hayırlı olsun güle güle bin
hayırlı olsun güle güle bin
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
hayırlı olsun hocam güle güle iyi günlerde kullan
kazasız belasız sürüşler dilerim
:bestmt:
hayırlı olsun ,iyi günlerde kullanın
Hayırlı olsun dostum senın adına cok sevındım
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
hayirli ugurlu olsun..kazasiz belasiz surusler dilerim..ama markasi ve modeli ne bu motorun ..cozemedimde
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
Allah kaza bela vermesin.. güle güle kullan.. hayırlı olsun..
KIRMIZI BOĞA..
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Amin hocam, hepimize, teşekkürler.
Teşekkürler.
Eyvallah Mete, kolay değil 04.02.2006 -- 13.11.2007 sabrettik, okuduk, ehliyetimizi aldık, para yaptık ve Yaradan nasip etti, darısı olmayanların başına.
Amin, teşekkürler, profile yazdık hocam lütfen lütfen.
Amin, teşekkürler.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
hayırlısı olsun güle güle kullan.topragın camurun bol olsun ne diyim.....
SS alsaydın da karınca saysak daha iyiidi ama neyse bakalım
[B]Facebook tan çıktım sakın bana sormayın neden diye booku cıktı çünkü[/B]
Millet artist olmuş ama yönetmen benim...İstediğime rol, istediğime yol veririm....
Bıyıklarınızla oynaya oynaya kullanın
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
Bana partner geldi desenize )
Sağolun efendim.
Amin, zaten toprağa çamura kıyısından ötesinden girmek için aldık bunu, tanıyanlar bilir bünyede bolca avcılık, orman, deniz sevgisi mevcut.
Şu yarış tipleri benim tarzım değil aksine öyle bir düştü ki çokta uygun fiyatlı, durumu hallice yeni bir motorcunun eşinin dırdırından dolayı yok paraya sattığı bir gt250 vardı ama yok, tarz meselesi bir yerde.
O biraz zor tabi, akrobat olmak lazım, tecrübe lazım, şimdilik bırakayım bıyıklar rüzgar ile birlikte ahenkle dansetsin. Arada kaskı aralamak lazım tabi.
Allah herkese nasip etsin, teşekkürler.
Amin teşekkürler, yalnız partner lafı yanlış anlaşılmaya müsait, yol arkadaşı, motordaş, kardeş, dost vs. diyelim hocam.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Yanlış anlayanlar utansın diyelim o zaman..
Utanmazlar diye söylüyorum hocam zaten, yoksa ha partner ha arkadaş ha motordaş ha yoldaş.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Buradan da yazmadan geçmeyeyim
Altında bile paralanmasın, güle güle kullan
Kaza, ceza ve benzeri kötü şeylerden uzaklarda gaz açman dileğiyle...
Birkaç güne kadar test sürüşüne, test artçılığına gelirim, buradan da ayrıca yaptırayım rezervasyonumu
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Mustafa Kemal ATATÜRK
hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız kullanasın inşallah...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)