abicim acayip bişey bu motora binerken babam arkamdan nasıl bakıyo bi görsen aynadan izliyorum bazen evden çıkarken
abicim acayip bişey bu motora binerken babam arkamdan nasıl bakıyo bi görsen aynadan izliyorum bazen evden çıkarken
Amin abi amin, Allah kimseyi bu durumlara koymasın inş.
Acil şifalar ve sabırlar diliyorum bu aileye
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
Tabiki aynı durumda olan tüm hastalara yardım etmek gerekir ama camia olarak katledilmeye çalışılan bu kardeşimiz için göstereceğimiz dayanışma birliğimizide kuvvetlendirecektir.Maddi yardımla Annemizin yükünü biraz hafifletirken İzmirli kardeşlerimizinde manevi yardımları hepimiz adına yapacağına eminim.APV41'in ifadesindende anladığım kadarıyla başladılar bile.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
büyük ihtimal kask takmıyordu
bakın her şerde bi hayır vardır herkes ibret alıp taksın bütün korumalarını daha fazla can yakmayın.bakın adam sadece kendisini mi yaktı?Bütün etrafını ailesini bizi bile üzdü lütfen diyorum.Cesaret sizin olabilir ama başkalarını üzmeye hakkınız yok lütfen daha dikkatli olup tüm korumalarımızı takalım.
facebook.com/kaskafa
bizim gökmen abi bu
annesi gül abla
hanımıda saolsun onca yıldır ilgilenio gerçekten zor.
alsancakta pazar sokağına bağlı olan 1457 sokaktaydılar lakin taşındılar.
mt grubu gelip bi görürse gökmen abi sevinecektir.
Gerçekten çok üzüldüm Kelimelerle anlatamam..
Allah kardeşimize yardımcı olsun.
Biz İzmir MT olarak elimizden geleni yapacağız..
İnanın çok üzüldüm.
Allah kimseye böyle acılar yaşatmasın
Aslında çoğu zaman küfür ediyoruz talihsizliklerimize,ama aslında normal bir birey olarak yaşayabilmenin bile ne kadar büyük bir nimet olduğunun farkında olmak gerekiyor..Kimileri sadece sağlık isterken,biz sağlıklı hallerimizle bile hep herşeyin fazlasını istiyoruz.
Allah herşeyden önce sağlık versin..
Arkadaşımıza dediğim gibi,elimizden gelen neyse yapmaya hazırız.En yakın zamanda gerekli ayarlamaları yapacağız.
Böylesine önemli bir konuyu bizlere aktardığın,ona ufak bir umut ışığı daha yaktığın için teşekkürler mete_han..
Ben grubumdan eminim,bu tür bir duruma kayıtsız kalamayız,inanıyorum ki her birimiz elimizden gelenin fazlasını yapacağız.
Umarım dostumuz sağlığına kavuşur..
böyle haberler insanın içini cızz ettiriyor allah şifalarını versin motorsikleti hala araçtan saymayan suruculerin de belasını
!! ÖLÜ VE YAKIŞIKLI OLACAGIMA CANLI VE ÇİRKİN OLAYIM !! ::tutkuy::
allah kendisine acil şifa,ailesine de sabır versin..banka adı ve hesap numarası verilmiş yazılarımızla manevi destek oluyoruz.arkadaslar lütfen maddi destekte olalım.meblağ önemli değil.
çok üzücü bir durum inşallah düzelir
Allah sabır versin...düşman başına vermesin çok kötü bişi ya
SİLEMİYORSAN KARALAYACAKSIN!!!
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
allah acil şifalar versin kardeşimize..hiç değilse toplanıp gıdılıp ziyaret edilse bile onun için gercekten güzel olucaını düşünüyorum..
allah kimseye böyle bir acı vermesin
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
CENABI ALLAH kimsenin başına vermesin acil şifalar ailesinede sabır versin
Allah yardımcıları olsun. Çok zor ve kötü bir durum. Elimden gelen birşey olursa yapacağım...
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
çokmüzüldüm hatta alamaklı oldum allah sabır versin ailesine abimizede salık şifa izmir motorcu kardeşler topluca ziyaret yapın motorlarlar çok sevinecektir benim motorum yok ama olanlar dikkat etsin arkadaşlar korumları nızı takın yoksa alın ben bu arkadaştan etkilendim bu ara almam motor korktum
Yapacağız dedik ya,görmedin mi
Hafta içi bir kaç görüşme yapacağım.Ondan sonra gerekenler doğrultusunda grubu organize edeceğiz.
Siz haber bekleyin lütfen,gelişmeleri ve organizasyon hakkında detaylı bilgiyi ileteceğiz..
Şimdiden iyi haberler var(herşey netleşince açıklarım),inanıyorum ki daha da iyi şeyler elde edeceğiz.
Teşekkürler metehan... Yardım yapacak kişi bulamaıyorum diyenler... işte fırsat Allah yardımlarımızı kabul etsin.
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
biri cikmis topic acmis arkadasi kardesi turkucu olacakmis sms yardimi istiooo
ama burda kardesimiz abimiz hasta yataginda yardim bekliyor..
arkadaslar bu topici yukarda tutalim belki i faydamiz olurrrrr.
[COLOR="DarkOrange"][B]L a T i F[/B][/COLOR] :bounce:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)