motorumu cok özledııım....
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Bahadinli, şafak sayma geçmez ; akışına bırak ,bulunduğun ortamdan zevk almaya çalış , şimdiden hayırlı tezkereler
-
-
bende zaten saymıom ki...
336 dedıgım dogru yalan mı onuda bılmıoom....attım kafadan....
zaten burda devrecılıkte yook....baya zevk alıom yanıı....
sağol dostum...tsk ler....
-
-
geçer hocam geçer neler geçmiyo ki bu hayatta allah yardımcın olsun bak benim motorum bile yok fotoğraflarına bakacak bende sizinkilere bakıyorum inşallah bir gün benim de olur
-
allah kavuşturur inşallah
BUGÜN GEÇTİ, BEKLE YARINA GELİYORUM, YA NİCE YOLARA AŞACAK YADA KARA TOPRAK BAĞRINDA AŞTIĞIMIZ YOLLARI HATIRLATACAK.
-
günün çok torun yapma sorun geceler uzun ötmez borun asker sözlerinden bitanesi
Yeşil Peri..tıtanıum
Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
-
muratgergerli adlı üyeden alıntı
Bitecegı gunu dört gözle beklıom abı yaa....kafaya takacak baska bısey yokkı....mecbur kep takacaz....
sağol abı...tsk lerr
-
21 Aralık 2007, 12:44
-
21 Aralık 2007, 12:57
hayırlı teskereler olsun...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
21 Aralık 2007, 13:01
-
21 Aralık 2007, 13:02
tez kavuşursun inşAllah..
-
21 Aralık 2007, 13:04
Temmuza bir şey kalmamış desem güvenecen ama sayılı gün çabuk geçer de bindiğin günde askerliği unutursun. Şanslısın temmuzda geliyorsun sezonun ortası benim oğlanda kaçacam dedi ama motor kaçmıyor sen niye kaçıyorsun dedim. Temmuzda geldi paşalar gibi binmeye başladı.
Hayırlı tezkereler.
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
-
21 Aralık 2007, 13:05
imacosfx adlı üyeden alıntı
tez kavuşursun inşAllah..
valla abı teskereyı hiç düşünmüoom....temmuz ayı gelıpte izine bı gıdeyım yeter.....o 20 gunde 5000 km yapmazsam bende neyim....
ennginn adlı üyeden alıntı
Temmuza bir şey kalmamış desem güvenecen ama sayılı gün çabuk geçer de bindiğin günde askerliği unutursun. Şanslısın temmuzda geliyorsun sezonun ortası benim oğlanda kaçacam dedi ama motor kaçmıyor sen niye kaçıyorsun dedim. Temmuzda geldi paşalar gibi binmeye başladı.
Hayırlı tezkereler.
valla abı şu resımler olmasa aklımda kacmakta var....bıde gözum arkada kaldı...babama hiç guvenmıom satar matar dıye.....ama bende motorun ruhsatı yanıma aldım....buraya gelmeden öncede motoru sagını solunu bı guzel bozdum...yanı benden baskası o motorları calıstırmaz....
inş yaza kadar değiştirdigim yerlerı unutmam....ya bende calıstırmazsam nolcek....
sağol abii....
-
21 Aralık 2007, 14:37
Hayırlı teskereler ...... Motorun yatsın..Sen aklına takma ki günler çabuk geçsin.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
21 Aralık 2007, 14:40
seni çok iyi anlıyorum.motorumu aldıktan 3-4 ay sonra 1 haftalık bir tatile çıkmıştım.tatilim resmen zehir oldu banageldiğim gibi atladım motoruma turladım.inşallah biran önce kavuşursun motoruna.
-
21 Aralık 2007, 15:49
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Hayırlı teskereler ...... Motorun yatsın..Sen aklına takma ki günler çabuk geçsin.....
sağol abı....abı resımlerımı de görunce daha beter özluom motoru yaw...bıdaha bakmayacam zaten resımlere.....
Marv adlı üyeden alıntı
seni çok iyi anlıyorum.motorumu aldıktan 3-4 ay sonra 1 haftalık bir tatile çıkmıştım.tatilim resmen zehir oldu bana
geldiğim gibi atladım motoruma turladım.inşallah biran önce kavuşursun motoruna.
bende öle olduydu...dagıtım ıznımde...yagmur yagdıydı ank ya...ama genede bıdnım motora....napıyım dayanadım....karda kısda olsa genede bınerım vlaa.... napak ask bu laftan anlamıokii.... motor askı yanııı
-
21 Aralık 2007, 15:55
Vallaa ilk orta okuldaki 3 yılı sorun ettim, geçermi 3 yıl dedim, liseye gidicem ya..
Şimdi ortaokuldaki günlerimi özlüyorum..
Sonra çok istediğim liseye başladım.. 4 yıl geçermi bee dedim stres yaptım.. Liseyi daha da bi özlüyorum..
Ünivi sorun yaptım bitti onu da özlemiyo değilim...
En son işyerimi sorun ettim.. Ben 1 yıl çalışmam burda dedim ne bu? 2 yılımı doldurdum hala devam.. Çıksam onu da özleyeceğim kesin..
Ya ben özlemeyi çok seven biriyim.. Ya da herkes gibi bitermi bitermi diye kendimi sıkmaktan çok hoşlanıyorum..
Sana da hayırlı teskereler dilerim.. Tadını çıkarmaya bak, elbet bitecek ve sende özleyeceksin.. Güzel anılar edinmen dileğiyle..
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
-
21 Aralık 2007, 15:59
Biter kardeşim biter
Motorun da güzeLMiş hee
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)