İyi bayramlar herkese.
İyi bayramlar herkese.
Esir iken mümkün müdür ibadet,yatıp kalkıp Atatürk'e dua et..Senin gibi dürzülerin yüzünden,dininden de soğuyacak bu millet.İşgaldeki hali sakın unutma,Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.sen anandan yine çıkardın ama,baban kimdi bilemezdin .erefsiz.
Tüm islam aleminin bayramı, mübarek olsun.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Hepinizin bayramı güzel geçsin arkadaşlar
bütün islam alemi ve motosiklet camiası;
bayramınız kutlu, mutlu, mubarek olsun.
Honda Today 50 • Honda Beat 100 • Yamaha YBR 125 • Kawasaki ER5 • Yamaha Fazer FZ6 • V-Four Racing 800 ABS
Oguz Boylu, Bozkurt Soylu, Ey Turk Oglu! Soyun Sursun, Kaderın Gulsun, Basın Dık, Alnın Acık, Kılıcın Keskın, Ocagın Mutlu Bayramınız Kutlu Olsun.
Kurban bayramınız hayırlı ve mübarek olsun arkadaşlar.
Hayırlara vesile olur umarım.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
Bütün MT ailesinin bayramını içten dileklerimle kutlarım
Cüneyt Eralp
Herkesin Bayramı kutlu olsun, nice sağlıklı bayramlar dilerim
Poturdak
tüm dostlara hayırlı bayramlar
kurban kesenlerin kurbanlarını allah kabul etsin
tüm sevdiklerinizle nice bayramlara
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Tüm müslüman aleminin Her nerede yaşanıyor ve yaşatılıyorsa Bayramı hayırlı olsun....
metinagca abimede katılıyorum.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Tüm islam aleminin mübarek kurban bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
hayırlı bayramlar arkadaşlar, bayramda yollara düşecek olanlar özellikle dikkatli olsunlar..
Ben izmite geldim dün gece... Saat 01:00 gibi samsuna kar yağmaya başlamış ve sabaha kadar devam etmiş saat 9 da haber alığımda yağıyor demişlerdi Karadenize seyahat etcekler dikkatli olsunlar... Trafik işaret ve işaretcilerine uyuzuz biliyorum ama.. bu seferlik uyunuz Herkeze İyi bayramlar...
Her Lafa Verecek Cevabım Var, Ama Bir Lafa Bakarım Lafmı Diye, Birde Lafı Söyleyene Bakarım ADAM'mı Diye...
Herkes internetin başında olacak bu bayramda...dün olduğu gibi...yarın olacağı gibi...büyük boşlukların içindeyiz hepimiz...klavye en büyük dostumuz olur yine...
İyi bayramlar...
benim bayramlardan anladığım uyku istirahat...bayram gelmiş neyime...yurtdışına çıkamayacaksam neyleyim bayramı...huzur burada değil tek bildiğim o...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
abi işte eyle...baryam sana bana değil abi...biz istirahatımıza bakalım boşver...beden dinlensin biraz..
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
herkesın bayramını kutluyorum.
Bizde ailece tüm arkadaşlarımın bayramını kutlarız..
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
iyi bayramlar.......................................
SATILIK XL 200 ( 05398171540 )
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)