abi resmini görünce kötü oldum ya, daha bi kaç hafta önce bakıyoduk şimdi haline bak tekrar geçmiş olsun..
abi resmini görünce kötü oldum ya, daha bi kaç hafta önce bakıyoduk şimdi haline bak tekrar geçmiş olsun..
çok geçmiş olsun, ucuz atlatmışsın, allah bundan sonra kazasız belasız, sağlıklı uzun ömürler nasib etsin.
Bundan böyle aşkım mevlamdır, Kanmam yalana
Dizginsiz aklım belalımdır almam yanıma
ertekin abi tekrar geçmiş olsun.motorun hali içler acısı gerçekten.abi birde kusura bakma ziyaretinede gelemedim.
Drift Religion
abavvv... gecmiş olsun:(
(pis sarhoşun ehliyetini almışlar mı? alkollü kazası diyosunuz? Daha kac tane yapma hakkı var?!!!!)
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
geçmiş olsun motorcu arkadaş.... dikkat et kendine...
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Çok geçmiş olsun,Allah bir daha göstermesin.. ERTEKİN ..Allah korumuş,acil şifalar diliyorum...
Ertekin çok geçmiş olsun. Motorun halini gördükten sonra sende birşey olmaması gerçekten çok sevindirici. Umarım en kötü ve son kazan bu olur. Allah korumuş.
Görkemcim sanda geçmiş olsun.
Okan ACAR
Çok geçmiş olsun ya. Umarım en kısa zamanda tekrar eski sağlığına kavuşur. Allahtan ucuz atlatılmış çok fazla kendine zarar gelmemiş en azından bundan dolayı sevinmek lazım. tekrardan geçmiş olsun...
Bu 3. olmuş zaten, başka hak kalmamış...cezerye adlı üyeden alıntı
(...ama kazayı yapan çocuğun değil, üstlenen adamın..., yani canavarların selefleri hala yollarda...)
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
ertek nedir durum, geldimi exper??
GKN MOTORS
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
inşallah yaa, peki bu 8.000ytl nin üstü için nasıl bir uygulama yapılıcak onu öğrenebildinmi?
GKN MOTORS
kardeşim cok geçmş olsun,
inşallah daha cabuk iyileşirsin, motorunun zararını alabilirsin o hayvanlardan.
Geçmiş olsun Ertech... Sende kalıcı birşey yok değil mi kaza sonrası ?
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
ertekin fotoğraflar çok kötü.Tekrar geçmiş olsun dostum
34 AF 4401 [COLOR="Red"] H İ K O[/COLOR]
Fotoğraflardan belli zaten olayın ciddiyeti.. Allah korumuş Ertekin'cim, tekrar tekrar geçmiş olsun
Vallahi ucuz atlatılmış bir kaza.Verilmiş sadakan varmıs.Daha yavaş giden bir motor alsan
lezzet gider,mesuliyet kalır...
kaza geçirmiş ve magdursanız haklarınızı ögrenmek ve almak için bana özel mesaj atın.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)