hayırlı, uğurlu olsun
güle güle gez, güle güle gel
hayırlı, uğurlu olsun
güle güle gez, güle güle gel
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
kazasız sürüşler. hayırlı olsun. güle güle gez
Hayırlı uğurlu olsun abi.
kazasız belasız sürüşler....
arkadaşlar iyi dilekleriniz ve sevincimi payşaştığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,allah sizlere daha iyisini nasip eder inşallah.hepinize kazasız ve belasız keyifli sürüşler temenni ederim.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
abicim kazasız belasız kullanman dileğimle..
hayırlı olsun
[B][COLOR="Red"]JET GÜRÜLTÜSÜ ÖZGÜRLÜĞÜN SESİDİR.[/COLOR][/B]
Hep düşünürdüm Ümmet emmi daha iyi bir motosiklete layık diye. İşte şimdi oldu. Hayırlı olsun emmi, güle güle bin. Mevlam kaza, bela vermesin.
ümmet abi hayırlı olsun artık bir "tahran " yaparsın ,,,,
güle güle kullan ...........................
EY VATAN ; senin için,bir ÖLÜR bin DOGARIZ.
hayırlısı olsun ümmet abi senin adına gerçekten çok sevindim.güle güle kullan.Allah kaza bela vermesin.
::tutkuy::
Ümmet abi, çok sevindim senin adına. Çok iyi bir tercih yapmışsın. Ben 12bin km yaptım o motorla, Tr'yi gezdim. Ufak tefek mekanik arızalardan bahsedilir bu motor için ama avantajları çok daha fazla. Üstelik o mekanik sorunları da yeni serilerde çözmüşler. Bence en iyi özellikleri, süper lüks koltuğu, çok geniş bagajı, ivmelenmesi ve müthiş son sürati, ÇOK ÇOK ÇOK AZ benzin yakması. Senin eski motordan çok daha az yaktığını göreceksin. Nice km'lere inşallah...
Üç boyoz bir kola
hayırlı olsun diye yazmıştım ama gönder demeyi unutuum galiba...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
abim kendim almış gibi sevindim,güle güle kullan,kazasız belasız hayırlı yolculuklar dilerim
Vaaay Ümmet abi hep istediğin motorun böyle bir şey olduğunu söylerdin.Sonunda Allah gönlüne göre vermiş..
Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız nice kmler
Yakışmışsın motora
Sticker da yakışmış tabi
HAYIRLI OLSUN ÜMMET ABİ
kazasız belasız cezasız vede keyif yüklü yolculuklarda kullanasın
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
abı orası kızıltoprak bayısımı
çok güzel bir seçim yapmışsın ümmet abey yakışır sana ee artık seni kim tutar gene yaparsın üzün bir tur
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
Vay ümmet abım kusura bakma gec gorduk hayırlı ugurlu olsun ALLAH KAZA BELA GOSTERMESIN....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)