip ettiler, son olarakta MT' den Gökhan ve Burak arkadaşımızın dışında birde ben vardım..!
    Tabiiki gazeteci ordusu daha kalabalıktı bunu söylememe bile gerek yok sağolsunlar ilgileri herzamankigibi yoğundu.

Arkadaşlar öncelikle ilk haberim Sarp Erem davasıyla ilgili bildiğiniz gibi ilk mahkeme görevsizlik vererek sanığın Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanması yerine Asliye Ceza Mahkemesinde yargılanması yönünde karar vermişti.Bende bu haberi bugün öğrendim Av.Yağız bey bana itaraz edeceğini söylemişti ve itiraz haklı bulunarak sanığın tekrardan 1.Ağır Ceza Mahkemesin' de yargılanması yönünde kararı itirazı sonucunda çıktı ve bugün İstanbul 1.Ağır Ceza Mahkemesinde duruşma kaldığı uyerden devam etti. Bu Sarp' ın ailesi için ve biz motosiklet tutkunları için güzel bir haberdi. Gerçekten bu habere çok sevinmiştik.
    Dava öncesi salon önünde beklerken ufak bir elektriklenme oldu ve sanık yakınları bir arkadaşımızla sözlü olarak tartıştı ve araya girmemizle ısınan ortam yumuşadı ve bizler dışarı çıktık EMOK tan gelen arkadaşlarımızda orada beklemeye devam etti.Bu sözlü sataşmalar mahkeme çıkışındada devam etti ve hareketli anlar yaşandı.
    Mahkeme tanık ve sanığı dinleyerek ilk önce yakın bir tarihte olay yerinde keşif yapmayı ardından 03.03.2008 Pazartesi gününe duruşmaya devam etmeye karar verdi. Yani bisonraki duruşma 03.03.2008 Pazartesi günü yapılacak.
    Mahkeme sonaerdi ve bizler dışarı çıktık fakat sanık yakınları sürekli konuşarak küfürlü sözlerle arkadaşlarımızı taciz ettiler, işin en kötü tarafı o acılı anneyi yani Sarp ' ın annesini konuşmak vaadiyle acısına tuz basarcasına taciz etmek istediler ve Ünaç Erem hanımı arkadaşlarımız etrafında çember olarak korudular ve sanık yakınlarının yaklaşmasını engellediler.
    Dışarı kadar Ünaç hanım zar zor ilerledi ve üzüntüsü yüzünden baygınlık geçirme tehlikesi atlattı. Adliye önünde gazeteci ordusu bekliyordu ve Ünaç hanım acısını anlatmaya başladı tüm basın mensuplarına ve o sırada yine sanık yakınları bağıra çağıra engellemeye çalıştılar ve Sarp' ın annesini oradan Erem bey uzaklaştırdı ve bir duruşma bu şekilde bitti.
    Şunu belirtmek isterimki öncelikle oraya gelen bizlere destek veren EMOK yöneticilerine saygılarımı sunuyorum gerçekten gerek daha önce yine acı birşekilde kaybettiğimiz Dr.Ömer Uzma olsun ve gerek Sarp Erem olsun duruşmaları yerinde izlemeleri hukuki açıdanda destek vermeleri çok sevindirici.Bundan sonraki duruşmalarada geleceklerini ve birlik beraberlikle dayanışmamızı pekiştirmek gerektiğini hatırlattı.
    Daha önceki tecrübelerimden biliyorumki butarz duruşmalarda sürekli olaylar meydana geliyor ve bitarafı ezmeye çalışıyorlar.Dr.Ömer Uzma davasındada büyük olay yaşanmış ve hemen sonraki duruşmada kalabalık bir motosiklet tutkunu grup gerekli desteği aileye vermiştir.
    Mahkeme sonrası basın bizden basın açıklaması bekledi ama ben bir basın açıklaması hazırlamadım ve basın açıklaması yapılmadı ve ortak karar olarakta sadece yapılmamasına karar verdik.Sadece birkaç arkadaşımız ve ben röportaj verdik.

Umarım bundan sonraki duruşmalara daha kalabalık gidebiliriz, acıyı hepberaber paylaşabiliriz ve motosikletlerin farkedilmesi adına bir ufak adım atmış olabiliriz.

