hayırlı uğurlu olsun kardeşim, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. bizim gibi motoru olmayanlarada versin inş. (amin)
hayırlı uğurlu olsun kardeşim, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. bizim gibi motoru olmayanlarada versin inş. (amin)
[B][B][/B]| ıSдŋβuL_DuмάŊ™® | ۰۪۪۫۫●۪۫۰ [B][/B] '' HayaTı Öyle Dolu YaşaKi, Seni ÖLdürmeye Gelen SenDe DirilsiN... ::melek02:[/B]
hayırlı olsun iyi bir seçim yapmışssın rengini beyendim güle güle bin nice kilometrelere
hayırlı olsun,kazasız belasız sürüşler...
Drift Religion
hayırlı olsun rengide çok güzel. Kazasız belasız sürüşler
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
Hayırlı ugurlu olsun buda benden...
hayırlı uğurlu olsun güle güle kazasız belasız kullanman dileğiyle.
hayırlı olsun .güle güle kullan ...ıslak zeminde daha da dikkatli kullan cünkü lastik patlamıs hissi veriyo...
herkeze teşekürler arkadaşlar.
motosikletimin son görünümü bu şanlı türk bayrağamızı hemen taktım onsuz çıkmam valla.
buda taktığım ekstra letli ışıklar malüm taksi minübüs ve halk otobüsçüleri müşteriden başka bişey görmiyolarda bunlar inşalla onların gözünü alırda gözleri tele şeklinde yürüyen insanlardan başka bişey de görmüş olurlar
işte motosiklet.net stikarlarımıda bugün yapıştırdım
elcikler biraz marka deişikliği olmuş ama olsun onlarla daha iyi oluyo hem nekadar uyumlu olmuş dimi yamaha ve honda.bunlar super tenerenin orjinal elcikleri
şimdilik CBF150 hakında notum tam ybr ile kıyaslarsak ilerleyen günlerde dikkatimi çekenleri yine yazarım.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
hayırlı uğurlu olsun..inşallah kazasız belasız yoluna devam edersin.. Allah kolaylık versin..
KIRMIZI BOĞA..
hayirli ugurlu olsun
Don't Drink & Drift! :bounce:
dostum hayrlı uğurlu olsun güle güle kullan
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
seni takipteyim abi.. cbf'en ile hayırlı yolculuklar işler...kendi işine göre dizayn etmişsin cbf'ni ben beğendim...nede olsa ekmek teknesiiiiii.....
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
hayırlı olsun kazasıs belasız kulan ..
arkadaşlar 2000km.geçtim ve artık gazı sonuna kadar açmaya başladım ama maalesef 80km.den sonra CBF150nin performansı aynı 125lik gibi yani 100km.zor geçiyo hatta geçemiyo yani 100km.ye kadar çok iyi ama devamını getiremiyo rüzgarlı havada oralarada gelemiyo.
ama yakıtı ybr den daha az olduğu bi gerçek.
tek avantajı rampaları biraz daha iyi çıkıyo oda heralde alçak devirlerdeki torktan dolayıdır.
ama sonuç olarak ybr ve cg 125 lik yerine cbf 150 almak daha mantıklı gibi son sürat aynı olsada motosikletin görünüşü hızlanması ve konforu gayet iyi.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
Hayırlı olsun..
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
ewet abi 20 gün kadar oldu ve 2000 km.desin hayırlı işler kazasız belasız...
ne yaptın abi ön tarafı sağlam bir branda ile kapattınmı...?
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
[QUOTE=kumita45;895526]ewet abi 20 gün kadar oldu ve 2000 km.desin hayırlı işler kazasız belasız...
ne yaptın abi ön tarafı sağlam bir branda ile kapattınmı...?[/QUOTE
arkadaşım sadece ön deil yanlarıda kapatım stikarların nerdeyse hepsini söktüm umarım beğenirsin bence baya hoş oldu.
stikarların olmaması motosikleti daha büyük gösteriyo.
depodaki şerit sökülmiyo çünkü üstüne cila atılmış.ve işte cbf150 min son hali.
aldığımdan bu yana 4560km.oldu daha bi derdi yok gayet güzel son sürati ybr ile aynı ama rampalarda torku güzel.buda dier tarafı.
önden koruma demirlerin üstünden hala çamur atıyo ama onuda dizlikle çözüyorum.
arka taraf çok iyi oldu benim popomu çamur yapamıyo artık.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)