20 DK.önce önümde 600RR kaza geçirdi
Reklamlar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bostancı deniz otobüsü iskelesine gelmeden yaklaşık 10 metre gerideki virajda(sola dönen),2007 siyah 600RR 3 şeritli yolda en sağ şeritte'idi ve sola doğru virajı alıyordu ortadaki şeritte ise kendi şeridinde giden sarı bir coupe araç vardı,yalnız 600RR virajı dönerken gittikçe araca yaklaştı ardından panik yapmış olacakki frenlere bastı ön teker kaydı ve motosiklet kontrolünü yitirdi ön ve arka kısım kontrol edilemeyecek şekilde sallandı ve motosikleti kullanan şimdilik tanımadığım arkadaşımızı motosiklet üzerinden fırlattı ve arkadaşımız sağ yol kenarında bulunan demir bariyerlere sert bir biçimde karın boşluğunu çarptıktan sonra bariyerin diğer tarafındaki kaldırıma düştü,bu olay 10-15 metre önümde oldu trafik fazla yoktu hemen durdum ve 112'yi aradım arkadaşımızın bilinci yerinde idi,fakat karnında büyük bir çizik vardı ve kaburga ve omuz kısımı ve karnı çok ağrıyordu 10 dk'da ambulans geldi trafik ekipleri zaten oradaydı hemen bir kaç motosikletli daha geldi birde otomobil durdu ve bir bayan bir erkek yardım etti,arkadaşın motorunu hemen oradaki otoparka çekmemizi istedi, sol motor bloğundan yağ akıyordu sol ayna kırık ve sol plastik kısımlar çizilmişti, arkadaşımız göztepe eğitim araştırma hastahanesine kaldırıldı çok büyük geçmiş olsun
KaLbİnDe ŞeYtAnLaRıN mElEkLeRdEn FaZlA oLmAsInA iZiN vErMe!!!
by tpr.
Reklamlar
-
Allah acil şifalar versin. İnşallah birşeyi yoktur.
Bende bugün "tank slapper" denen konuyu okuyordum!. O tarz bir kaza mı acaba?
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
-
cok gecmıs olsun arkadasımıza umarın en kısa zamanda ıyılesır eger forumdan bırılerı tanıyorsa mutlaka bızı bılgılendırsın tekrar gecmıs olsun
-
-
geçmiş olsun.. inşallah kötü bişeyi yoktur..
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Acemilik başka birşey değil, soğuk havalarda lastik asfalta iyi tutunamıyor, hele ki virajda ön freni sıkarsanız motor kafadan kayma yapar(buz üstündeymiş gibi) ve tekrardan toparlamak imkansıza yakındır.
Anlaşılan sağlık durumunda çok ciddi bir şey yok, geşmiş olsun.
Tuğper durup yardım ettiğin için de sana teşekkürler, etrafta iyi birilerinin olması her zaman güzel
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
aYe adlı üyeden alıntı
Acemilik başka birşey değil, soğuk havalarda lastik asfalta iyi tutunamıyor, hele ki virajda ön freni sıkarsanız motor kafadan kayma yapar(buz üstündeymiş gibi) ve tekrardan toparlamak imkansıza yakındır.
Anlaşılan sağlık durumunda çok ciddi bir şey yok, geşmiş olsun.
Tuğper durup yardım ettiğin için de sana teşekkürler, etrafta iyi birilerinin olması her zaman güzel
haklısın aye biraz genç'ti yani ehliyeti yokmuş henüz banada acemilik gibi geldi.
kendisi omuzum kırılmış olabilir dedi fakat hayati tehlikesi yoktu ve kaburgalarındada ezilme ve kırık olabilir.
ben yardım etmeyi seviyorum ve asla kaçmam sizlerinde aynı yardımı yapacağınızı biliyorum buda beni ve motosikletlileri rahatlarıyor.
montu siyah 2 tane sırt çantası,siyah kaskı vardı ve plakalık yoktu plaka arka çamurluğun üzerinde idi ve yoshimura egzost vardı plakası 34 EN ile başlıyordu.
bir kez daha anladım ve gördüm büyük motora geçmek ciddi bir iş hemde çok...
by tpr.
