bütün mt ailesinim yeni yılını kutlarım.bu arada bişey duydum.yılbaşının sabahında şile ye gidilecekmiş motorcular toplanıp.her sene yapılıyomuş aslı varmıdır
bütün mt ailesinim yeni yılını kutlarım.bu arada bişey duydum.yılbaşının sabahında şile ye gidilecekmiş motorcular toplanıp.her sene yapılıyomuş aslı varmıdır
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Ne giricem moda, mod bana girsin..
Derdi deli_mavili kemal kardeşimiz burda olsaydı
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
Sevgili Motosiklet Tutkunu Dostlarım..!
Herkesin yeni yılını kutlar,hepimize sağlıklı,mutlu, bol kazançlı,iki teker üzerinde ama dimdik, kazasız, belasız ,huzur dolu yepyeni bir yıl olmasını temenni ederim.
Kazasız keyifli sürüşlerle nice mutlu senelere...
yeni yılınız kutlu olsun demiş millet... burda mod mod diyosunuz
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
Yeni yıl inşallah herkeze mutluluk sevgi saygı hoşgörü getirir vede hayırlı olur.... söz Milli piyango bana çıkarsa motoru olmaya motor alcam...
RUHUN BEDENİNDE, LASTİĞİNDE JANTININ ÜZERİNDE KALSIN......
moda girmiş millet güzel
lezzet gider,mesuliyet kalır...
bütün mt ailesinin yeni yılını kazasız ve belasız bereketli ve sağlıklı olmasını diliyorum
MT ailesinin yeni yılını kutlar,2008 de tüm beklentilerinizin gerçekleşmesini dilerim
Herkes birgün MT'li olacaktır.
sağlık ve sıhhatli nice mutlu yıllara
my course my curse
herkesin yenı yılını kutlar saglıklı,mutlu,huzur dolu ve kazasız yıllar dılerım
Yeni yıl Ülkeme ve Dünya'ya barış ve sağlık getirsin
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Yeni yılın Vatanıma, Türkiyeme hayırlı olması dileklerimle. Herkese mutlu yıllar...
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
herkezin yeni yılını kutlarım salıklı mutlu kazasız bi yıl dilerim sizlere bu yılıda motorsuz geçirdim işallah 2008 de alırım
herkese mutlu seneler diliyorum
Rüzgar gibi geçti
Bu yeni yıl hepimizi için hayırlı olur umarım.
Her geçen yılda mutlaka kötü olaylar oluyor ve gelecek her yeni yıl için iyilikler,güzellikler temenni ediyoruz.
2008 yılı için en büyük temennim terör denen belanın son bulmasıdır veya -hiç olmazsa- bitme noktasına gelmesidir.(bu ülke ve insanı için olumlu herşey temennimizdir gerçi)
Hepinize esenlikler diliyorum...
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)