Evde olmana çok sevindim Büşra.
Gökhan kardeş topici bugün okumak kısmet oldu. Kan grubum tutuyor hatta eşimin ki de gerektiğinde kan vermeye geliriz. forum dan msnme ulaşabilirsin. Ümmet abi den de tel no ma ulaşabilirsin.
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
Çok büyük geçmiş olsun...
Büşra kardeşime burdan geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum yanaklarından öpüyorum.Yakınlarınında allah yardımcısı olsun.Bundan sonrada bizlerinde..Büşra'mızın ve ailesinin yakınları olarak yanında olduğumuzu herzaman her konuda elimizden geldiğince destek olalcağımızı bilmenizi istiyorum. Kan konusunda oldukça tecrübeli olan ben bu konudada elimden geldiğince (Kendi kanım tutmasada)yakınlarım,arkadaşlarım ve dostlarım sayesinde elbirliğince üstesinden geleceğiz insallah.(Pınar,Hande,Ümmet Abi,DARKDIAMOND(OĞUZ),BBR,DenizciMuzaffer ve burdan sayamadığım birçok duyarlı arkadaşım zaten hiçbirzaman yalnız bırakmazlar.) İhtiyaç duyulduğunda bende elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım bana 05359271141 no.lu telefondan ulaşabilirsiniz günün her saatinde. Sevgiyle Kal
Büşra'cım o yüzündeki gülücükler daim olsun........ Seni çoook seviyoruzzzz
Dünya tatlısı bişey Büşra Hanımefendüü...ısırırım yanaklarından ben...(ula koca kıza bebek muamelesi yaptım ya yuh bana...)
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
kanım uymuyor ama dua ediyorum. Kan takası olabilirse Ankara kızılay'a verebilirim kanı ordan uygun kanı verirlerse
"inandığın gibi yaşamazsan, yaşadığın gibi inanırsın"NE MUTLU, TÜRKÜM DİYENE
acil şifalar diliyorum kanım uysaydı severek verirdim fakat bursadayım ve AB yim :(
[MT-BerkaY] - 2008 Ninja 250R - bikepics.com/members/croner_berkay
Mevlam şifalar versin dostum.Salmayın kendinizi bu meret hastalıkta moral de çok önemli.Yeneceksiniz inşallah.Dualarımız, kalbimiz sizinle.
treşekkür ederim abi, ssanada geçmiş olsun tekrardan, iyileşmişsindir umarım
teşekkürler
teşekkür ederim abicim, öle acil bi durum yok şimdilik olurda ararım mutlaka
sorma abisi, benle aynı boyda yani 1.78 boyu var, ama 15 yaşında olduu için hastanedede çocuk bölümüdne yatıyo, doğal olarak yataklarda küçük
garibim 1 hafta adam gibi yatamadı da hastaneye bi yatak bağışladık öle rahat yüzü gördü
ekledim ya kardeşim
teşekkürler, şehir dışından kimseyi yormayalım şimdilik, genede ilginiz için
dularınız yeter
eyvallah, moralimiz çok ii, alıştık bile bu hastalığa
ufaklık zati yürüyen motivasyon kaynağı
ii dilekler için teşekürler
GKN MOTORS
kınalı yapıncak
püşraaa huuu...gıııı...ıstırı Mete Handros apin yanaklarından...ne istiyon benden söyle bakam...sana gelirkene ne getireyim...lolipop mu çitosmu...
benim kızım Cipse CİPPİS diyor...
hadi bakalım hemen iyileş yoksa Çitos rafıls getirmem bak...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
en çok fastfood özlemiş büşra
yağlı ve tuzlu şeyler yasakl oılduu için, daha çok özler
bide dioki 'abi olmassa yakarız mangalı dayarıs serumu böle boğaza karşı gel keyfim gel'
fırlama yaa
GKN MOTORS
1.78 yoksun sen niye Büşra benden uzun demiyosun
Şimdi benimde canım fast-food istedi naapıcaz
ulen sana ben 1.59 demiştim dimi
topuklularla 1.78 oluyorum
burger king ın telini verim istersen
GKN MOTORS
tmm abi ne kısıon
topukluyla 1.78 dedik
bu arada annem müdahale etti olaya
dioki yasemin sultan
püşra 1.73 müş hastanede ölçmüşler bende 1.77 mişim
mete_han piinaarr naberrrrrrr
GKN MOTORS
bu mevzuyu başka konyya taşıyalım
kendi kendi konumumu baltaliyim yaa:mrgreen
ben çuvaldızı başkasına iğneyi kendime batırmayı severim
GKN MOTORS
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)