Korumaların Faydaları Part II
Reklamlar
-
11 Aralık 2007, 23:58
Reklamlar
-
11 Aralık 2007, 23:59
Pınarr adlı üyeden alıntı
muzaffer abiyi az çok tanıyorum Pınar hanım
denizcimuzaffer adlı üyeden alıntı
Marv kardeşim teşekkürler. Ama sen bir göründün sonra kayboldun, ne zaman gurup gezilerinde göreceğiz seni? eeii
Sen de çok dikkat et, kazasız belasız sürüşler dilerim
muzaffer abi ben her zaman hazırım gezilere ki sizinle gezmek çok isterim.bi mesaj atın ben damlarım.
-
12 Aralık 2007, 00:21
büyük geçmiş olsun.... ne kadar kurallara uyup, dikkat etsenizde demek ki kazalardan bazen kaçılamıyor, sizi buluyor..
bir başka dikkatli olmak kadar önemli hususta kazada en az zararı almak.. neyseki yuvarlanıp kendinizi sakınabilmişsiniz...
tekrar tekrar geçmiş olsun...
motosiklet ehliyeti 149,99 ytl :queen:
-
12 Aralık 2007, 00:48
vayy vayy...abi hep abonee olduğum konular linklerinde fink attığımdan yeni farkettim...üzüldüm valla...Allah korusun..galiba yarın sabah biraz sızıların artar...abi ölmekten değilde düşmekten korkuyorum...birde vücuut aüırlığım fazla olduğu için kontroslzü bir düşüşün bende açacağı hasarları düşünemiyorum bile...ama şansa yaşıyoruz bunu bilmek gerek...Cumartesi akşamı eve dönüşte köprüde Fıestanın biri bir hareket yaptı büyük makineyle scooterla size yapılsa yok valla kaçamaz çarpıp yere düşerdini z90-100 km hızla...valla şaka gibi...soğukkanlı olmakda hep fayda var...Allah seni bize bağışladı artık...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
12 Aralık 2007, 13:21
çok geçmiş olsun..
Yeşil Peri..tıtanıum
Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
-
12 Aralık 2007, 13:58
-
12 Aralık 2007, 14:28
Muzaffer abi çok geçmiş olsun... Allah beterinden korusun...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
-
12 Aralık 2007, 14:45
Muzocum, naptın sen öyle. Gerçekten çok üzüldüm. Ne kadar sevimlide anlatsan aslında çok ciddi birşey olduğunu anlıyorum. Allah beterinden korumuş. Bende artık tamamen motorla gidip geliyorum iş-ev arası. Risk faktörü dahada artıyor biliyorum ama trafik katlanılmaz boyutta. Yapılacak şey ekstra dikkat ve düşük hız. Ben o koca enduro tekerlerle bile 90-100'e çıkmıyorum, aman diyim. Sen bize lazımsın.
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
-
12 Aralık 2007, 15:01
abicim çok çok geçmiş olsun.ciddi bişey olmamasına sevindim.sevindiğim bişey daha eylem ablanın yanında olmaması.
birde öyle güzel anlatmışsınki tam ağlasammı,gülsemmi olayı yani
Allahtan eylem ablacımda hemşire.o bakar şimdi sana 1 haftaya turp gibi olursun.tekrar geçmiş olsun abicim sevgiler,saygılar
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
12 Aralık 2007, 15:29
Kardeş çok geçmiş olsun. Anlattığınız kadarı ile işi ucuz atlatmışsınız. Okurken züntü ve sevinci bir arada yaşadım. Dileğim son olması. Fakat yinede çok dikkatlı olmak şart. Tecrübenin sınırı yok. Her gün geçtiğiniz yol olmasına rağmen sizi affetmedi. Tekrar geçmiş olsun dileklerimle.
-
12 Aralık 2007, 15:45
mete_han adlı üyeden alıntı
vayy vayy...abi hep abonee olduğum konular linklerinde fink attığımdan yeni farkettim...üzüldüm valla...Allah korusun..galiba yarın sabah biraz sızıların artar...abi ölmekten değilde düşmekten korkuyorum...birde vücuut aüırlığım fazla olduğu için kontroslzü bir düşüşün bende açacağı hasarları düşünemiyorum bile...ama şansa yaşıyoruz bunu bilmek gerek...Cumartesi akşamı eve dönüşte köprüde Fıestanın biri bir hareket yaptı büyük makineyle scooterla size yapılsa yok valla kaçamaz çarpıp yere düşerdini z90-100 km hızla...valla şaka gibi...soğukkanlı olmakda hep fayda var...Allah seni bize bağışladı artık...
