yani motorcu olunca araban olamazmış gibi garip cümleler öldürüyo beni gülmekten
yani motorcu olunca araban olamazmış gibi garip cümleler öldürüyo beni gülmekten
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
iyi madem hocam az güldüreyim
Motorcu olunca araba olmaz tabi, sonuçta motorcusun adı üstünde,Motorcu(!). Felsefeye ters düşer yani olmazz. hayatını sevdanın üzerinde şekillendireceksin ben motosiklet kullanıcısı değilim motorcuyum diyorsan? Ha ben tatlısuyum diyorsan o ayrı sonuçta tatlı su olunca tam has olmuyor 4 tekerde oluyor, soğukta motosiklet garaja da kapanıyor ona eyvallah. Kişisel fikirler tabi bunlar, dikkate alma hoca, tebessüm ettirebildiysem ne mutlu
Comfirmation Bias
yaa bende gıcık oluyorum. araban var ya motoru napıcan sattın yenisini alma diyolar alıcam alıcam alıcam gene motor alıcam250 cc lik bir cruızer alıcam işte o kadar......
al hocam hayırlısı olsun. Tatlı su motorcusuyuz ama içinde su olunca yol kaygan olmuyormu bi terslik olmuş su falan )
Arabaya bende karşıyım fakat bazen gerekiyor. Keşke kimse araba kullanmasada motor kullansa
Ben bu tatlısu motorculuğunu hâlâ anlamış değilim...
Bana detaylı açıklayacak yokmu?
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
Hocam şöyle anlatayım, çetin hava şartları karşısında motosikleti öksüz bırakmak diyebiliriz, farklı versiyonlarda da görülebilir bu, kışın kafesle takılıp yazın 2 tekere dönmek veya daha kış gelmeden motosikleti garaja çekip havalar ısınana kadar kullanmamak, ya da motosikleti ikinci erkete araç olarak almak, kafes yerine kullanmak dönem dönem, gibi gibi
Comfirmation Bias
konu adı içeriği hemen belli ediyo da,
naçichane fikrim motorunda duruyosa 6 tekerim oldu falan da olabilirdi
bi de stepne var 7 ama o karışık olur, neyse başlık iyi karıştırmayayım.
6 teker olmak iyidir, hayırlı olsun.
May The Force Be With You
hem araba hem motor ;) ii bence hadi kazasız belasız sürüşler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)