Not : Herhangibir fotoğraf çekimi yapmadım görüntü açısından eline foro veya video geçen olursa lütfen eklesin.

Tüm motosiklet camiasına saygılarımla

Hakan AMAN

Arkadaşlar yazılarımda bazan duygusal davranıp bazı istenmeyen kelimeleri sarfedebiliyorum bundan dolayı hepinizden özür dilerim, yanlış anlaşılma istemem.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    GSXR1000RR1
    Allah razı olsun sizlerden, gelemediğim için çok üzgünüm, karşı tarafın yaptığı şerefsizliklere neden polisler müdahele etmiyorlar, hem suçlu hem güçlüler bu nasıl bir adalet, Allah ailesine sabırlar versin.

Motosikleti
    Yamaha YZF R125 & Honda Activa
    Orada olup gelmeyi çok isterdim...Hiç sanmıyorum ama ibretlik bir ceza verilse keşkeBu acı olaylara ne zaman dur denilecek çok merak ediyorum...Trafikte artık hiç rahat hissetmiyorum kendimi acaba nereden araba fırlayacak önüme acaba ben bunu sollasam ben sollarken sakat bi hareket yapar mı diye korkarak binmeye başladım motora
    :bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:

Evet Hakan arkadaş gayet güzel anlatmış bugünkü yaşananları. Bizler maalesef oradaki gazetecilerden de taksi şöförünün yakınlarından da azdık. Buna rağmen sakin ve olabildiğince tarafsız bir şekilde mahkemeyi izledik.
    Bana göre bugünün asıl sürprizi olay anında Sarp'a çarptığı söylenen taksideki kızın ifadeleriydi. Kişisel kanaatim bu dava uzar.

Motorcular olarak 10 kişi bile değildik benim gördüğüm. Buna rağmen mahkeme sonrasında orada olduğumuza sevindim, zira Sarp'ın annesinin buna ihtiyacı olduğunu hissettik. Duruşmanın son bölümünde yaptığı konuşma ise beni fazlasıyla duygulandırdı.

Umarım bundan sonraki duruşmalarda bir avuç motorcudan daha fazlası olur. Çünkü Sarp'ın ailesinin buna gerçekten ihtiyacı var gibi geldi bana.
    Orada bize nasıl bakıldığını bir kez daha anladım, bu arada bizlere yönelik ulu orta atılan sözleri söylemeyeceğim, zira iyice moral bozmuş olmak istemiyorum.

Hakan Aman'a ve gelen arkadaşlarıma tekrar teşekkürler.

Alıntı emin_arikoglu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Allah razı olsun sizlerden, gelemediğim için çok üzgünüm, karşı tarafın yaptığı şerefsizliklere neden polisler müdahele etmiyorlar, hem suçlu hem güçlüler bu nasıl bir adalet, Allah ailesine sabırlar versin.
    Aslında suçluluğu kanıtlanmadıkça suçlu demek hukuken doğru değil ama. Benim bugün mahkeme salonunda gördüğüm aynı zamanda Türkiye'de yaşayan iki farklı yaşam tarzının da çatışmasıydı. Belli bir bilinç düzeyinin altındaki insanların motorcuyu nasıl gördüklerini de bir kez daha hatırlatmış oldu bize.

istburak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ya arkadaşlar katılımın bu kadar az olmasına inanın şaşırıyorum ve çok kızıyorum ayıp bukadar katılım olması ama bi buluşma bi gezi olsa herkes bırakın gelmemeyi iş yerine gitmemek için rapor alırlar yapmayın bukadar nerde kaldı bizim dayanışmamız nerde kaldı iki tekerleğin özelliği ama herkes lafta atıp tutmayı biliyo valla inanın basın mesuplarını katılımı daha çoktu rezil olduk bide az kişi görününce karşı tarafın ailesi üstümüze yürüdü eğer çok kişi olsaydı bunu yapamazlardı ve sesimizi daha çok duyururduk bunca aramızda daha olgun motorcular var onlar nerde sabah olduğu içinmi gelmediler ondan sonra herkez diyoki sarplar ömer uzmalar v.b arkadaşlarımız ölmesin diyorlar arkadaşlar bunlar lafta kalırsa daha çok motorcu arkadaşımız ölür ve daha çok sesimizi duyuramayız sadece iki saatti istedimiz umarım 3. davaya katılım daha çok olurda orda bu sefer gazteci arkadaşları bizde burdayız diyebiliriz biraz daha dikkat ve duyarlılık

