[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
muzaffer abi çok geçmiş olsun.benimde en çok dikkat ettiğim yerler şantiye çıkışları.bi seferinde bende yan vermiştim şantiye çıkışı çamurunda hızım azdı toparladım.oralara çok dikkat etmek mümkünse iyice açıktan almak gerekir bence.tekrar geçmiş olsun.
Drift Religion
Geçmiş olsun. Usta bir takla ve korumalar kurtarmış sizi. Motorunuzdaki hasardan hiç bahsetmemişsiniz, bunu sevdim, alkışladım. Onca karmaşık durum içinde, trafiği hemen kontrol ederek olayın büyümesini engellemek düşünceniz de olağanüstü. Sizin gibi davranabilmeliyiz hepimiz. Geçmiş olsun.
Üç boyoz bir kola
geçmiş olsun bugün benzer çamurda bende fena kaydım ama çabuk toparladım dikkat çok dikkat
büyük geçmiş olsun diyorum.bu türlü tecrübelerinizi bizlerle paylaştığınız içinde teşekkürler ederim.çünkü inanıyorum ki,bazı tecrübeler yaşayarak,bazıları ise duyarak edinilir.birgün böyle bir durumla karşılaşacak olursam,inanın sizin yaşadıklarınızı hatırlayarak tedbirimi alacağım.sevgilerimle.
rigel kardeş, teşekkürler. Takla abartılardan değil ama sanırım şansım varmış İşin büyümeden sonuçalrı tahmin etmek elbette çok önemli Gerçi ben bunları düşünüptemi kendimi attım yerlere Bruce-Lee gibi onubilemiyorum
Kazasız belasız sürüşler arkadaş
Amman Pınarrcığım, ikmal mikmal mezun olacağımız günü nasip etsin işallah
Toparlayabilmiş olman tedbirli bir sürücü olduğunun göstergesi işimizi şansa bırakmadan devam arkadaşım
Adanalı kardeşim, amacım zaten deneyimimi tarafsızca ortaya koyabildiğim kadar sunmak. Eğer senin gibi arkadaşlarım bu tecrübemi dikkate alabilirse ben gerçekten mutlu olurum Herkes gibi ben de buradan yaptığım tek tekerleri, slalomları, becerilerimi yazıp acıkta olsa övünmek isterdim Ama hayat.. Can Baba nın bir şiiri vardır:
Çingene benleri,
Ne dersiniz,
Pembe olmalıydı,
Değilmi?
Ama dünyada herşey,
Olması gerektiği gibi olmuyorki
Kazasız belasız sürüşler herkese
Poturdak
Geçmiş olsun muzaffer sende fazla bir şey olmayışına sevindim.Motorunda da yoktur diyecem ama öyle gözükmüyor.
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
ennginn Bey, teşekkür ederim, motor azıcık paralandı dediğiniz gibi Ön amortisörlerde bir sorunum var gibi Ne der eskiler, cana değil mala gelsin. Şaka ile karışık bu topiği yazdım ama, benim için önemli olan tek şey şu anda eşimle beraber evimde oturabilmek en büyük hediye Kızsam da, eksiklensem de, motoruma üzülsem de, iyiki atlatmışım
Sevgi ve saygılarımla
Poturdak
geçmiş olsun iyi kurtarmışsın ha
facebook.com/kaskafa
düşüp birkaç hamleden sonra ayağa kalkmanızdan dengeli/nasıl düşüleceğini bilerek düştüğünüzü tahmin ediyorum (kalecilerin gelen şutu uçarak çıkarıp sonradan sakatlanmadan yere düşmeleri gibi...) ,bu tip durumlarda yapılabilecek en iyi hareketlerden biri bence kazanın zararını çok azaltır diye düşünüyorum.
Kazasız sürüşler dilerim,geçmiş olsun....
devam et ebi iyi yoldasın, gitgide tecrüben artıyor
şaka bir yana geçmiş olsun bu derslerin devamı olmasın
Başlıktan anladım ama bu kadarını değil be abicim.Söylediğin yer trafiğin seyir hızı sebebiyle çok tehlikeli.Zaten sende soldan dalışa geçen gerzek bir kamikaze yüzünden yapmışsın anladığım kadarıyla.Daha düşük hızda aynen senin kazayı yaptığım için anlatımın sebebiylede yaşadım kaza anını.Allah korumuş.Senin becerilerinin bu debdebedeki az hasar almanın en büyük etkeni olarak görüyorum.Büyük geçmiş olsun.Daha gezilere gidicez,dimi yani?
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Galiba korumaların yanında bu ülkede motora daha az binmekte faydalı olacak...
Çok geçmiş olsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)