arkadaşlar dün bi araba bana çarpıp kaçtı. sağolsun başka bi araç sürücüsü durdu oldukça ilgilendi.
sol ayağım ve ayak bileğim kötü durumda.
artık motor olayı tamamen bitmiştir benim için. motoruda satılığa çıkarıyorum en kısa zamanda.
arkadaşlar dün bi araba bana çarpıp kaçtı. sağolsun başka bi araç sürücüsü durdu oldukça ilgilendi.
sol ayağım ve ayak bileğim kötü durumda.
artık motor olayı tamamen bitmiştir benim için. motoruda satılığa çıkarıyorum en kısa zamanda.
Geçmiş olsun,olaya iyi yönden bak ikinci araba durmayabilir hatta üstünden geçebilirdi.Burası Türkiye,
hopbaaaaaGeçmiş olsun abi hayırdır yha kimmiş neymiş plakasını almadın mıMotor işi falan bitti demişsin yapma Allah aşkına öyle tek kelimeyle bitecek bi tutku değil ki buYanlış düşünüyorsun abi,şimdi canın yandığı için böyle söylüyor olabilirsin ama unutma ki ayağa kalkınca; motorunu arayacaksınTekrar tekrar geçmiş olsun abicim...
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
Abi Geçmiş olsun
Nasıl oldu ya
iyimisin şimdi ciddi bişey yok dimi
Motor ne durumda resimleri eklersen bi bakalım
Of üzüldüm ya
Geçmiş olsun abi
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
çok geçmiş olsun.inş çabucak iyileşirsin.ama bence ilerde motosikleti arayabilrsin.bir süre beklemede kal bence iyice iyileşene kadar.tekrar geçmiş olsun.
Drift Religion
Geçmiş olsun.
Motosiklet konusunda bişey demeyeceğim,en iyi kararı kendin verirsin.
Daha önceki olayda seni vazgeçirdik motosikleti bırakma konusunda,ama sanıyorum en iyi kararı sen vereceksin.
Hayırlısı neyse o olsun.
Yanlış bir başlangıç yaptın,devamında da şansın pek yaver gitmedi..
Plakasını alma gibi bir şansın olmadı mı ? Yada çevredekiler felan almamışlar mı ?
Babocan büyük geçmiş olsun..Ama öyle bitti demekle olmaz be PAŞAM...
Arkadaşların da dediği gibi şuan olayın etkisi üstünde ondandır..Yine de hayırlısı..
Büyük geçmiş olsun....
Çok geçmiş olsun,gerçektende burası Türkiye,çarpıp kaçanda var durup yardım
edende,ama bence birsüre dinlen sonra karar ver,tekrar geçmiş olsun,inşallah
en kısa sürede sağlığına kavuşursun
Herkes birgün MT'li olacaktır.
Çok geçmiş olsun,bana pişiyormuşsunuz gibi geldi ne dersiniz?
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Can konuşturma beni.........
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
vay kardeşim bu ikinci üzüşün bizi valla...kimbilir ailen ne kadar endişelendi...anlattıklarınla ailenide az çok tanıdık...çok geçmiş olsun...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
5 x geçmiş olsun umarım en kısa sürede eski saglıgına kavuşursun.
Motosiklet kullanımını bırakman konusunda ise cidden üzüldüm. Her karşılaştıgın zorluktan böyle kaçarmısın??? Araba alınca sorun yaşamayacakmısın. Hadi bırak araç kullanımını iş hayatındada birçok zorluklarla karşılaşabilirsin (veya karşılaşmışsındır). O zaman ne yapacaksın işimi bırakacaksın. Unutma kolay birşey yok.
İçinde motosiklet tutkusu yoksa birşey diyemem tabiki. sonuçta motosiklet kullandıgında hayatın daha büyük riskte.
Umarım motosiklet kullanımında olduğun gibi diger konulardada çabuk pes eden birisi degilsindir. Yoksa hayatın boyunca kaybetmeye mahkum biri olarak yaşarsın.
Bütün bunlar bir yana motosiklet konusunda yaşadıgın olaylar birer tecrübedir ve tecrübeler bazen böyle can sıkar yani arabada alsan acı tecrübelerin olacaktır. İş hayatında acı tecrübelerin olacaktır.Belki ailevi konulardada acı tecrübelerin olacaktır. Düşünsene birisi ile evlendin sonradan anlaşamadın boşanmak zorunda kaldın. Olaya senin mantıgınla baktıgımızda birdaha hayatın boyunca evlenmemen gerekir.
cok gecmiş olsun kardeşim :(:(:(:(:(
çok geçmiş olsun..
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
geçmiş olsun
ayağınla ilgili biraz bilgi verseydin kötü demişsin merak ettim.kaçan mahlukatıda allaha havale ediyorum
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
çok geçmiş olsun ya hocam motosklet bu birkaç dengesiz insan yüzünde motorundan niye vazgeçiyorsun
:bestmt:
büyük geçmiş olsun........
unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:
Şerefsiz İnsan bide kaçıyor Nyseki fazla bişeyin Yok ben 2.5 ay önce yaptıgım kazada ayak Tarak kemiklerim kırıldı Ayagıma Demir platin takıldı Dalagım yırtıldı
Alınmaktan Kurtardıkk Musade altında yattım Ancakk yeni yeni yurumeye basladım amaaa Motor Suruyorum hatta bi abim geldi Motor almıs yeni Ver bakalım 1 Tur dedim 2 saat Once Surdum ve hala Motor hasreti İle yanıp tutuşuyorum....
[CENTER][U]% 100 Koruma % 100 Yaşam [/U] [COLOR="Indigo"]| Kaskını Tak..! |[/COLOR]
[B][COLOR="Black"]EndurO TourinG [/COLOR][/B]:bounce:[/CENTER]
geçmiş olsun arkadaşım, böyle şerefsizler çok var daha...
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
geçmiş olsun... umarım en kısa zamanda iyileşirsin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)