nihaha sınav superdı trafık ve motor soruları agustos ve ekımde cıkan soruların aynısı hepsınden %100 90+ alıcımm
nihaha sınav superdı trafık ve motor soruları agustos ve ekımde cıkan soruların aynısı hepsınden %100 90+ alıcımm
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
Ewet sınav cok guzel gectı trafıkten 6-7 sorudan takıldım onlarıda 4 yaptım 3 opıtı mıtı oldu ne zaman acıklanır arkdaslar bence ocakta ılk haftası acıklanır
ewt arkadaşlar benim sınavımda süper geçti ilk yardımdan 1-2 yanlış motordan 0 yanlış trafiktende 5-6 yanlış felan bekliyorum. sınavın sonuçları da bu ayın 30 una açıklanacakmış galiba
yok sanmıyom bu ayın 30 acıklancagını 27 ekım sınavıda 12 kasımda acıklanmıstı.
su sınavın cewap anahtarları ne zaman cıkar yada cıktımı ?
cevap anahtarına gerek yok takıldıgın soruları netten arasıtr ben baktım takıldıklarım 3 de yanlıs
ya bu motor ehliyeti 17 den gun alınca alınmıyomu surucu kursu sıtesınde 17 bıtcek 18 gun alınca alınıyo diyo ben sımdı 2010 a kadar beklıcemmı yaa 2009 a ayarlamıstım kendımı lutfen bılgılendırırmısın abılerım ablalarım lutfenn
bak ben 16.07.1990 dogumluyum yanı 17 bıttı 18 gun aldım sen dogum tarıhı ne sole bakalım ?
sağ olun abılerım hemen soylıyım 16 agustos 1993
cevap verırsenız sevınırım herhalde 2010 yazında alcam dıe dusunuyorum sızce
çok tesekkur ederım byfurkan bend eole dusunuyodum neyse artık 2009 akadar bekleyecek olan 2010 u da bekler herhalde dımı
Sabır et kardesım hıc onemlı degıl acele etme
Bu arada arkdaslar sımdı ehlyet bir ehliyet sıtesıne gırdım 26aralık ile 3 ocak arası acıklanmasını beklıyoz dıge yazı gordum
sonuclar acıklanana kadar burdan kendı yanlıslarınıza bakabılırsınız
http://egitek.meb.gov.tr/Sinavlar/So...007MtsaSnv.zip
motorda 1
trafıkde 3
ılkyardımda 2 yanlısım cıktı
benımde trafıkten 4 yanlıs suanda yanı 70 gecıyom ıns.
sıtelerde 26 aralık- 2 ocakyazıyo bugun 27 pazartesi acıklancan inş.
Çok zor bir durum önce sınav sonucunu iple çekersin sonra sonuçlar belli olunca haydi direksiyon sınavını iple çekersin gün gelir çatar. O da biter hayde bakalım geçtikte kaç aldık acabayla yersin kafayı. Sonrada kurs sertifikanın hazırlanmasının bir kaç gün süreceğini söyler yine başlar bir bekleyiş En sonunda sertifikanıda alırsın emniyete gidersin evraklarını yaptırırsın öğlenden sonra gel al kardeşim ehliyetini derler(Haydaaaaa). Ve en sonunda ehliyetine kavuşursun bu seferde kimse ehliyet sormaz Ama sen fırsat buldukça eşe dosta gösterirsin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)