-
yazık olmus... en sag seritten sola donmesi de kotu:( bostancı trafigi hep yogundur. bazen, ''donmek icin geciktim, bosver, 5 km oteden donerim ben de'' diyebilmeli insan:(
umarim cabucak iyilesir:(
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
cezerye adlı üyeden alıntı
yazık olmus... en sag seritten sola donmesi de kotu:( bostancı trafigi hep yogundur. bazen, ''donmek icin geciktim, bosver, 5 km oteden donerim ben de'' diyebilmeli insan:(
umarim cabucak iyilesir:(
yanlış anlaşılmasın ;yol zaten sola doğru virajdı ve motosiklet kendi şeridinin içinde virajı dönüyordu sola o sırada oldu olay herhang bir sokağa yada caddeye dönüş gerçekleştirmiyordu.
by tpr.
-
virajda paniye kapılarak fren yapmak en büyük yanlış çarpıcak olsan dahi frene ve gaza dokunmamak en akıllıcası bunu yapan bide racing sürücüsü arkadasımız neyse inşallah agır bir durumu yoktur.
-
-
tuğper adlı üyeden alıntı
yanlış anlaşılmasın ;yol zaten sola doğru virajdı ve motosiklet kendi şeridinin içinde virajı dönüyordu sola o sırada oldu olay herhang bir sokağa yada caddeye dönüş gerçekleştirmiyordu.
bi dağıttın mı toplamak zor bu olayı galiba
geçmiş olsun çocuğa valla
karnını çarptıyı okuyunca benim karnım bi hoş oldu
acayip üzülüyorum
keyifle birşey yapmaya çalışan insanlar yaralanıyor ölüyor...
keşke biraz sabredip ehliyet/eğitim alıp bolca tecrübe yapıp öyle trafiğe çıksaymış
tatlısu motorcusu olsaymış...
-
racing motosiklet kullanımı hatalara karşı sıfır obsiyon verir sürücüsüne,bu tip makineler tamamen sürücü bilgi ve tecrübesiyle doğru orantılı olarak kontrol edilebilirler.............bu kazayı geçiren acemi arkadaşımıza geçmiş olsun,ilkyardım için yardımcı olan dostlara da selamlar
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
olayı aklıma getirdikçe kendimi kötü hissediyorum valla gözümün önünde hala büyük motora geçmek cidi bir iş çook...
by tpr.
-
Eğer iç kanaması yoksa ucuz atlatmış kazayı.Çok geçmiş olsun.Vede bir müsibetin bin nasihatten evla olduğu bir olayı yaşamışsın,kendin için gereken dersi çıkarmışsın.Kimsenin başına bişey gelmeden uzun yıllar motora binmek nasip olur inşallah.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
çok buyuk gecmıs olsun yaa:(:(
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
aykan adlı üyeden alıntı
virajda paniye kapılarak fren yapmak en büyük yanlış çarpıcak olsan dahi frene ve gaza dokunmamak en akıllıcası bunu yapan bide racing sürücüsü arkadasımız neyse inşallah agır bir durumu yoktur.
Kesinlikle haklısın
Bu aleti kullanıyorsan böyle hatalar yapmayacaksın.
Kendine güvenmek viraja 180'le girmek değil, 180'le girdiğin virajda frenlere asılmayacağına(motoru dikleyip frene asılıp tekrar yatırmak gibi teknikler hariç ki en sağdaysan bunu zaten yapamazsın) güvenmek olmalı.
(Bu arada o virajı çok iyi biliyorum, orda paniklemek için 160-180 arası dalmış olmak lazım, eğer önüne birşey fırlamadıysa.)
Heleki bunu bu havada yapmak...
Neyseki ciddi bir yaralanmasıda yokmuş, en azından güzel tecrübe edindi.
Bu arada başlığı ilk gördüğümde eyvah bizim ferdi tayfur dedim ama değilmiş diye çok sevindim.
Halbuki ikisinide yüz yüze görmedim, bizim ferdi tayfur olmayınca sevinmem forumun bir şekilde bizleri birbirine bağladığını da gösteriyor.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
-
acaba zıyaretıne gtsekmı ? morel olur ? bu durumları ıı bılırım 3 kere gecırmıs bırı olarak :( cok ıı morel oluo
-
o viraj çok tehlikeli Allah tan arkadan gelen trafiğin içinde kalmamış.arkadaşa çok geçmiş olsun.
-
aynen o wirajda bı zmnlar bnde kaymstm ama yawas gıdıodum ztn 40 50 :( cok aptal bı yol orası uyuz oluyorum oraya yaa:(
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)