Yahu takma kafana bu kadar; okuma yazması olan herkes geçer bu sınavdan. Biraz mantık yürütmen kafidir ki motosiklet kullanmaya karar veren bir kişi zaten sağlıklı mantığa sahip kişidir!
ÖNEMLİ OLAN ZAMANA BIRAKMAK DEĞİL; ZAMANLA BIRAKMAMAK !!!
Başarılar dilerim kardeşim motor bilgin ve trafık kurallarını biliyorsan bence hiç problem yok . sınavda heycanlanma yeter bence çok kolay şimdiden hayırlı olsun
saolun arkadaşlar geçecem zaten sınavı kafaya koydum
Ewet arkdaslar buyuk gune cok az kaldı en soru hangı konulardan cıkar takıp edne gercı ben gırdım ama sımdı tam tesısat hazırlanıyom
arkadaşım Allah başarılar versin
ben de hemen kurban bayramından sonra kayıt olacam
biliyosunuz 20 ocaktan sonra kayıt olanlar yeni kanun üzerinden ehliyet alacaklar 2 yıl 125 cc üzeri kullanamıyosun çok kötü hemen almam lazım
..::Bu Vatanın Gücü Ne Parasıdır Ne Tankları , Bu Vatanın Asıl Gücü İnanmış Evlatlarıdır::..
Yarınkı sınavda herkeze basarılar dılıyorum arkadaslar ınsallah ıstedıgınız gıbı gecer sınavınız yaparken bızlerıde dusunup hadı yallah kazancam dıyın ve bıttırın su ısı hadı sıze guvenıyorus
Herkese başarılar ben A2 almıştım şimdi B için giricem yarın trafik ve motordan
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
Ewt arkdas ben hazırlanıyom bugun4 test yaptım suanda super gıdıyom 48 soruda en fazla 8 yanlıs yaptım sımdı gecmıs donemle bakıcam yatmadan once son bır kez konuları okuyacam sabahtan donuslere gecme ustunluklerıne bakıcam sonra sınava gırmeden yanınıza su alın bol bol ıcersınız :D herkeze basarılar soruları net okuyun arkdsalar ben acele etmıstım oncekıde caktım
Ehliyet sınaında başarılar diliyorum.
Dersleri biraz dinlemişsen ve de kitap alıp soruları çözmüş isen zor bir şey yok aslında.
Yanlış cevap, doğru cevabı götürmüyor nasıl olsa.
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
ben hıc bır derse gırmedım netten sureklı test cozuyom bugun 5 oldu
Ben a2 alırken sadece eski çıkmış sorulara baktım ve ezbeledim aynıları çıktı farklı sorular çıkmıyor şimdi gene ne kursa gittim ne kitap açtım eski sorulara çalıştım nasılsa gene aynı sorular çıkıcak
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
Arkadaşlar merhaba
Kawasaki VN800 Drifter / VN800 Vulcan arasında ne fark var ?
Slm.
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
bu ne alaka kawasakı dıyo ya arkdaslar az kaldı ben cıkıyom sımdı 11 de zeytırburnunda sınav varmı orda gırecek sınava ?
Ben bir onceki nesil surucu adayi olarak yazili ve uygulama sinavlarina girdim. Ikisinden de gecmisim. Trafik mudurlugune evraklari teslim ettim. Carsamba gunu ehliyeti aliyorum. Simdi sira motor almakta ve kararsizlik yasiyorum. Ne berbat birseymis yahu. O mu bu mu derken ruh sagligi alt ust oldu.
= = = Be Aprilia racer! = = =
sınavda başarılar dostum ((((. umarım güzel puanlarla sıkıntıya süşmeden alırsın ehliyetini
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)