jesse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ''00 ZX-12R..00 cb1100,, "16 integra 750
    Alıntı istburak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya arkadaşlar katılımın bu kadar az olmasına inanın şaşırıyorum ve çok kızıyorum ayıp bukadar katılım olması ama bi buluşma bi gezi olsa herkes bırakın gelmemeyi iş yerine gitmemek için rapor alırlar yapmayın bukadar nerde kaldı bizim dayanışmamız nerde kaldı iki tekerleğin özelliği ama herkes lafta atıp tutmayı biliyo valla inanın basın mesuplarını katılımı daha çoktu rezil olduk bide az kişi görününce karşı tarafın ailesi üstümüze yürüdü eğer çok kişi olsaydı bunu yapamazlardı ve sesimizi daha çok duyururduk bunca aramızda daha olgun motorcular var onlar nerde sabah olduğu içinmi gelmediler ondan sonra herkez diyoki sarplar ömer uzmalar v.b arkadaşlarımız ölmesin diyorlar arkadaşlar bunlar lafta kalırsa daha çok motorcu arkadaşımız ölür ve daha çok sesimizi duyuramayız sadece iki saatti istedimiz umarım 3. davaya katılım daha çok olurda orda bu sefer gazteci arkadaşları bizde burdayız diyebiliriz biraz daha dikkat ve duyarlılık
    sonuna kadar haklısın .. keşke orda olabilseydim
    bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
    Drift Religion

geyik, polemik olunca, 300 bastım muhabbeti olunca herkes var...
    herkes burda General Motors CEO'su falan herhalde kimse 2 saat ayıramamış,
    ateş düştüğü yeri yakar derler ya aynen öyle, topiğe yazan sayısından belli zaten....300km/s yaptım diyene 1500 mesaj atılıyor.
    Koca istanbulda 10 motosiklet mi var? nerde a2 ehliyeti veren sürücü kursları, nerde kuryeler, nerde race motoruna toz kondurmayanlar, ölünce hakkını arayan annenize saldırıyor adamlar kimse yok, ben de yoktum. taksici cinayetleri olduğunda adamlar istanbulda hayatı felç ediyorlar...

helal olsun bize,

diğer duruşmada orda olmazsam yırtarım bu sınavda alacağım ehliyetimi, motora da binmem, siteden de kaydımı sildiririm.

biraz aidiyet hissi biraz sahiplenme duygusu lazım...

stubborn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dominar 250
    harikayız bu kadar duyalı davranmamız beni çok duygulandırdı

[QUOTE=stubborn;930372]harikayız bu kadar duyalı davranmamız beni çok duygulandırdı::yazık bize yazık
    muhteşem temsil etmişiz...
    Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...

ya arkadaşlar bari kimse mahkemeye gelmedi bari yorum yapsın valla hayret bişey yuhhhh yani ama herkes gelince yeni çıkan bi modele yorum yapar teknik konu olunca herkez mübarek usta kesilir maşallah yukarda arkadaşımın dediği gibi ya koca istanbulda mübarek 5 kişi kalmış gibiydik yazıklar olsun bizlere ya atıp tutmaya meraklıyız hiç bi motorcu arkadaş bana kızmasın benim gibi bi adam daha sitede yeni sayılırım sıkı takip ediyorum davayı kaç senelik üyeler adminler var mesaj atmada rekorlar kıran arkadaşlar var bırakın gelmeyi bi yorum bile yazmayı nazik parmaklarına uygun görmemişler ah daha nedim bilmiyorum ama çok üzüldük bugün çok

flying hellfish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway SL 150 / Aprilla Pegaso 650
    Valla arkadaslar helal olsun, asil motorculuk dayanismasi bugunlerde belli oluyor. Yazdiklarinizda kesinlikle haklisiniz. Bence forum da dava oncesi bir baslik acilmali ve o baslik sabitlenmeli ki insanlar takip etsin/edebilsin. Bir sonraki durusmaya kalabalikca toplu halde bir yerde bulusup gitmek lazim.

MoToR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ DR 800 BİG-JİNLUN 250
    diyecek birşey bulamıyorum,yakışmadı MT ailesine
    SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.

