Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

20 DK.önce önümde 600RR kaza geçirdi

REKLAM ALANI
    Rigel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax
    Umalım ciddi bir problemi olmasın. Künt karın travmaları ilk başta fazla bir sorun yokmuş gibi görünebilir. Ama daha sonradan ciddi problemlerin olduğu anlaşılır. İnşallah çocukta birşey yoktur.

Ehliyeti de yokmuş öyle mi?

aYE doğru söylüyor. Bu işi iyi bilmeyenler binmesin kışın motora. Yaz kış binebiliyorsam motora, hava ve yol şartlarına adapte olabildiğim içindir. Bu iş bilgi ve akıl işidir.

Bu topik, geçenlerde rüyalarını süsleyen kırmızı 600RR'ına ulaşan arkadaşın (Ferdi Tayfur galiba) umarım dikkatini çeker.
    Üç boyoz bir kola

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ErTech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    vaRRdı
    Zor bir viraj,,, Öncesinde gerekli frenajı yapmayınca kim olursa olsun zorlanır o virajda....

Arkadaşa acil şifalar diliyorum, umarım bir an önce sağlığına kavuşur...
    ... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
    ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
    ''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''

aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    Alıntı aYe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kesinlikle haklısın

Bu aleti kullanıyorsan böyle hatalar yapmayacaksın.

Kendine güvenmek viraja 180'le girmek değil, 180'le girdiğin virajda frenlere asılmayacağına(motoru dikleyip frene asılıp tekrar yatırmak gibi teknikler hariç ki en sağdaysan bunu zaten yapamazsın) güvenmek olmalı.

(Bu arada o virajı çok iyi biliyorum, orda paniklemek için 160-180 arası dalmış olmak lazım, eğer önüne birşey fırlamadıysa.)

Heleki bunu bu havada yapmak...

Neyseki ciddi bir yaralanmasıda yokmuş, en azından güzel tecrübe edindi.

Bu arada başlığı ilk gördüğümde eyvah bizim ferdi tayfur dedim ama değilmiş diye çok sevindim.

Halbuki ikisinide yüz yüze görmedim, bizim ferdi tayfur olmayınca sevinmem forumun bir şekilde bizleri birbirine bağladığını da gösteriyor.

bende sana katılıyorum dogru teknik dikleyip fren yapıp tekrar yatmak ama dostum biçok kişinin bilmediği şeyler bunlar ve en büyük yanlış sadece fren yapmak değil viraj içinde gaz vermek veya aniden gaz kesmek bu daha tehlikeli bizzat kendim düşme pahasına deneyip düşmüşümdür bunun için

asm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    Geçende bir arkadaş temiz asfaltta kafadan kaydırmış motoru çok az bir hızda.Şükür ki ayağını atmışta düşmekten kurtulmuş.(kış girdi gireli binmiyor şimdi)

Aman arkadaşlar dikkat edin. aYe'nin dediği gibi lastikler olduğundan daha zayıf bu soğukta. (aslında kış için vakumlu lastik takılması lazım!)
    Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.

hasanpinar0537 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    inşallah önemli bir şeyi yoktur geçmiş olsun.

Motosikleti
    2006 cbr 1000rr kırmızı siyah
    allah kımseye gostermesın acıl sıfalar versın cok buyuk gecmıs olsun...

cezerye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung gt250 (vardi)
    Alıntı Rigel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ehliyeti de yokmuş öyle mi?

aYE doğru söylüyor. Bu işi iyi bilmeyenler binmesin kışın motora. Yaz kış binebiliyorsam motora, hava ve yol şartlarına adapte olabildiğim içindir. Bu iş bilgi ve akıl işidir.
    tebrikler. dogru tabi.. ben de altını cizim dedim

(ok tuğper, duzeltmeni gordum.)
    Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!

kıllıtarkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ALMAYACAĞIM!!!!!!!
    üzüldüm arkadaşa keşke daha dikkatli olsaymış
    [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::

crayzboyone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Allah yardım etsın ve acıl sıfalar versın ... Tuğper sanada helal olsun ınıp yardım ettıgın ıcın ..

kimi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 1000RR
    Ne diyelim, Allah acil şifa versin....

