Atilla kardeş doğum gününü kutlar,sevdiklerinle nice sıhhat ve mutluluklar dolu yıllar temenni ederim
Atilla kardeş doğum gününü kutlar,sevdiklerinle nice sıhhat ve mutluluklar dolu yıllar temenni ederim
Herkes birgün MT'li olacaktır.
nice yıllara iyiki doğdun iyiki mt'li oldun
motosikletli nice mutlu yıllara dogum gunun kutlu olsun
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
yav nedir bu Sinopludan çektiğimiz...kurtulduk derken yine çıktı başımızın belası...
ihsanhakan ve tanrının kırbacı ne zaman MOD olacak...yönetim cevap versin...o kadar emekleri var...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
ya öncelikle sen nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bi dön aramıza atilla abi ya koptun tamam uzaktasın ama yetti gayri İYİKİDOĞDUN MT Lİ OLDUN seviyoruz seni
abi dogumgünün kutlu olsun
hadi bi resimde benden olsun
true love..
Drift Religion
Atilla abi doğum günün kutlu olsunnnn.Nice mutlu seneleree.
Drift Religion
Doğum Günün Kutlu Olsun Attilla.
Nice seneleri sağlık ve mutlulukla hep birlikte sevdiklerinle geçirirsin iyişallah.
Doğum günün kutlu olsun Atilla kardeşim...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
mutlu yıllar ..
dilediğince bir ömrün olsun..
ii ki doğdun ATİLLA
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
doğum günün mübarek olsun
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Mutlu Yıllar Atilla Abeyy
Çam Sakızı Çoban Armağanı bi Harley aldım abi sana
sana layık değil ama aldık işte bişeyler
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
Doğum günün kutlu olsun Atilla. Nice senelere
Dogum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice yıllara
şirinler gay mı? onlar nasıl çoğaldı, aman tanrım hepsi şirineyemi kaydı yoksa şirine kaşarmı?
Atilla arkadaş,
Doğum günün kutlu olsun, kazasız belasız, kavgasız gürültüsüz sağlıklı nice seneler dilerim
Poturdak
UG yüce oturan boğa sevgi ve bol kepçe saygılarımla selamlıyor seni seven bu deli evlat tarafından kutsanıyorsun hehe çok teşekkür ederim babacım
teşekkür ederim iyiki varsınız iyiki mt var
amin ilhan sağol teşekkür ederim
metehan abi en derin ve en samimi sevgi ve saygılarım la çok teşekkür ederim bizde senı seviyoruz
burakçım bende sizleri çok özledim gerçekten bu ara iş yogunlugu nedenıyle katılamadım foruma ama bayram sonrası artık hep beraberız teşekkür ederim iyi dileklerin için
burakçım bende sizleri çok özledim gerçekten bu ara iş yogunlugu nedenıyle katılamadım foruma ama bayram sonrası artık hep beraberız teşekkür ederim iyi dileklerin için
[QUOTE=bathu;896134]atilla bu akşam hangi barda 20 kişilik yer ayırtmıştın 3 katlı pasta ve üstü yoksa ben gelmem İyki Doğdun ATİ
KANKA BU GÜZEL JEST İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM DOSTLUĞUMUZ BİR ÖMÜR BOYU BAKİ DİR.
[QUOTE=mhrrmkpnr;896139]abi dogumgünün kutlu olsun
hadi bi resimde benden olsun
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM MUHARREM sizi seviyorum iyiki varsınız ben çok şanslıyım sizin gibi candan dostlara sahip olduğum için
saol canım benım allah hepimize nice mutlu seneler görmeyi nasip etsin çok teşekkür ederim
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
atilla kardeşim doğum günün kutlu olsun
nice senelere
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)