evet bi ben eksiğim doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce
az kaldı benimde pazartesi doğum günüm
sende beni unutmazsın heralde
yaş da tam yaş olmuş he aman dikkat et sen bu sene
evet bi ben eksiğim doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce
az kaldı benimde pazartesi doğum günüm
sende beni unutmazsın heralde
yaş da tam yaş olmuş he aman dikkat et sen bu sene
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
Doğum gününüz kutlu olsun
lezzet gider,mesuliyet kalır...
İlk ben kutladım ilk ben kutladım
Bi de orjinal doğum gününde kutlayalım diye aradık ama telefonu açmadı yine eşşek
Ama beni durduramazsın, hem sürprüsss yaparım hem telefon ederim, açmazsan mesajla kutlarım
Nice nice sağlıklı mutlu umutlu yıllar dilerim..
Allah herşeyi gönlüne göre versin.. Dileklerinin gerçekleşeceği bir yaş dilerim.. Amin
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
vaybeeee ömürden bir yıl daha gitti öylemiii oturup ağla be dostummm,yaş kaç olduu ,yuhhh o kadar oldumu yaaaaGeçmiş ve gelecek bütün doğum günlerini kutlar ,senin için her yeni günün,ayın,yılın sana mutluluk sadece mutluluk getirmesini dilerimmm
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Adaşım; dünkü doğum günün
bugünkü kurban bayramın kutlu olsun kurban.
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
Nice Yıllara..
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
Yeni abaza yaşın kutlu olsun
nice mutlu,sağlıklı,huzurlu yıllar dilerim.. (biraz patavatsızlık ettim ama konuyu açandan cesaretlendim..)
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
dogum gunun kutlu olsun
Arkadaşlar alıntı yapıp hepinize tek tek teşekkür etmek isterdim ama yolda olduğum için sık sık bakamadım, mesajlarda bir hayli birikmiş, şimdi alıntı yapsam olmaz
Affınıza sığınarak hepinize çok çook teşekkür etmek istiyorum.
Bu sizlerle beraber geçirdiğim ilk doğum günüm, sizin gibi samimi sıcak insanlarla tanışmış olmak dost olabilmek bugüne kaldar aldığım en güzel hediye, varlığınız için teşekkürler arkadaşlar.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
sevgili murat doğum günün kutlu olsun..nice mutlu yıllara sevdiklerinle sevenlerinle beraber..hoşca kal
2014 YAMAHA XVS 1300A MİDNİGT
nıce mutlu yılara arkadasım
nice uzun yıllara allah bunun gibi nice yillar göstersin iyiki doğdun!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)