hayırlı olsun ümmet abi
aynısının sarı renkli olanı eniştemde var kullandım gerçekten çok iyi makine
250'lik scooterlara göre baya kalıplı
Kazasız belasız kullanman dileği ile ümmet abi, tekrardan hayırlı olsun
hayırlı olsun ümmet abi
aynısının sarı renkli olanı eniştemde var kullandım gerçekten çok iyi makine
250'lik scooterlara göre baya kalıplı
Kazasız belasız kullanman dileği ile ümmet abi, tekrardan hayırlı olsun
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
hayırlı olsun ümmet abi. kazasız belasız nice km.lere
==============================
==============================
Ümmet abicim güle güle kullan allah kaza bela göstermesin
çil çil yanıyoo valla cillooop gibim hayırlı olsun
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Ümmet ağabey,yeni motosikletin hayırlı,uğurlu olsun.Allah hep iyi günlerde kullanmayı nasip edip,kazadan beladan uzak eylesin..
LÜTFEN SOKAKLARA TÜKÜRMEYİN , ETRAFIMIZDA SURATINA TÜKÜRÜLECEK OKADAR ÇOK YÜZSÜZ VARKİ
güle güle kullan ümmet abi allah kaza bela vermesin yolun açık olsun
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
merhabalar.abi hayırlı olsun.ben 2 yıldır kullanıyorum aynı makinayı.çok memnunum.kazasız belasız kullan
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
benimki karbüratörlü.ümraniye'deki yıldız ticaretten almıştım.servisinden de çok memnunum.makina bir depo ile yaklaşık 280 km.gidiyor.
Ümmet abi yeni motosikletin hayırlı olsun. Ben daha önce x-max kullanmıştım ve gayet memnun kalmıştım. herşeyiyle üstün bir motosiklet. bence x9 yerine, x-max'i tercih etmen daha iyi olmuş. x9'u da kullandım, artık eskidi. bence x-max daha iyi motor... hayırlı olsun tekrar..
mete_han haklısın benzin ülkenin bazı yerlerinde çok iyi değil ama büyük firmaların hepsi zaten benzin kalitesini ellerinden geldikçe kontrol etmeye çalışıyorlar. daha ötesinde zaten neredeyse bütün arabalar enjeksiyonlu artık ve pekte bir problem çıkartmıyorlar. En azından ben 8 senedir enjeksiyonlu otomobil kullanıyorum ve daha benzin yüzünden yada enjeksiyon yüzünden hiç bir problem yaşamadım. etrafımda böyle bir problem yaşayan da hatırladığım kadarıyla yok. Şimdi enjeksiyonlu modeller varken ne gerek var ki gidip karburatörlü bir model almaya. sonuçta eski teknoloji, dezavantajları da ortada. Ümmet abinin de enjeksiyonlu tercih etmesi bence iyi olmuş..
hayırlı olsun gülegüle nice kmlere
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
Hayırlı olsun, güzel motor ama dikkat et bu Yamaha parçalarıda ona göre pahallı, bizim bi arkadaş motorunu yaktı, (yağ bitmiş motorunda) toplamak için 1.500 Ytl istediler, (1.500 Ytl' ye alınabilecek çok motor var) Allah kazasız belasız yolculuklar versin.
"Motosiklet Özgürlüktür."
abi gözümüzle gördük tescilledik
biririnizle çok yakıştınız xmax 250 ile
farları nasıl kapatacağını bulabildinmi abi
GKN MOTORS
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)