Merhaba sevgili arkadaşlar.
Aslında motosikletimi alalı bir hayli zaman oldu ama fırsatını bulup sizlerle paylaşamadım. Kısmet bugüne imiş. Yakışıklı dostum metehanın sayesinde bu büyük olaya imzayı attık. O ve onun geniş çevresi, ve engin motosiklet bilgisi kültürü olmazsa bu hayalime ulaşamazdım. Allah razı olsun.
Metehan kankamın sayesinde 2006 model 4000 km'de tertemiz sorunsuz, kusursuz kitap gibi bi er-6n bulduk. Ve gerek karizması gerek ikna kabiliyeti sayesinde motosikletimi 10,000.00 ytl gibi bi fiyata aldık. Ayrıca beni istanbul'a gittiğimde evinde krallar gibi ağırladığı, sonsuz misafirperverliğini gösterdiği için çok çok teşekkür ederim. Anneciğininde hazırlamış olduğu birbirinden güzel yemekleri için şükranlarımı sunar ellerinden öperim.
Arkadaşlar motorumu aldıktan sonra ilk gün istanbuldan konyaya kadar sorunsuzca gittim. Konyada kankam olan murat abimde kaldım. murat abime ve sevgili eşi asuman ablama beni evimde gibi hissettirdikleri için şükranlarımı sunuyorum. 3-4 günlük bi konya konaklamasından sonra, görev yerim olan diyarbakıra bir solukta geldim.
Daha sonra motosikletimin standartlarına bi takım değişiklik ve eklemeler yaptım. Şimdi bunları beğenilerinize ve yorumlarınıza sunuyorum.
İlk olarak jantlara bike-it jant reflektörü yapıştırdım.
Daha sonra plakamın siyah çerçeve kısımlarını giyotinde keserek küçülttüm ve köşelerini eğe ile yuvarlattım. Plaka yazılarını tabelacıya kalınlaştırtdım. Ve montaj içi motosikletin plaka tutucusunu söküm plaka tutucunun montaj vidalarına plakayı kapalı somunlarla takarak daha estetik bi görünüm elde etmeye çalıştım.
Ön cam taktım.
Daha sonfara far ampullerini bu ampuller le değiştirdim philips h7 x-treme %80 daha fazla ışık
Harris elcik ve kawasaki sport ayna taktım, gidon topuzları siyah renk idi oto boyacıda gri renge botattım.
Harris tank ped yapıştırdım
Motosikletimden genel görüntüler............
Şimdide amerikadan sipariş verdiğim wood craft motor koruma takozlarımı bekliyorum. Gelince montajını yapıp fotolarını yayınlarım.
(not: Arkadaşlar bu takozlardan bi er-6n sahibi abim içinde sipariş etmiştim yani 2 takım geliyor. Fakat kendisi motorunu satabileceğini ve bu takozları alamayacağını ifade etti. Yani bir takımı baba mirası gibi elimde kalıcak. Er-6n i olan arkadaşlar olursa aldığım fiyata (kargo dahil 130 ytl) satabilirim.)
İşte gelecek olan takozlar. Uç kısımları siyah değil motorun şasi rengi olan persimman red olarak gelecektir.