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    allahııım. nolcak böyle yaa kardeşimizin aklına viraj içinde fren yapamayacağı gelemedimiki o anda ?

o coupe arabayı ben taaaaa.......
    acil şifalar diliyorum. allah gani gani tardımcısı olsun. inşallah tez zamanda iyileşir...

allahım sen bu arkadaşımıza yardım et nolursun...

raven71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda xl 200
    Alıntı thaii_vtec adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    acaba zıyaretıne gtsekmı ? morel olur ? bu durumları ıı bılırım 3 kere gecırmıs bırı olarak :( cok ıı morel oluo
    haklısın. ziyaret iyi olur hem moral olur hem de tanışmış oluruz. kazayı gören arkadaş bu ziyaret işini organize edebilirse arkadaşı ziyaret edelim. hastanede ya da evinde de olsa ziyaret iyi olur. empatik olmak lazım.

Motosikleti
    GSXR1000RR1
    geçmiş olsun, tuğper gibi benimde bu tip olaylarla karşılaştığımda sanki başımdan aşşağıya kaynar sular döküyorlar ve elim kolum bağlanıyor sanki arkadaşa Allah şifa versin..

istburak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    helal kardeşime motorcu dediğin bu işte herzaman her yerde bu arda geçmiş olsun çok çok

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    SUZUKİ GSR 600
    Alıntı raven71 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    haklısın. ziyaret iyi olur hem moral olur hem de tanışmış oluruz. kazayı gören arkadaş bu ziyaret işini organize edebilirse arkadaşı ziyaret edelim. hastanede ya da evinde de olsa ziyaret iyi olur. empatik olmak lazım.
    çok iyi olur bir ziyaret fakat ne telefonunu alabildim nede ismini öğrendim o tür şeyleri soramadım fakat keşke alsaydım hal hatır sorardım,gidebilecek olan arkadaşlar arkadaş göztepe eğitim araştırmaya kaldırıldı.

inanamıyorum hala o hızda 50-65 felan böyle bir kaza durumu iyidir umarım...
    KaLbİnDe ŞeYtAnLaRıN mElEkLeRdEn FaZlA oLmAsInA iZiN vErMe!!!

by tpr.

İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Daha dün ferrari_tayfurisimli arkadaşımızın şu başlığına http://www.motosiklet.net/forum/moto...leyenlere.html
    cevap yazıp kendisine (tamamen iyi niyetimden) duygularıyla hareket ettiğini,ama motorculuğun üst seviyede akıl ve dikkat gerktirdiğini anlatmaya çalıştık.
    Başlığı görünce bir an içime sızı çöktü (evlat sahibi olanlar tarifimi anlayacaktır)
    Yahu yaşamımız 1 tane,yedek parçası neredeyse yok,servisten çıksanızda yarım insan kalıyorsunuz

1 Hafta önce de tam şu konuyu tartışmıştık (aslında Prometheus muhalaefet etmese,ne tartışılacaktı ne de o kadar irdelenecekti,sağol tşk filan geçiştirilecekti).http://www.motosiklet.net/forum/puf-...celikleri.html
    Bu isimsiz arkadaşın durumuyla nasıl da örtüşüyor.Tam derslik konular ne olur kaçırmayın arkadaşlar.
    Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.

ennginn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Süper Yamaha K12
    arkadaşın durumuna üzüldüm.Cumartesi araştırmaya çalışırım.Sorarız ama kalabalık bir hastane.İnşallah buluruz.
    AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Alıntı tuğper adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok iyi olur bir ziyaret fakat ne telefonunu alabildim nede ismini öğrendim o tür şeyleri soramadım fakat keşke alsaydım hal hatır sorardım,gidebilecek olan arkadaşlar arkadaş göztepe eğitim araştırmaya kaldırıldı.

inanamıyorum hala o hızda 50-65 felan böyle bir kaza durumu iyidir umarım...
    Bunu şimdi farkettim, hızının bu olduğuna emin misin?

Bu süratte o virajda patlamak için ya hepi topu 100km tecrübe yada özel yetenek felan gerektirir.
    ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::

toomuchcc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ehliyeti yok, 600rra biniyo, 60km/h ile o virajda motoru yatırıyor... Bravo!

babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    bir yakınımız için gece 12 civarı ssk acile gittim,

sanırım bu kazayı yapan arkadaştı 00:30 civarı göğüs kısmı bandajlı olarak ambulansa kondu bilinci açıktı,yanındaki arkadaşlarının elindeki ayakkabılardan motorcu olduğunu anladım,

ufak tefek kumral bir arkadaştı,durumu iyi gibiydi sanırım acilden taburcu oluyordu
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)