Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

izmir'den bi kaza haberi daha:(

REKLAM ALANI
    ennginn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Süper Yamaha K12
    Allah rahmet eylesin ............
    AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Allah rahmet eylesin, bayram zamanı değil motosiklet araba kullanmak bile çok tehlikeli.

Bende arabamla ölümden döndüm, otobanda 180'le giderken gerizekalının biri bir anda 30-40 gibi bir süratle önümdeki şerite geçti, sinyal bile vermeden sebepsiz bir şekilde.

O anı daha önceki görüşlerimde fren yaptıysam da sonrası parçalanmış arabalardı, ne hikmetse(halen kaza yapmamış olmama inanmıyorum) aracım film karesi gibi durdu.

Şimdi aracımın tekerlerini jantlarını öpesim geliyor, ancak altımdaki motosiklet olsaydı bu gerzek sürücü bana otobandaki bütün jantları tekerleri öptürürdü.

Bayramda yollar neden tehlikeli?

Çok fazla acemi bayram öncesi ilk arabasını arç borç alıyor ve sıfır(veya çok az) tecrübeyle kendini yollara atıyor, amacı köyüne veya ailesinin yaşadığı semt'e arabayla gidip karizma yapmak.

Sakın bu sadece şehirler arası yollar için geçerli diye düşünmeyin, gittiği yer(köyü veya ailesinin yaşadığı yer) sizin motorsiklet ile günlük geçtiğiniz semt olabilir...

Aman diyim özellikle böyle zamanlarda pür dikkat olun arkadaşlar.

Allah hiç birimize bu acıyı yaşatmasın...
    ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::

erdincpolat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şuan da motorsuzum
    evet burak haklısın ama ne yapalım elden bişi gelmiyoo bu trafikte kendini kollarken çevrenide kollıycan
    allah rahmet eylesin yaralı arkadaşada acil şifalar allah yanımızda olsun
    LÜTFEN DAHA DİKKATLİ OLALIM HIZZZ = ÖLÜM DEMEK
    O YÜZDEN DÜŞÜK CC ? HAVA ATMAK İÇİN 1000 RR 600RR KULLANMAYALIM NEYİMİZEEEEE
    DRİFT RELİGİON
    4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır

maGma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Allah rahmet eylesin ...

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Alıntı erdincpolat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet burak haklısın ama ne yapalım elden bişi gelmiyoo bu trafikte kendini kollarken çevrenide kollıycan
    allah rahmet eylesin yaralı arkadaşada acil şifalar allah yanımızda olsun
    LÜTFEN DAHA DİKKATLİ OLALIM HIZZZ = ÖLÜM DEMEK
    O YÜZDEN DÜŞÜK CC ? HAVA ATMAK İÇİN 1000 RR 600RR KULLANMAYALIM NEYİMİZEEEEE
    İki noktada katılmıyorum...

1.si türkiyede bu denli çok ölümlü kaza olmasının tek sebebi, kazaların tek suçlusu olarak hız'ın ilan edilmesi ve sonucunda trafik kültürünün gelişememesidir.
    30-40km hız ile sinyal vermeden durup dururken otobanda en sol şerite geçen öküze iyi şöför diye diye bu hallere geldik.

2.si yüksek cc makine hava atmak için kullanılan birşey değildir, sen gördüğünde hava alıyorsan bu karşındakinin hava verdiğinden değil, tamamen kendi psikolojinle alakalı birşeydir.
    Yüksek cc'li makineler kompressör değildir, hava basmazlar.

Dip not:Yüksek cc'li motor 1000RR ve 600RR harici motosikletlerde de vardır.
    ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::

bathu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var 636
    çok kötü, allah rahmeteylesin..
    Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim

ahmetnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS DAKAR '06
    allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin çok üzücü bir durum
    45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun....

Motosikleti
    honda cbr125r kırmızı
    allah gani gani rahmet eylesin

Alıntı aYe adlı üyeden alıntı Mesajı göster

1.si türkiyede bu denli çok ölümlü kaza olmasının tek sebebi, kazaların tek suçlusu olarak hız'ın ilan edilmesi ve sonucunda trafik kültürünün gelişememesidir.
    30-40km hız ile sinyal vermeden durup dururken otobanda en sol şerite geçen öküze iyi şöför diye diye bu hallere geldik.

2.si yüksek cc makine hava atmak için kullanılan birşey değildir, sen gördüğünde hava alıyorsan bu karşındakinin hava verdiğinden değil, tamamen kendi psikolojinle alakalı birşeydir.

çok doğru

mesele yavaş gitmek değil adam gibi gitmek

Guven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Crf 250 L
    Vefat eden arkadaşımıza allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Bu tür haberler içimizi sızlatıyor. Cellatların kurbanı olmaya devam ediyoruz.

Evet; Arkadaşımıza ben de katılıyorum.Yeterli tecrübeye sahipseniz, neden büyük cc. motosikletlere binmeyesiniz ki! Bu motosikletlere biniş amacı sadece hava atmak değildir. Eğer trafikte seyir halindeki araçların hareketlerini yeterince süzebiliyorsanız, mesele yoktur zaten. Ustalık, gaza iyi basıp, gidonu iyi çevirmek veya iyi frenaj yapmak değildir. Ustalık, diğer sürücülerin ne yapacağını tahmin edebilmektir.
    EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.

