Daha yarım saat önce motorumla dolaşırken yağmur çilemeye başladı.Yağmur yerleri fazla ıslatmamıştı ve bu çok tehlikeli olduğundan fazla sürat yapmamaya çalıştım ama ne yaptımsa olmadı.Ana caddede ilerlerken hayvanın biri orta yerde durmuş sinyal verdiği halde ilerlememekte ısrar eden bir hayvan bu.Uyarı ve ikazlarıma rağmen yürümedi ve mecburen ani fren attım ama duramadım.Birden parlayan asfaltla yüzyüze geldik.Motorumu uzun süre bırakmadım baya bi kaydık motoru bıraktığımda sol ayaklıktan çıkıyordu sanırım, kıvılcımlar gördüm.Motor nihayet sürüklenmeyi sona erdirdi ve hemen yanına koştum,baktım bişiy yok ama o kıvılcımları gördükten sonra çok korktum motoruma bişiy olcak diye.Hemen kaldırdım,kontağı kapattım kontrol ettim bişiy yoktu.Bende ise fazla bişey yoktu sadece sol dizimi incitmişim.Aksine çıkarken dizliklerimide takmadım ama bu bana ders oldu.Siz siz olun arkadaşlar yağmurlu havada duramayacığınız hızda seyir halinde bulunmayın ve asla korumasız çıkmayın.Unutmayın ki trafikte ne kadar dikkatli olursanız olun etrafımızda anti-iki teker insanlar var maalesef
Herkese iyi sürüşler dilerim...