hayırlı olsun toprağım kazasız belasız işallah. handroyada bravo valla ama ben sana sölim o motordan avantasını çıkartmıştır o. benim bildiğim metehandro yılanı traş eder.
hayırlı olsun toprağım kazasız belasız işallah. handroyada bravo valla ama ben sana sölim o motordan avantasını çıkartmıştır o. benim bildiğim metehandro yılanı traş eder.
müşteri - Bir sinek ilacı alabilir miyim?
satıcı - Sineğinizin nesi var acaba?
hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin kardeş nice uzun yollara selam lar sevgiler
hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan
meteye bişey demiyorum zaten yorum yazmak istemiyrum yani anladı ooo
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
güzel.......................................
SATILIK XL 200 ( 05398171540 )
sato8 hemşom saol allah razı olsun.
tüm dostlar eksik olmayın. görüşleriniz için teşekkürler.
[B][COLOR="Red"]JET GÜRÜLTÜSÜ ÖZGÜRLÜĞÜN SESİDİR.[/COLOR][/B]
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Allah kaza bela vermesin. hayırlı olsun
brindar der ki bezen motosiklet hız tutkunlarına hayat, yalnızlığada ilaç gibidir.
hayırlı olsun...
facebook(Fazer Tutkunları)
Yeni motorun hayırlı olsun Kardeş, Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin. Güle güle kullan.
YAŞASIN MOTOSİKLET KARDEŞLİĞİ
KAHROLSUN TRAFİK TERÖRÜ
tebrikler kazasız belasız sürüşler ben çok iyi bilirimm yeni motorsikletin kokusunu sewincini içim açıldı beaa
Allah ayırmasın
en güzel renginden almışsınız herkese denk gelmez
kazasız belasız insallah
Ohhh bi Er6-n ci daha hayırlı olsun. Gel soyle er6n cilerin yanına yanas =)
HONDA 600f -2008- >> Kawasaki Er6 N -2007->> Derbi 125 Nude -2006-
Artik No Kawasaki Yes Honda =)
merhaba motosikletdaşlarım,
R3N ve scorp teşekkürler arkadaşlar. Yolum ankaradan geçtiğinde sizleri görmek isterim.
Herkese kazasız belasız sürüşler.
[B][COLOR="Red"]JET GÜRÜLTÜSÜ ÖZGÜRLÜĞÜN SESİDİR.[/COLOR][/B]
motorun hayırlı uğurlu olsun.güzel makine.kazasız belasız...inşallah
unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanmanı diliyorum )
]
Koruma topuzlarının son durumu ne banada lazimda 1 çift. topuzmu demirmi karar veremiyorum...
Bu arada er6n icin koruma demiri satan yer bulamadım yaa...
HONDA 600f -2008- >> Kawasaki Er6 N -2007->> Derbi 125 Nude -2006-
Artik No Kawasaki Yes Honda =)
z-motoda kızıltoprakta vardı en son baktığımda alıcaktım ama vazgeçtim.şöyle bişey varmış motor kayarken motoru zıplatıyormuş.bir kaç videoda gördümde yani.zıplamasındansa kayıp çizilmesi daha makbul bence.
Drift Religion
bu başlıkta görürmüsünüz bilemiyorum ama motora önden darbe gelmediği sürece koruma topuzu tercihim arkadaşlar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)