Pınar abla hayırlı olsun..
Ama ben bu motoru ilk defa görüyorum.
Pınar abla hayırlı olsun..
Ama ben bu motoru ilk defa görüyorum.
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
Hayırlı uğurlu olsun beraber güzel günler geçirmen dileğiyle senin adına sevindim,
Tekerin düz bassın daima
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
pınarr Yeni motosikletin hayırlı uğurlu olsun. Sanırım sahibinden de ilanını görmüştüm. Ayrıca Türkiyede tek olma ihtimali yüksek Farklı bir motosikletle biraz daha dikkat çekeceksin. Kazasız belasız Bol KM LeRR.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
hayırlı olsun pınar
güle güle kullan.
artık bizim mahalleye de uğramazsın(kore mahallesi)
Cidden tahminlerle bulunması zor bir motor. Sabaha kadar düşünsem bulamazdım.
Hayırlı olsun güle güle kullan.
hayırlı olsun...
kazasız belasız sürüşler dilerim.
Sevgili Pınar öncelikle hayırlı uğurlu olsun...bilirsin arıza biriyimdir...söylemezsem çatlarım...aldığın makine ve motosiklet tecrüben birbiriyle uyumlu değil...diycenki benim sürüş tecrübemi nerden biliyon...senle uzak bir geziye çıktık hatırlarsan...dönüştede beraberdik...cometle yeteneklerini geliştirmeden satmak zorunda kaldın onunda farkındayım...ama yinede çok acele ettiğini düşünüyorum...bu işler cesaretle yaparım ederim demeyle olmaz...bu motorla yapacağın bir kaza sonrasını düşünmek bile istemiyorum...herşey kader kısmet ama ben senin bu motoru sürebileceğine inanmıyorum...cinsiyetin umrumda değil...eğer yakın çevremde birileri yanlış yapıyorsa bunu kendisine açıkca söylerim...erkek hatun farketmez...çok erken oldu Pınarcım...
olacağına varsın dersen dahada üzülürüm...ne kadar dikkat edersen et...bu motorun sürücüsü değilsin...en azında 1 yıl 10.000 km daha yapsaydın yahu...nedir bu hırsın...Niçın Pınarr...şartmıydı bunu alman...
ben şahsen sevincine ortak olamadım...kusura bakma...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
merhaba öncelikle yeni motorun hayırlı olsun allah kazasız belasız keyifli ve zevkli sürüşler nasip etsin pınar ben manisa mt den murat hıfzı
gelelim sana mete_han gerçektende arıza birisin senin yazılarını epeydir takip ediyorum aslen manisa salihliden olduğunu söylüyorsun bende ahmetli denim yani 20 km aramız ama farkındaysan sana daha bu güne kadar merhaba bile demedim şayet nedenini soracak olursan inan herşeye muhalafet olmak sana bişey kazandırmaz aksine milletin gözünde antipati toplarsın hatta sanki bi ara sitede çizgi yemiştin sanırım artık biraz daha akıllı uslu konuş kızcağaz yeni motor almış salı teslim alacakmış ama sen bugünden soğutacaksın yapma bırak herkez kendi kaderini kendi çizer allah kaza bela vermesin de geç
AZİZ ŞEHİTLERİMİZ VATAN SİZE MİNNETTARDIR RUHUNUZ ŞAD OLSUN
VATAN SAĞOLSUN
hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin...
Her asker yeşil bereli olamaz
bak senin motoru başka kız kullanıyor.
http://www.ozpa.net/UNBoeROGq7o/sv-6...e-videosu.html
Videolarda R6 R1 gibi makinelerle beraber.istersen ileri sürüş teknikleri dersi alsan mı acaba
http://www.youtube.com/watch?v=QI57BYiWkSU
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
Allah kaza bela vermesin güle güle kullan..
KIRMIZI BOĞA..
pınarcım hayırlı olsun allah kaza bela vermesın ınsallah motorun çok güzellll
çayla kahveyle olmaz bu işler bı tepsı baklava istiyoruz anca yeter
[B]BMW R 1200 GS[/B]
[B]O Benim Herseyim [/B][B]Başkası yalan [/B]
Azami hızda değil azami dikkatle kullanman dileğiyle...
[COLOR="Red"] Özgürlük ona bağımlı olunduğu sürece diğer bağımlılıklardan uzak tutandır[/COLOR]
[B] [COLOR="navy"]Bu dünyada çok güzel yaşanabilir, yeterki isteyelim![/COLOR][/B]
pınar hayırlı uğurlu olsun..senin adına sevindim..o makineyide adam gibi kullanacağından eminim..allah kaza yüzü göstermesin.hoşca kal
2014 YAMAHA XVS 1300A MİDNİGT
Hayırlı olsun.Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Hayırlı olsun pınarr güle güle kullan HFC ye uğramassın artık
hayırlı olsun güle güle kullan
bende ilk defa görüyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)