By Mükemmel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Allah rahmet eylesin.Sevenlerine sabır versin...
    ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI

vıceroy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gv650 - RKS 150-kuba xf139
    Allah rahmet eylesin.
    Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...

leventkozcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    x9 500
    arkadaslar gokhan alt resımdekı arkadasımız. izmir de sorcy_gökhan diye bilirler. sımdı hastaneden yenı geldım durumu ıyı sadece bır kac kırık var. su anda yogun bakımda yatıyor. allahtan acıl sıfalar vermesını dılıyorum.kendısı senelerdır buyuk makına kullanıyor bunu da belırtmek ıstedım ve kaza yaptıgı motor kendı motoru degıl yakın bı arkadasımızın motoru. kendı motoru suzukı bandıt tı yenı sattı sayılır. olen arkadasımıza allahtan rahmet kederlı aılesıne bas saglıgı dılıyorum.. lutfen dıkkatlı olun allaha emanet olun..
    Dünyanın her yerinden herkesin yenileceği bir yer vardır. Kimilerini yenilgi yıkar , kimileriyse zaferle küçülür, bayağılaşırlar. Büyüklük, hem yenilgiyi, hem de zaferi kabullenebilen kişilerde yaşar.
    Asiller idare eder. Acizler şikayet eder. Basitler ise iftira eder...

muratgergerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Şimdi okudum...Sabah televizyondan da izlemiştim..Allah rahmet etsin..Yazık
    Çok yazık..
    İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
    ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.

Allah rahmet eylesin, bayram zamanı değil motosiklet araba kullanmak bile çok tehlikeli.

Bende arabamla ölümden döndüm, otobanda 180'le giderken gerizekalının biri bir anda 30-40 gibi bir süratle önümdeki şerite geçti, sinyal bile vermeden sebepsiz bir şekilde.

O anı daha önceki görüşlerimde fren yaptıysam da sonrası parçalanmış arabalardı, ne hikmetse(halen kaza yapmamış olmama inanmıyorum) aracım film karesi gibi durdu.

Şimdi aracımın tekerlerini jantlarını öpesim geliyor, ancak altımdaki motosiklet olsaydı bu gerzek sürücü bana otobandaki bütün jantları tekerleri öptürürdü.

Bayramda yollar neden tehlikeli?

Çok fazla acemi bayram öncesi ilk arabasını arç borç alıyor ve sıfır(veya çok az) tecrübeyle kendini yollara atıyor, amacı köyüne veya ailesinin yaşadığı semt'e arabayla gidip karizma yapmak.

Sakın bu sadece şehirler arası yollar için geçerli diye düşünmeyin, gittiği yer(köyü veya ailesinin yaşadığı yer) sizin motorsiklet ile günlük geçtiğiniz semt olabilir...

Aman diyim özellikle böyle zamanlarda pür dikkat olun arkadaşlar.

Allah hiç birimize bu acıyı yaşatmasın...
    110 km/s ile gidiyor olsan ölümden dönmezdin, kazayı ucuz atlatmış olurdun.
    Dikkat et kendine, sen de üzme bizi...

Motosikleti
    Honda CBR 125
    Alıntı euphrates adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    110 km/s ile gidiyor olsan ölümden dönmezdin, kazayı ucuz atlatmış olurdun.
    Dikkat et kendine, sen de üzme bizi...
    Trafikte böyle tipler olduktan sonra 110'la da ölme riskin çok yüksek. Ama ders oldu tabi ki, artık bir sağındaki şeritte giden araçlar her an önüne çıkabilecekmiş gibi geldiği için en sağ şeritte 180'le gidiyor Önüne kamyon vb. çıkınca sinyal verip solluyor, sonra tekrar en sağ şeridine geçiyor
    Size yapılmasını istemediğiniz şeyi başkalarına yapın...çok zevkli oluyor :P

GKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1
    eyvah eyvah..
    2 sn önce geyik gırgır msjı yazıp soora bu tip haberler duymak üzücü..
    çok falazla bişey söylemeye gerek yok..
    motorizeler olarak allah sonumuzu hayıe etsin..
    GKN MOTORS

Rigel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax
    Ben korkmaya başladım bu motor işinden arkadaşlar. Son zamanlarda neler oluyor böyle.... Sanırım yakında motora ara verip insanların kafalarını toplamalarını bekliyeceğim... Yolların güvenli olduğuna inandığımda tekrar alırım motor...

Ama Allah kahretsin ki araba sürmek te artık güvenli değil. Ne oluyor insanlarımıza... Çok öfkeliyim...

Birisi şehir şebekesine aptallaştırıcı bir madde mi karıştırıyor, yoksa bu durum globalleşme, kapitalizm, tüketim toplumu haline getirilmemizin bir sonucu mu..?

Duyarsızlaştırılıyor, cahilleştiriliyoruz. Ayılın milletim...
    Üç boyoz bir kola

Wallace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway superlight, ybr125, kawasaki er5
    cumartesi günü duydum bu acı haberi telefonla ve çok üzüldüm. Semra kardeşimiz dünya iyisi bir insandı. Çok nazik kibar bir hanımefendiydi. çok severdim kendisini. Ardında kalan kızı ve oğlu için ise çok fazla üzüldüm.

Lütfen arkadaşlar dikkatli olalım.
    Böyle her seferinde sevdiğimiz birisini kaybedince yazacak kelime bulmakta zorlanıyorum. Allah rahmet eylesin. mekanın eminim ki cennet olacak semracım

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)