Bak işte bu yorum çok ciddi bir sorun...
Ben daha önce trafikte araba kullanırken motosikletleri duba gibi görürdüm, hepsini böyle yarışçı felan sanardım, o yüzden yanlarından rahat rahat geçerdim.
İşin içine girince görüyosun ki gelen acemi giden acemi, cc'den bağımsız acemi, Yunusları uzman sanırdım onlarda acemi çıktı, anladımki kazın ayağı öyle değilmiş.
Bilinçsiz olduğum dönemde bir motosiklet'in kaza yapmasına neden olmadığım için çok mutluyum, çünkü bu tamamen şansmış.
Şimdi trafikte motosiklet görünce aracımla korumaya alıyorum, makas atan bir araçtan 600'lük ninjayı bile korumuşluğum var.
Lafı çok uzattım ama kısaca şöyle söyleyim, bu ailenin motoru güçlü olabilir, ama trafik ve motosiklet tecrübeleri konusunda hiç bir fikrimiz yok.
Tır'ların ve kamyon'ların trafik karnelerine benim vereceğim not malesef kocaman bir "0".
Seneler önce E5 maltepe civarında birbiriyle yarışan iki kamyoncudan birinin sollamayı erken bitirerek(kasten) kasasını sağdaki kamyonun kupasına(şöför kabini olan kısım) takmasını, ve şöförü parçalamasına şahit olmuştum.
Bu vatandaşların arkasında durup, arkadaşla bu kadar yakınken bize hiç bir şey olmadı Allah korudu diye panikle dualar ederken gelen darbe ve ses sonrası kafamızı sola çevirdiğimizde, bizim araç yandan cabrio hale gelmişti, ki sadece lastiği sürtmüş...
O korkuyla 3. kamyonun şöförüne ne yaptığını sanıyorsun sen, 5-10cm daha sağdan gelseydin, bizi öldürücektin dedim.
Size kasten sürttüm, yoksa kamyonum durmayacaktı ne yani ben mi öleyim! dedi
Bu olayda benim aklıma herşey gelir, motordaki artçı bayanın poposuna bakıcaz diye kasten sıkıştırıp taciz etmişte olabilirler.
Tırcı kamyoncu dediğin(istisnalar hariç) ilkokul mezunu görece geri kafalı insan formu, şahsen herşeyi beklerim...
Motosiklet sürücüsü nasılsa hayatta, bu da gerçeklerden mahrum kalmayacağımız anlamına geliyor, bir kaç gün sabretmek lazım...