yardıma ihtiyacın olunca ara demiştinizya..
Reklamlar
-
gökhan büyük geçmiş olsun.. benim kanım uyuyor.. dualarımlada herzaman yanındayım..sana cepten mesajda atmıştım. özelden mesaj atarım tel. numaramı. yarın müsaitim. eğerki kanımda bir problem çıkmassa feda olsun.. çocuklukta bir kez sarılık geçirmiştim. inşallah sorun olmaz bi yardımım dokunur.
Reklamlar
-
Oh oh bi kişi buldum bile...
Şimdi grip ama bi dahakine beni ara Gökhan o istediğimiz zaman gelip kan vericek..
-
-
gökhan cok geçmiş olsun
kan grubum 0 rh pozitif ama ıkı hafta once kan verdim
yinede bi sor sen alırla yine veririm
bekoserkan@hotmail.com
......DoNsuZ ÇıK KaSkSıZ ÇıKmA ....
-
tamam uyarsa arayabilirsin.. sabah abimi işe bırakıp motoru ben alırım motorda bende olur. gelebilirim yani..
-
Geçmiş olsun kardeşim.İyileşecektir yeğenimiz mutlaka.Yarın(cuma) 12:00-13:00 arası hastaneye gelebilirim.Sen o saat için kan alabilecek bir personeli bilgilendirsen yeter.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
bekoserkan adlı üyeden alıntı
gökhan cok geçmiş olsun
bekoserkan@hotmail.com
Serkan sürekli kan verilecek zaten bu sefer veremesende yine lazım olacak yani..
Ben gökhana liste yapıyorum senin numaranıda veririm ona..
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
GKN adlı üyeden alıntı
murat çım dert etmeye deymez, 4 kişiyi aradım siteden kimse açmadı
vardır bi hayır.. sonuçta sabahın körü, üzülmeni istemem, nede olsa işimiz halloldu
Diğer üç kişinin de eminim geçerli mazeretleri vardır.
Lütfen inan, aradığını başlığını okuduktan sonra acaba diye telefonumu kurcaladığımda farkettim.
Bugünlerde pek aklım başımda değil, stress'den her yerim yara bere içinde, beynim sağlıklı işler yapmıyor, resmen aptal gibiyim.
Neyseki bugünlük gereken yardımı bulmuşsunuz, beni her zaman çekinmeden arayabilirsin dostum, elimden geldiğince yanındayım.
Tekrar çok çok geçmiş olsun, hem sana hem kardeşine.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
-
Geçmiş olsun kardeşim.... Allah acil şifalar versin....Bende anemi olmasa seve seve verirdim..Zaten küçükken sarılık da geçirdim...
Sende de ne baht varmış yaaa.... Motoru çaldır..Kendi rahatsızlığın ve şimdide küçük kızın hastalığı...
Tam türk filmi gibisin valla...Ne diyim ...Moralini yükset tut... Hayat ne olursa olsun her anı yaşamaya değer....
Umarım herşey yoluna girer......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
bekoserkan adlı üyeden alıntı
gökhan cok geçmiş olsun
bekoserkan@hotmail.com
eyvallah saol serkan, 3 aydan önce almazlar, ilerde belki işimiz düşer sana, çünkü öle 1-2 ayda düelicek bi hastalık deil..
abal adlı üyeden alıntı
tamam uyarsa arayabilirsin.. sabah abimi işe bırakıp motoru ben alırım motorda bende olur. gelebilirim yani..
ya yağış falan çıkar bşver motoru, garekirse ben gelir alırım seni, msjını aldım, telini kaydettim
DARKDIAMOND adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun kardeşim.İyileşecektir yeğenimiz mutlaka.Yarın(cuma) 12:00-13:00 arası hastaneye gelebilirim.Sen o saat için kan alabilecek bir personeli bilgilendirsen yeter.
darkdiamond, şimdilik hastaneye gelmenize ihtiyaç yok, ama verebilirim diyorsanız tel alalım sizden , ihtiyaç olduğu anda görüşelim
Pınarr adlı üyeden alıntı
Serkan sürekli kan verilecek zaten bu sefer veremesende yine lazım olacak yani..
Ben gökhana liste yapıyorum senin numaranıda veririm ona..
çok zahmet verdim sana..
aYe adlı üyeden alıntı
Diğer üç kişinin de eminim geçerli mazeretleri vardır.
Lütfen inan, aradığını başlığını okuduktan sonra acaba diye telefonumu kurcaladığımda farkettim.
