vay kardeşim vah çok üzülüyom sana hayırlı teskereler ne diyim
vay kardeşim vah çok üzülüyom sana hayırlı teskereler ne diyim
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
biter dostum benim biteli 13 ay oldu bazen keşke hiç bitmeseydi dedeğim oluyor hem tadını çıkar bir daha istesen bile o nizamiyeden içeri giremiyeceksin;)
Yahu sen ne zaman gittin askere F.r.. ,hayırlı teskereler,iyi bayramalar.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
336 gün mü?
Adam mı öldürdün ?
Ben askerde 320 şafak sayarken yatağımı değiştirmiştim
Kafamı yastığa koydum zibidinin biri bişiler yazmıs ranzaya
"Şafak 45 biter mi?" yazmış
Kafayı yicektim o vakit.
Ama bitiyor işde.
Askerlikte bitiyor
Aşklarda bitiyor
Hayatta bitiyor..
hayırlı teskereler motorun guzelmıs gelınce 4 zamana gecersın artık
hayırlı teskereler jawa hastalığı başka oluyo yaa bnde çok sewiyorm bu jawaları. Abi güzel motorun varmışş walla allah kaza bela vermesin...
Hayırlı tezkereler
Motor hasreti bir türlü bastırılır ya(diyene bak!;2 gün binmesem bir bahane ile binmeye uğraşıyorum) manevi değeri olan şeylerin hasreti biraz zor bastırılır
Neyse moral bozmayalım
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
hayırlı teskereler senin yaşadığın özlemi bende yaşıcam bakalım motorsuz geçen askerlik günleri nasıl oluyormuş ben bi kaç foto değil albümü götürsem yetmez ama yaa
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
yaaaa biz napalım daha 2008 kasım 20 de şafak saymaya başlıcaz
Hayırlı tezkereler
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
way be yazıları okurken asker anıları depreşti şimdi çağırsalarda tekrar gitsem
olmazmı(yanlız alt devre olrak gitmem)
kış günü soğukta gece 3.30 5.30 nobeti tutuyoruz benim piç dedeyle
yanılmıyorsam benim şafak 300 küsür dedenin şafağı söyleyisi alımdan hiç gitmez
torun bu şafak var ya bu şafak gördünmü bak benim için doğuyor demişti 5.30da
nöbet bitti adam bi duş aldı sivileri giydi sinek kaydı bi traş oldu sonra verdiler
eline teskereyi ben arkasından bakışım küçük emrahı andırırcasınaydı
nese sana HAYILI TESKERELER
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
hayırlı tezkereler olsun asker
lezzet gider,mesuliyet kalır...
moral verdıgın için cok sağol aplacıım....aslında sorun etmıyorumda....sadece motorumu cok özledıııııııııııııııım....
tabı guzeldır abıcım benım motorum....o benım herseyım....maşallah de abıcım....
hele askerlık bıtsın dahada guzel olucak....
niye üzülüon abı yaw....
sağolasııın....
şafak 300 baska yoook
http://www.motosiklet.net/forum/tazi...ik-geldii.html
buraya bı bak abı....
sağol abı...senın ailenın ve tum sevdıklerınınde bayramı kutlu mutlu olsuun....
seri katilim abii....
bende safak 380 derken yatak değiştirdim...benım ranzadada safak dogan gunes diooo
sağol kardes daha ıyısı senın olsuun....
cavanın dört zamanına gecmem....hatta beyınlısıne bıle gecmem...platınlı bana yetıyor....ha bı 4 zamanlı racing olursa ıı olur...hatta olcakta yanıı....
sağol dostum daha ıysıı sizlerın olsun...ben o cavamı adanadan ank ya bınerek getırdım...ve hayatımın sonuna kadarda bu motora bınecem....
vala hıcte moralım bozulmuyor...ben sivilde sondaj operatörü oldugum ıcın devamlı sehır dısına cıkardım....yanı sivildede hasretlık vardı burdada...pekte sorun etmıyorum yanı...alıskınım bu duruma....
yaşa yaşa da gör bakalım hasretlıgı....
aslında askerlık yaptıgın yerde mt den bırısı olursa cagır gezın bının....
valla erzıncanda yok kımse....baslıkta acmıstım...kımse cıkmadı erzıncanda....ama bı motoruc komtan var...onada yanasmaya korkuyooom....
torun yapma sorun geceler uzun....falan filan işte...bende kasım 17 dedım mıı evdeyım...hata 7 gun ödülğü alırsam daha erken olucam....
cok goymustur abı yaw...biliyom yanı....
benım bı toprak vardı 86/3 arkasına bakmadan gıttı....
sağolasın abı....cümlemize....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)