Handeros'um teşekkür ederim dileklerine. Arabaların yaptıklarına zaten bir şey demeye luzum yok, hepimizin başındalar
bathu adlı üyeden alıntı
çok geçmiş olsun..
Sağolasın Bathu, herkes çok dikkatli olsun
forrap adlı üyeden alıntı
Çok geçmiş olsun,Allah tekrarlarından korusun
Ucuz atlatmışsınız ve güzel bir anlatımla bundan başkalarının da ders çıkarmasını sağlamışsınız
Forrap arkadaş, teşekkürler ederim, ders çıkarılırsa ben de mutlu olurum
ErTech adlı üyeden alıntı
Muzaffer abi çok geçmiş olsun... Allah beterinden korusun...
ertech arkadaş, teşekkürler. amman dikkat diyorum
Kaiser adlı üyeden alıntı
Muzocum, naptın sen öyle. Gerçekten çok üzüldüm. Ne kadar sevimlide anlatsan aslında çok ciddi birşey olduğunu anlıyorum. Allah beterinden korumuş. Bende artık tamamen motorla gidip geliyorum iş-ev arası. Risk faktörü dahada artıyor biliyorum ama trafik katlanılmaz boyutta. Yapılacak şey ekstra dikkat ve düşük hız. Ben o koca enduro tekerlerle bile 90-100'e çıkmıyorum, aman diyim. Sen bize lazımsın.
Kaiser kardeşim, dediğin gibi, şaka yolluda olsa ciddi bir iş düşmek veya kaza. Atlattık diyelim. Bu havalarda artık ben de senin dediğin gibi minimum sürate indim, sonuçta yine trafik derdi çekmeden hemen hemen aynı zamanda işimizde oluyoruz. Sana da kazasız belasız sürüşler
ozrace adlı üyeden alıntı
abicim çok çok geçmiş olsun.ciddi bişey olmamasına sevindim.sevindiğim bişey daha eylem ablanın yanında olmaması.
birde öyle güzel anlatmışsınki tam ağlasammı,gülsemmi olayı yani
Allahtan eylem ablacımda hemşire.o bakar şimdi sana 1 haftaya turp gibi olursun.tekrar geçmiş olsun abicim sevgiler,saygılar
Özrace kardeşim, Allah hiçbirimizi ağlatmasın. denizcieylem terapilere başladı hemen, ağrılarım azaldı bile
Poturdak
-
12 Aralık 2007, 15:56
-
12 Aralık 2007, 15:57
Poturdak
-
12 Aralık 2007, 16:01
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
-
12 Aralık 2007, 16:03
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
-
12 Aralık 2007, 16:03
D C R adlı üyeden alıntı
Abi çok geçmiş olsun
Ben çıkaracağım nasihatı çıkarttım
Allah Kimseye Kaza Bela Yüzü Göstermesin
DCR arkadaş, sen de çok dikkatli ol, bir parça fikir verebildiysem mutlu olurum
Poturdak
-
12 Aralık 2007, 16:06
Admin
Muzaffer abi geçmiş olsun.
-
12 Aralık 2007, 16:12
D C R adlı üyeden alıntı
Bidaha buluşma yapalım
oynarız pınar abla
Ama ben acemiyim daha yeni öğrendim
Yendiğim kişiler acemi şansı diyip duruyolar, bilmem belki senide yenerim
Vallaaa ne acemi şansları ne ustalar beni deviremiyo ama senle tulumuna bi tavla atarım sevabına.. Yen tulum senin olsun ama yenemezsen alırım tulumu haberin ola
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
-
12 Aralık 2007, 16:14
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
-
12 Aralık 2007, 17:03
muzaffer abi cok geçmiş olsun....walla yagmurlu hava ve motosiklet...bunların yanına 3. olmam herhalde...3 ü bi arada cok tehlikeli olur...en iyisi tatlı su motorcusu olmam ama susuz ortamlarda .....
[B]Facebook tan çıktım sakın bana sormayın neden diye booku cıktı çünkü[/B]
Millet artist olmuş ama yönetmen benim...İstediğime rol, istediğime yol veririm....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)