Bugünlerde pek aklım başımda değil, stress'den her yerim yara bere içinde, beynim sağlıklı işler yapmıyor, resmen aptal gibiyim.
Neyseki bugünlük gereken yardımı bulmuşsunuz, beni her zaman çekinmeden arayabilirsin dostum, elimden geldiğince yanındayım.
Tekrar çok çok geçmiş olsun, hem sana hem kardeşine.
tabiki inanıyorum kardeşim ne demek..
sadece yarın hastanede olacağım için senden ve bende nosu olan arkadaşlardan bi telefon açıp bu topic e yazılan yeni birileri varmı diye sormam gerekir, oda artık kim pc başında olursa..
-
kardeşim büyük geçmiş olsun yeğeninede sanada gerçekten çok üzücü durumlar şöylebi düşünüyorum ama yakın çevremde bu guruptan uyan kanyok neyazıkki ancak duvalarım sizinledir
ancak yardıma ihtiyacın olursa hertürlü burdayız bunu bil yani
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
GKN adlı üyeden alıntı
tabiki inanıyorum kardeşim ne demek..
sadece yarın hastanede olacağım için senden ve bende nosu olan arkadaşlardan bi telefon açıp bu topic e yazılan yeni birileri varmı diye sormam gerekir, oda artık kim pc başında olursa..
Yarın pc başına geçer geçmez başlığı kontrol eder, seni arayıp bilgi veririm dostum.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
-
Sarılık varsa almazlar abaldan..
Ben serkanı darkdiamonduda listeye ekledim Gökhan.. Güncel olarak listeyi atarım ben sana zaman zaman.. Sen takılma şimdi buralarda gözlerin rahatsız zaten.. Merak etme biz ayarlıyoruz herşeyi ve bi daha zahmet kelimesini duymayım please kızıyorum
-
ok kaçtım ben
saol pınar..
murat sen hiç acele etme bilgisayar karşısına geçicem die
ben gerek olduğu taktirde arar sorarım
saolun herşey için
pilim bitti benimde, 3-4 saat dinlenip hastaneye giidcem..
-
GKN adlı üyeden alıntı
ok kaçtım ben
saol pınar..
murat sen hiç acele etme bilgisayar karşısına geçicem die
ben gerek olduğu taktirde arar sorarım
saolun herşey için
pilim bitti benimde, 3-4 saat dinlenip hastaneye giidcem..
Hadi iyi geceler, hayırlı haberlerinide bekleriz.. İnşallah aramana gerek bile kalmıycak yarın görde bak
Ben demiştim diycem yine içime doğuyo naapıyım
-
Dostum inan bana kelimelerle üzüntüm anlatılamaz benım kanım tutuyor inşallah uygun gelır.ben kan vermek ıstıyorum kurban olduğum allahım acılarınıza en kısa zamanda mutlu haberlerle son verır inşallah benım numaram 0542 839 53 17 istediğin saatte kan verebılırım ama vasıtam yok soyle yapalım ıstersen ben saat 11--12 arası oglen stand ta olacagım haberleselım benı alın abıcım hastane uygun gorurse ne kadar lazımsa kan vermeye hazırım
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
-
Gökhan sadece ilk mesajı okuyabildim.... Nası üzüldüm anlatamam... Allah acil şifalar versin... Umarım teşhis düzgün bir şekilde konabilir... Yoksa başka ülkelerde başka çözümler aramaya başla derim... Dualarım seninle...
-
geçmiş olsun gökhan.zeynep kamil kan merkezine gittinizmi? bildiğim kadarıyla ordan kan takası yapılabiliyor.başka grup kan verip istediğin kanı alabilirsin.sen bi araştır olmazsa kanh grubu uymayan arkadaşlarda verebilir.benimde kanım uymuyor malesef ve daha bugün dolgu yaptırdım.
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
Güncel kalsın bu topic...
Ben birazdan çıkıcam arkadaşlar, topiği anasayfaya taşımayı ihmal etmeyiniz...
-
bu duurumda kızılaya kan verip ordan uygun kanı alsak olmuyormu... farklı kan gruplarından bağış yapıp istenilen kan gurubuyla takas olabileceğini duymuştum kızılayda bu konuyu bi araştırın isterseniz.. sonucta oraya herkes kan verip istenilen kanla takas yapabilirsek bende gelip kan verebilirim.. 0535 789 10 99 tel numaram yardımcı olabilirsem sevinirim.. hayırlı bi iş yapalım bari..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)