Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Sarp Erem için adliyedeydik

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda - Rebel 250cc
    Arkadaşlar,Burak'la biraz önce konuştum,bu duruşmaya gidemediğim için son derece üzgünüm.Ne yazıkki ilk duruşmada daha kalabalıktık,bu sefer sayımızın az olmasından cesaret alarak bazı tatsız olaylar yaratmışlar.Burdan hepinize sesleniyorum sayın adminler,sayın modlar diğer sitelerin yöneticileriyle sizin iletişim ortamınız haliyle bizlerden çok daha değişik,lütfen 3 Martta olacak duruşma için sizler gerekli organizasyonu yapın,gerek merhum Sarp kardeşimiz gerekse bugüne kadar kaybettiğimiz arkadaşlarımızın anısına en azından bu olayda birlik ve beraberliğimizi gösterme olanağı bulalım.
    Sayın yöneticilerimize saygılarımla.
    Herkes birgün MT'li olacaktır.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    GKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1
    Bugün ilk kez gittim duruşmaya, zor bi durum..
    duruşmada annesine sizin neyiniz oluyo dendiği zaman, 'Oğlum du' demesini görmeliydiniz..
    katılım yok gibiydi, 5 kişi 10 kişilik medyaya cvp vermek zorunda kaldı hesabını siz yapın..
    destek olunmalı biraz daha, bu gün mahkemede bizimde sonumuz böyle olsa mahkememize gelicek adam olmicak dedim kendi kendime..,
    annemiz babamız orda arkamızda ağlarken bizi ezip geçenlerin ailesinden küfürler yiyeceğiz ve gelen 3 arkadaş olacağı için susup bekleyecekler..
    bugün bizim yaptığımız gibi..
    ve duruşma çıkışı zanlı nın ailesinin, sarp ın annesine ve yakınlarına (yani bizlere) saldırmaya çalışmalarını görmek çok üzdü beni..
    katılımın artması tabiki zori mesai günü mesai saati,
    umarım bundan soonrasınıda takip edebilirim mahkemelerin, umarım adalet yerini bulur..
    GKN MOTORS

Motosikleti
    en dandik motor motorsuzlukdan daha eyidir :))
    yaa bu kadar olmaz kardeşim ben böyle adaletin

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler