kafa grenajı güzelmiş yaw.hayırlı olsun kazasız belasız.
kafa grenajı güzelmiş yaw.hayırlı olsun kazasız belasız.
Drift Religion
Komşu aldım demişsin ama sana sorulan ların cevaplamamışsın ! hadi söle nerden aldın bunu ?
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
kazasız sürüşler.yeni kasa harikaymış.
Öncelikle güle güle kazasız belasız sürüşler.Yeni kasa güzel olmasına güzel de, ne Honda Türkiye'nin , ne de bayilerinin hiçbirinin sitesinde yok bu yeni model.Birkaç arkadaşın da dediği gibi yurtdışında yaşıyorsun veya dışarıdan getirttin herhalde.Bizi aydınlatırsan seviniriz
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
bu fotoğraf türkiye de çekilmemiş sazan olmamak lazım ;)
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
orası bana hiç yabancı gelmedi benim dayı oğlunun sokağına benziyor.
oda yurt dışında yakında türkiyeye gelicek bakalım bide ona gösteriyim tanıyabilecek mi.
bildiğim kadarıyla istanbulda böyle motosiklet park yeri var mı..
facebook(Fazer Tutkunları)
Neresi burası? Türkiye'de motosiklet için özel park çizgileri mi var?
BU motor henüz TR'ye gelmedi. Eleman bizi keklemeye çalışıyor
Hayırlı uğurlu olsun. Diğer arkadaşlarında dediği gibi resim yurt dışından. heralde yurt dışındasın. ayrıca bu siteyede pek takılmıyosun gibi 2005 ten bu yana 58 mesajın var...
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
vay be güzel motormus...hosuma gitti...hayırlısı olsun...allah kaza beladan uzak tutsun..
15 yıllık avrupada (almanya) yaşamışlık tecrübeme göre, burası kesinlikle almanya'ya çok benziyor.
Bu bir Tutku ve Tarzdır. TT Selamlar
3 ay önce almanyanın Mannheim şehrinde idim. Louis Shop' un yanındaki Honda bayii nin önünde bu yeni tiplerden vardı sıfırları satılık. Burada daha maalesef dostlar.
Bu bir Tutku ve Tarzdır. TT Selamlar
Bencede yanı ya Avrupada yasıyor yada kafasında estı dur bı motor alayım ben dedı google image dan bı motor alıverdı Neyse avrupada ısen ve dogruysa hayırlı olsun
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
Hayırlı olsun güle güle kullan
hımm kesinlikle avrupada çekilmiş bir foto arkadaşımızda yurt dışında oturuyo olmalı
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:
evet resim türkiyede çekilmemiştir italyanın bologna şehrinde ana tren istasyonunun karşısındaki motosiklet parkında çekilmiştir. normalde trden katılıyorum ama şu anda yurtdışından katılıyorum daha öncede çok konuşulmuştu ama halen honda türkiyede millete eski kasayı satmaya çalışıyor halbuki avrupa çoktan geçti yeni kasaya. benim asıl amacım bunu yansıtmaktı yok sazan avlıyım yada milleti kekliyim değildi. öyle anlaşıldı isem özür dilerim. türkiyeye ne zmn geliceği konusunda bi bilgisi olan var mı? isyan edelim arkadaşlar türkiyedeki hondayı hoş ben burada biniom da. . .
evet arakadaslar kımsenın bı bılgısı yokmu bu yenı kasalar hakkında?ben mehmet konsuktan sıyahların ykında gelıceını duymustum 4 5 gun once ama bılmıorm tam tarıhını?
iyi günlerde kullan şık motormuş..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)