gecmıs olsun arkadsım.ama motor olayı bıtmıstır derken bız yenı baslayanlara pek ıyı moral olmuyor sanırsam.daha buyuk bır darbe almadıgın ıcın sukur.ama ıyılesıp yenıden motoruna oturdugun haberlerını beklerız.
gecmıs olsun arkadsım.ama motor olayı bıtmıstır derken bız yenı baslayanlara pek ıyı moral olmuyor sanırsam.daha buyuk bır darbe almadıgın ıcın sukur.ama ıyılesıp yenıden motoruna oturdugun haberlerını beklerız.
Çokgeçmiş olsun arkadaşım. tıbbi destek aldın mı? bu kazaların acısı sonradan çıkıyor, muhakkak hastane kontrolünden geçmelisin. Umarım hayatta karşılaşacağın son kötü kaza olsun.
motoru bırakma düşünceni normal karşılıyorum, böylesi bir kötü tecrübe gerçekten yıpratıcıdır. aklın hep bu kazada kalacak ve bu motor sürmene etki edecekse en iyisi bırakmak ya da ara vermek olacaktır.
Tekrar geçmiş olsun
Poturdak
Çok büyük geçmiş olsun. Evet burası Türkiye ve sen motoru bıraktığında allah göstermesin bi araba ezebilir yayayken seni yada beni.. Bence motor kullanmakla ilgili bi bağdaştırma yapma.. Afedersin şerefsiz, motorluya da şerefsiz yayaya da.....
geçmiş olsun zamana bırak herşey düzelir unutur gidersin her işte bi hayır vardır
çook geçmiş olsun
bence motorunu satmak yada iki tekerden vazgeçmek için iyileşmeyi bekle..
bi toparlan tekrar düşün..
keyifli sağlıklı problemsiz dönemlerde herkez sigarayı bırakabilir, önemli olan sıkılıp darlandığımız anlarda yakmamaktır..
ne demek istediğimi anlamışsındır sanırım
GKN MOTORS
çok geçmiş olsun. Türlü türlü insan var. Yaşadığın olayda bir kanıtı. Bu türlü türlü insanlar sadece TÜRKİYE de değil, dünyanın her yerinde bu böyledir. Burası TÜRKİYE millet. vb. lafları bırakın artık.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyileşirsin
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Kardeş geçmiş olsun. umarım çabuk iyileşirsin. motoru bırakma işine gelince sen bilirsin ama bit içinde yorgan yakma istersen...
[B][I][U][COLOR="Blue"]Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar memleketi olamaz…" [/COLOR][/U][/I][/B]
[B][U][COLOR="Red"]MUSTAFA KEMAL ATATÜRK[/COLOR][/U][/B]
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşirsin inşallah
arkadaşlarında dediği gibi motoru bırakma konusunu iyileşince düşün derim çünkü şu an senin derdin sağlığın olması lazım
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
Çok geçmiş olsun abi.Sanırım bu olay seni biraz fazla etkiledi.Hani etkilenmeyecek gibi de değil insan.Kaza yapıyosun adam kaçıyo gidiyo.Neyseki seninle diğer insanlar ilgilenmiş.Böylelerinden Allah razı olsun.Ama motor olayını biliyorum tecrübesiz insanlar ne bilir diyebilirsin ama önce biraz iyileş.Eski sağlığına dön.Rahat ve sağlam bir kafayla analiz et derim ben.Tekrar geçmiş olsun
motorunu satmakta bukadar acele etme istersen şimdi canın yanıyor diye böyle konuşuyorsun sonra çok ararsın motoru
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
DOSTUM NEDEN BIRAKICAKSIN MOTORU BI CAHILE DENK GELDIN DIYE? BOSVER MOTORCULUK RUHUNDA BI YOK IYILESINDE ARSLAN GIBI BINERSIN GENE MOTORUNA BIRAZ ISTIKRARLI OLALIM ZAMANLA UNUTURSUN. BU ARADA COK GEMIS OLSUN TABİ
geçmiş olsun ucuz atlatılmış bir kaza motoru bırakma konusunda bir kere daha düşün derim
benim için küçükken yaramaz diyorlardı büyüdüm artık yarabiliyorum
feel the fear and do it anyway ::deliir::
hepinize teşekkür ediyorum
olay ile ilgili ayrıntı vermek istemiyorum şimdilik. zamanı gelince detayları ile anlatıcam zaten.
fakat benim hiç suçum yok bunu bilin
hastaneye gittim. doktora gözüktüm
geçen sefer de bırakıcam demiştim ama vazgeçtim. açıkcası insanın canının acısı geçtikçe tekrar motora binme isteği artıyor. ama bu sefer gerçekten elden çıkarıcam motoru
çok geçmiş olsun abi,bi anlık sinirle motosikleti götürüp satma derim........
geçmiş olsun, büyük bir hasar yoktur inşallah ayağında?
haydaaaa 5x neler oluyo kardeşim sana...gözemi geldin ne...motoru aldığından beri bu ikinci kazan...ilk kazadada bırakıcam demiştin ama o seni bırakmadı sanırım...bu seferki olayında farklı olacağını sanmam...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Geçmiş olsun ya :( Gene bunada şükür daha kötü bişi olmamıs.Motor bırakma kararı senındır en ıyısını sen bılırsın ben 2 kere kotu kaza yaptım ( araba ile çarpıstım ) ama genede bırakmak gelmedı ıcımden halen daha bınıyorum tabı karar senındır.. Tekrar geçmiş olsun.
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)