metehan abi bu topici acmakla ne sevaba girdin bi bilsen...arkadaslar lutfen kendimizi gokmen abimizin yerinde hissedelim ve yardimci olmaya calisalim...allah acil sifalar versin...
metehan abi bu topici acmakla ne sevaba girdin bi bilsen...arkadaslar lutfen kendimizi gokmen abimizin yerinde hissedelim ve yardimci olmaya calisalim...allah acil sifalar versin...
[COLOR="DarkOrange"][B]L a T i F[/B][/COLOR] :bounce:
benim yaşadığım kazanın tamamen aynısı allah beni korumuş arkadaşlar aynı sekılde oldu benım kazam da gözyaşlarımı tutamıyorum allah kımseye boyle bır zorluk vermesın
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
çok zor bi durum, inanıyorumki hasta kadar hasta bakanada zor bu iş..
rahmetli dedem futbolcu sedat ın hastalığı olarakda bilinen als den hayatını kaybetmişti, son 4 yılı yatalak bakımla geçtiği ve tek erkek torunu olduğum için az çok anlayabiliyorum sıkıntının boyutunu..
umarım iyi olur..
elimizden gelen desteği yapacağımızdan emin olabilirsin mete
paylaşım için teşekkürler
GKN MOTORS
allah acil şifa versin allah kimseye acı yAŞATMASIN İNŞALLAH
allahım bune büyük bi acı ufacık bir hatanın nelere mal olduğuna bakın allah bilir moloz şöförde şuanda serbestir verme allahım verme analarımıza ve tüm sevenlerimize bağışla
Allah sabır ve güç versin o anaya...
Metehan bu topiği açtığın için sana ayrıca teşekkür ederim..
Yardıma muhtacı olanlara elimizden geldiğince yardımcı olabilmemiz için bize fırsat verdin, sağol..
Allah kimseye yaşatmasın.. Öldürmeyen allahım şifasını da verir elbet..
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
allah şifa versin.
kimse bu durumlara düşmez umarım.
unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:
MD den RABBIT in de senin de ellerinize saglik Mete Abi..
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
mete_han abi bu hesaba sadece halkbankdan mı yatırabilryoruz?
bi de kaza anında kask varmıymıs kafasında?
facebook.com/kaskafa
Allah sabır/şifa versin
Daha bu sabah 8.30'da, taksim meydanda bir belediye otobüsü (plakası var ancak fotoğrafını çekemediğim için yazmıyorum) kırmızı ışıkta geçti ve bir motosikletli neredeyse arka tekerinin altına giriyordu... İnsan hayatının ne kadar değersiz olduğunu bir kere daha görmüş oldum, canlı olarak...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
mete_han abi anladım saol
euphrates sen de saol
facebook.com/kaskafa
Arkadaşlar Herkes Geçmiş Olsun Allah Yardım Etsin Diyor Tamam Güzelde Olmuş Bitmiş Bi Olay Hepimiz Elimizi Biraz Cebimize Atalım Bence.
Arkadaşlar hesap nosu yukarıda bir haftalık sigara paranızı yatırsanız bile bu paralar damlaya damlaya bir çığ gibi büyür. Böyle bir yardım yaparak hem bir annenin gönlündeki sızıya ortak olup onu hafifletmiş, hem Rabbimiz huzurunda da sevap işlemiş hemde kendi iç huzurumuzu bulmuş oluruz. Allahtan kardeşimize acil şifalar ve annemizede sabır ve güç diliyorum.
Albert EİNSTEİN derki;
Biri sana çok kötüsün derse boşver takma. Banada GERİZEKALI sın dediler, ATOMU PARÇALAYIP ELLERİNE VERDİM
Elimizden geleni yapacağımıza emin olabilirsiniz ,Allah kimseyi bu duruma düşürmesinn ,Allah yar ve yardımcıları olsunnn, Metehan böyle bi konuyu bizimle paylaştığın için Allah razı olsun senden kardeşim
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
metehan öncelikle çok büyük bir sevap işlemişsin, allah senden razı olsun.. yardımcı olmak için elimden geleni yapmaya ben hazırım..kardeşimiz izmirli olduğuna göre öncelikle izmir mt nin bu konuda fazlası ile duyarlı olacağını düşünüyorum. acil şifalar diliyorum
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
İZMİR MT olarak bu konunun takipçisi olacağız sağol metehan ilgilendiğin için
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Çok kotu oldum ya. uzun zamandır bu kadar kötü etkilenmemiştim. Motora binme isteğim kalmadı=(
HONDA 600f -2008- >> Kawasaki Er6 N -2007->> Derbi 125 Nude -2006-
Artik No Kawasaki Yes Honda =)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)