ohbe artık başlık açmayacan yanii
şaka bi yana hayırlı olsun
yalnız vitesli tecrüben hiç yok ve 600rr aldın büyük cesaret
çok dikkat et
ohbe artık başlık açmayacan yanii
şaka bi yana hayırlı olsun
yalnız vitesli tecrüben hiç yok ve 600rr aldın büyük cesaret
çok dikkat et
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Hadi hayırlı olsun....
Çok dikkatli ol temkini elden bırakma.... Keyifli sürüşler seni bekliyor olacak sakın acele etme...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
Kızmak istiyorum, ama bu saatten sonra ne faydaarkadaş vitesin nasıl değiştiğini gösterdi
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
hadi hayırlı olsun sakıncalı bi seçim olmuş ama allah kaza bela göstermesin
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
konu açarımda kimbilir nasıl bunun vieti nasıl değişiyor gibi bişey için olabilir gerçi görsel olarak gördüm ama denemedim. yaw arkadaşlar kullananlar 600rr normal aslında diyorlar bazılarıda ilk tecrübe için fazla diyorlar amaan neyse artık alışırız.
bu arada ehliyetim var bi arkadaş sormuşda.
herkese tek tek teşekkür ederim tüm cevaplara cevap yazmak istiyorum ama 60 saniyede bir mesaj atılıyor forumda herkese teşekkürler..
yok acele etmem ama motoru getirmek için biraz acele ediyorum aklım motorda motor orada ben burada olmuyor.
yok yaw sakıncalı sayılmaz elimin ayarını bilirim gaza gelmem kolay kolay.
Özellikle kontra olayıyla ilgili makaleleri muhakkak oku, yazılanlar doğru korkmadan dene ve en az ilk 3000km sakın sakın 60-70kmh gibi hızları geçme.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
yaw arkadaşlar adamın içine kurt düşürmeyin yaw kendisine güvenmiş ve almış bizede allah kaza bela vermesin demek düşer hayırlı ugurlu olsun arkadaşım
önce hayırlı olsun sonra allah korusun iyi günl.erde kullan
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanman dileğiyle...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
ne yalan söyleyeyim kendime güveniyordum ama motorun arkasında bi tur atınca biraz tırstım kullanan arkadaş çok sert kullanıyordu içimden diyorum ben asla böyle kullanmam. kullanamam demiyorum ama kullanmam
saolun arkadaşlar
amin
inşallah hep beraber kullanırız.
en kısa sürede resimleri ekleyeceğim
ben bu süreci adım adım takib edenlerdenim (((: baya bi zorluklarla aldı motoru .. kazasız belasız kullanman dilegi ile hayırlı ugurlu olsun
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
valla kıyamam yaaa hahaha motorumu bende aldıgım ılk ChoopeRR ımı camdan ızlıodum gece yatamamıstım heycandan... =)) Ellerınle temızlıosun onu... çokkk zewk alıo insan ama tabı yazın bınmenın keyfı cok baska... =)) nyse Allah seni kazalardan belalardan korusun =)) Hayırlısıyla sür düt düt bas kornana =))
foto bekliyoruz bakalım bi cengavere nasımış (((:
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Hayırlı olsun ferrari_tayfur.Kazasız belasız kullanman dileğiyle.darısı bizim başımıza.Bi 600cc. de ben alcam inşallahAllah kısmet ederse...
Я £ ﮎ ﮎ Λ ∑
;) Her Zamannnnnn ;) =)
hayırlı olsun abi.. darısı başıma bu arada avcılarda nerede oturuyorsun ? ben sitelerdeyim , inönü ilk öğretim okulunun karşısındaki binalar. Bi ara gösterirsin motorunu , birlikte seyrederiz sen istediğin zaman çağır , zevkle yıkarım motorunu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)