lan seni çok pis döverim. çık gel yanıma hemen 2 kafa atim sana..
lan seni çok pis döverim. çık gel yanıma hemen 2 kafa atim sana..
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
mutlu son
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
Arkadaşa satılan 600 RR gümbürtüye gitmiş
KOnunun son 2-3 sayfasına baktım başlığı unuttum
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
Eh artıkın kankamada bu yakışırdı zaten çekik göz alacam deyip durdu Allah da al sana çekik göz dedi Hayırlı uğurlu olsun kanka Allah kaza bela vermesin. Bu motor alma olayında davetlilerin üstüne çiçek atma olayı yokki havada kapıp aha alma sırası bize geldi diyelim Allah herkeze gönlündekini verir işallah. Hayırlı uğurlu olsun
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
Bak hele bak kendini valentino rossi zannedermişş pınar deyzemmmsizin gibi teyzeleri çamaşır leğeni başında görmek isteriz motor senin neyinee
hakkaten yaa nerdeee
ne alakası var babasının parasından kazandığı parayla alıyo adammm yani dolaylı oluyo birazcıkk
ver annem ver onuda verrr sonra ben araya girerimm gerçi sallamıyon ama
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
İşte Buda başka bir İso..
Özenti İso Forumdaki arkadaşların avatarlarını hazmedemeyip sürekli öyle pozlar veriyor sağa sola
bu arada resim azcık büyük küçültemedim idare edin
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
ya bişi dicem...bu garibana peşinmi sattın yoğsam taksitlemi düldülü...
geçen web camden bi sohbet ettik...arkadaş bakkal yav...küçük esnaf yani...süpermarket diyo ama yok abi bildiğimiz pakkal bu len...nerden vurdu bu voliyi acaba...tikat edin..İSO nun tükkandan mal almayın...kesin bi numaralar çeviriyo...
(bu arada elalemin mal varlığıda beni gerdi nedense..)
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
pakkal dion ama adam sadece 20 dkde falan 15-20 tane cola satıyo 2.5 luk.. Süpermarket satıyomu o kadar adam iyi yere tükan açmış walla
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
pakkal pakkal...benim rahmetli dedmde bakkaldı...hatta köyün tek bakkalıydı...bütün gofretleri ben yerdim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
allahtan 21.000 de deildi,yoksa fiyatı da 21.000 olurdu herhalde :p:p2004 model
13.500 km'de
13.500 ytl'ye
isocana satılmıştır.
sözlerimibirleşikyazmamınsebebiayrılığısevmememdir
Kafan Çalışmıyorsa Kask Takma...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)