Alıntı flying hellfish adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla arkadaslar helal olsun, asil motorculuk dayanismasi bugunlerde belli oluyor. Yazdiklarinizda kesinlikle haklisiniz. Bence forum da dava oncesi bir baslik acilmali ve o baslik sabitlenmeli ki insanlar takip etsin/edebilsin. Bir sonraki durusmaya kalabalikca toplu halde bir yerde bulusup gitmek lazim.
    ya arkadaşım topiğe haber 1 hafta önceden açıldı kimse tınlamadı valla yanlış anlama lafım tek sana değil ama daha kaç hafta önceden açılsınki konuyo hiç talep olmayışından konu ana sayfaya bile çıkmadı ama ben şindiden belirtim bidaki duruşma 3 martta hatta ben çok yakında bunla ilgili topic aççam hani herkes diyo ya heberizmiz felan olmadı diye bakalım busefer kim nediyebilcek bu seferde katılım olmazsa bilmiyorum ama siteyi kapatsınlar valla nedim daha

D C R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '13 Kawasaki Versys 650
    Saat 9'da Taksim'deydim. Staj yaptığım yere gittim direk izin istemek için yetkili kişinin odasına gittim ama odasında yoktu diğer yetkili kişiden izin istedim
    1 - 2 saatlik işim var dedim gidebilirmiyim dedim tmm gidebilirsin dedi izin aldığım için sevinçli bi şekilde iş yerinden çıkarken asıl yetkili kişi geldi ona anlattım durumu izin alamadım sabahtan acil yapılması gereken işler varmış aceleyle bitiriyim dedim saat 10.30 olmuştu yetiştiremedim gelicem demiştim gelemedim özür dilerim arkadaşlar
    DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion

ben diyorum işte
    açık net
    diğer duruşmaya gitmezsem
    bırakırım bu işi
    2 yıldır uğraşıyorum motor bakıyorum
    yüzdüm kuyruğuna geldim
    ehliyet kursuna yazıldım
    ama yalan olur...

hem adamı ez... hem de annesine saldır olacak iş değil....

Motosikleti
    GSXR1000RR1
    Alıntı euphrates adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben diyorum işte
    açık net
    diğer duruşmaya gitmezsem
    bırakırım bu işi
    2 yıldır uğraşıyorum motor bakıyorum
    yüzdüm kuyruğuna geldim
    ehliyet kursuna yazıldım
    ama yalan olur...

hem adamı ez... hem de annesine saldır olacak iş değil....
    abi çok haklısın kendimden utanıyorum bu yüzden, bir daha ki duruşmaya gelicem inşallah, bu kadar önemli bir konuda duyarsız kalamam.

erdincpolat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şuan da motorsuzum
    burak bizi biliyosun yusuf ta kaldık adam uyudu abi sabah bizde gelmek için sözlendik ama gözümü açtım ve ne görim saat 09:45 gelemedikk.

bu belkide duyarsızlık haklısın.
    ama gelemeyen arkadaşların illaki bir sebebi vardır abi gündüz tam iş saatii o yüzden gelemeyen çok ama tabi bunlar mazeret değil.
    site yönetimi ve admin, mod vs. topic açılsın ve en üstte herzaman kalsın isterim ki kimse benim haberim yok demesin
    DRİFT RELİGİON
    4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    aynı acılar tekerrür etmiş...ben bu yaşananlara şahit olmuştum ama...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aynı acılar tekerrür etmiş...ben bu yaşananlara şahit olmuştum ama...
    mete han dün bu topicle birlikte açılan 600f alan arkadaşın topic ine 59 mesaj atılmış
    bunda 20 tane yok....

konuşacak fazla bişey yok açıkçası

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı euphrates adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mete han dün bu topicle birlikte açılan 600f alan arkadaşın topic ine 59 mesaj atılmış
    bunda 20 tane yok....

konuşacak fazla bişey yok açıkçası
    inan istatistik bazı yaralara merhem olmuyor...ateş hep düştüğü yeri yakıyor...ne desek boş...aslan gibi dağ gibi evlad gitmiş...sen ben biz anlayamayız...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

yorumsuzzzzzzz yuhhhhhh

REKLAM ALANI
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler