Hayırlı olsun, iyi günlerde kullan...
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullan...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
her 2 tarafa da hayırlı olsun...
kazasız belasız
sözlerimibirleşikyazmamınsebebiayrılığısevmememdir
Kafan Çalışmıyorsa Kask Takma...
hayırlı olsun iki tarafada....Özer yeni motorun ne olucak kararını verdin mi???
Drift Religion
iki tarafada hayırlı olsun özer bu rada dediğin gibi FAZER600 YAKIŞIR TOPRAMA
hayırlı olsun. sıfır bi motordan pek farkı yok.A.K.B. vermesin
brindar der ki bezen motosiklet hız tutkunlarına hayat, yalnızlığada ilaç gibidir.
alanada satanada hayırlı olsun inşallah....
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
özer hayırlı olsun, çabuk motor degiştiriyorsun bakıyorum da, sıradaklı alacagın motorun şimdiden hayırlı olsun,sıra bende bakalım bende cbf den sonra bi dl almayı düşüyorum ama cbf bende kalıcak gene,motoruları aldıktan sonra seninle şöyle bir uzun yol yaparız artık .
98 Beygir.....
Sağolasın Cihan.Büyütelim makineleri şöyle güzel bir gezi planı yaparız kısmet olursa. Eğer yeni alacğım makineden memnun kalırsam uzun bir süre değiştirmem artık. Bu nedenle iyi karar vermeye çalışıyorum.Şuan kafamda Fazer var, değişeceğinide sanmyorum.Hayırlısı artık...
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
Hayırlı Olsun, Kazasız Belasız Sürüşler...
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
yakışır sana fazer...fazer aslında herkese yakışır ya...
Kanunide Hyodanda kurtuldun...seninkine son dakke golü denir hee...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
ikinize de hayırlı olsun
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Alan memnun satan memnun, bunu böyle bir topic açıpta yaygaraya ne gerek var anlamıyorum alana da satana da hayırlı uğurlu olsun ALLAH kaza bela göstermesin.
iki tarafa da hayırlı olsun, yabancıya gitmemiş motor
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
iki tarafada hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela vermesin.bu arada alan arkadaşın aksesuarlarda biraz eksiği var gibi.en kısa zamanda tamamlaması dileğiyle
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Hayırlı uğurlu olsun her iki tarafada
Fazer güzel hoş motor görünüş açısından GSRden ilerde denebilir ama milliyetçilik yapıyım gel sen GSR al
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
Hayırlı olsun Alıcıya da Biniciye de
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)