hayırlı olsun.güzel makina sarı şeritler attır tam olsun fb fb gezersin
ben bilemezdim şahsen elit bi model olduğu için bayağa millete işkence çektirirdin heralde ama bilen biri ele vermiş oh canıma deysin
hayırlı olsun.güzel makina sarı şeritler attır tam olsun fb fb gezersin
ben bilemezdim şahsen elit bi model olduğu için bayağa millete işkence çektirirdin heralde ama bilen biri ele vermiş oh canıma deysin
Aynen öyle yaa... 10.000 di ve adam bana 9500 e bıraktı. Motor tertemiz tek bi çizik bile yok üstünde. Varsa yoksa köpek kılı var
Şaka bi yana galeriden bile daha temiz, çiziksiz,4000 km de... Şans işte. Kim derdiki pınar can sıkıntısı diyip hürriyetime giricek orda fahiş fiyatlı bi dairenin reklamına tıklıycak orda motosikletler başlığını görünce can sıkıntısına paralel olarak onada bi bakıyım göz ucuyle diyecek ve görür görmez ekranı dolduran o kadar resim içinde ona vurulacak ve alacak
baboldu karıştırma abi dün akşamki karpuz taşıma fıkrasından sonra oda pert oldu uğraşmaz benle artıkın
Aynen öyle Türkiyede pek yok ve grenajlısı hiç yok
GKN ın boşboğazlılığına veriyoruz ne edelim
Neyse uzun zamandır iyi eğlendim kimse bilemedi diye
Saol teşekkür ederim iyi dileklerin için
semihTamamını dinlemediki hem sen pert etmediğin sürece senin kaçışın yok. Aha bugün gitsek yine seni adam yerine koymıycak varmısın iddaaya
gene döndü dolaştı bana patlattı hee
tmm tmm çaylar benden, gay felerde
GKN MOTORS
Hayırlı olsun. Kazasız ve belasız keyifli, keyifli sürüşler dilerim.
Fiyatı çok uygun. 4000 km bir şey değil. Sıfır gibi duruyor zaten...
Mavi rengi bende seviyorum. Güzel durmuş makinede.
Böyle 2.el için bankalar kaçtan veriyor krediyi? Selamlar.
yap yap
alıntı yap, herkes görün
TÜM GEY lerin çayları benden,
geyler barnak kaldırsın
GKN MOTORS
ben de konuyu ilk görünce tahmin hakkım doğdu diye sevinmiştim ama sen sevincem diye millete böyle işkence çektirirsen olucağı budur
ama olayın deşifre olmasıda benim açima iyi olmuş zira benim gibi bir sürü kişi yanlış tahminle seni bayaa bayaa sevindiririrdik ,yok senin eylenmen iyi hoşta bizim düştüğümüz durumda şebek misali cem yılmaz versiyonu olur heralde
neyse gene hayırlı olsun öteki makinayla farkı çoktur dikkat et
Ben biliyorum.....
Suzuki DL650 VSTROM.
Di mi?
Üç boyoz bir kola
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)