hurricane avatarın beni korkutuyor
ayrıca imzana karşılık şu sözü söylüyorum: biz ne koyunuz ne deve aslandan kurban olmaz.... bu hafta kurtlar vadisine fazla kaptırdım kendimi
hurricane avatarın beni korkutuyor
ayrıca imzana karşılık şu sözü söylüyorum: biz ne koyunuz ne deve aslandan kurban olmaz.... bu hafta kurtlar vadisine fazla kaptırdım kendimi
hayırlı uğurlu olsun..
allah kaza bela vermesin...
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
SERDAR HOCAM HAYIRLI UĞURLU OLSUN SAĞLIKLA KULLANMAN ÜMİDEYLE AYRICA ELAZIĞ Bİ HONDA DAHA KAZANDI VALLA HELEL OLSUN SİZİNLE AKGÜN OTELDE KARŞILAŞMIŞTIK HOCAM HATIRLADINIZMI BİLMİYORUM BİDE SİZİNLE KONUŞMUŞTUK R6 ALICAM DİYE BİARZ DÜŞÜNDÜM VE R6 ALMAKTAN VAZGECTİM NEDİNİNE GELİNCE BEN SÜRAT YAPMAYI SEVEN BİRİ OLARAK BAŞIMA COK İŞ ACARIM DİYE VAZGECTİM AMA DEDİĞİM GİBİ SENE HEM SİZİNLE KISA MESAFELİ GEZİLER YAPABİLECEĞİM HEMDE ŞEHİR İCİNDE KULANIŞLI MAXİ 250CC SUCUTER YADA 2500CC KLASMANINSDA NAKED VEYA CIRSER ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM İNŞALLAH NASİP OLURDA BERABER GEZERİZ
hayırlı ugurlu olsunnnnnn
O BİR HAYATTIR
hayırlı ugurlu olsun allah nazardan saklasın
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Denizzy, togepi, DARKDIAMOND, aYe, hurricane77, imparatorkadir, togepi, stubborn, zangif, shrek, silah1 Hepinize canı gönülden teşekkür ederim.
Önümüzdeki sezonda güzel arkadaşlarla , keyifli sürüşler diliyorum. Rüzgarınız ve sağlığınız yerinde olsun.
Zangif kardeş seni Elazığ Motosiklet ve Motor sporları Kulübü üyesi olarak aramızda görmeyi arzularız.www.motosiklet23.com adresinden Forum köşemize de üye olabilirsin.
SELAM ARKADAŞLAR HAYIRLISI OLSUN ARKADAŞ İYİ GEZMELER:cat:
10 numara....hayırlı olsun........
MT ANTALYA
1 sene olmuş
benimde kanıma girdiler:)
NİNJA tu fifti aR:queen:
Hayırlı uğurlu olsun. Hep ilk günkü gibi tertemiz kalsın inşallah. Güle güzel güzel günlerde kullan
[B]Motosiklet haritadaki iki nokta arasına anlam katan bir makinedir !!! [/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)