Hayırlı olsun.A.K.B.Vermesin babocan..Karizma bi makina..
Hayırlı olsun.A.K.B.Vermesin babocan..Karizma bi makina..
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
Çoookkkk güzel beyav.
Güle güle kullan motorunu. Hayırlı olsun.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Dostum Metehanım bak seni gördüm iyi oldum şimdi haa.
Bitanesin. Durumlar nası? anladın sen onu.......
ula çevresi derken pi r2 (pi re kare) demedim heralde. benden bir numara geniş kankam.
crayzboyone, muratgergerli, gültekin saolun arkadaşlar.
[B][COLOR="Red"]JET GÜRÜLTÜSÜ ÖZGÜRLÜĞÜN SESİDİR.[/COLOR][/B]
hayırlı olsunn allah hata kaza bela vermesin ii günlerde kullanmanız dileğiylee makinaa güzell
İstanbıldan selam sevgiler olsun...cbf bizi nası taşıdı halen annamış değilim...
rakii çok güzell...şiş kebapp çok gizell...yine gelecek sen...
cbf 250 li günnerini bilirim senin çömez...Kawaya pinince havalanma...taammı...Havacılar biraz yüskekten uçar...
ben fazla yazmıyımda topiği valla geyiğe çeviririm iki dakkede...ayıp olmasın..tekrardan hayırlı olsun efenim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şahane bir motor, hele handro da varsa bu işin içinde keyiflendim. İsteyen der istediğini ama, bu Handro denene Kelebek, tam gerektiği anda ve yerde adama omuz ile destek verir
Poturdak
toocold makinan hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inşAllah.
tabiki senin fiziksel manadaki çevrenden bahsediyor. pi*re kare den hesaplanıyor
10 bin ytl ye herzaman temiz er6n bulunur, metenin bu konuda faydası olduğunu sanmıyorum
mete 5 bin var, bi er6 da bağa ayarla istanbola geliyorum
Hayırlısı olsun,kazasız belasız kullanman dileğiyle.
güzel güzel motorun üzerine bu kadar emek veren birinin dikkatli kullanacağını düşünüyorum
darısı benim başıma
facebook.com/kaskafa
Hayırlı olsun, kazasız belasız güle güle kullanın.
..::Bu Vatanın Gücü Ne Parasıdır Ne Tankları , Bu Vatanın Asıl Gücü İnanmış Evlatlarıdır::..
saol saki teşekkürler dostum
[B][COLOR="Red"]JET GÜRÜLTÜSÜ ÖZGÜRLÜĞÜN SESİDİR.[/COLOR][/B]
güle güle kullan motorun çok güzelmiş allah kaza bela vermesin iyi günlerde olsun
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler dilerim.Mete buraların en kral motosikletlendiricisi oldu valla
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)